Gå til hovedindhold

ÅRETS HÅNDVÆRKER® 2020

Den årlige trafikprop på H.C. Andersens Boulevard med busser og limousiner skyldes det årlige awardshow der afholdes for byggebranchen. År efter år danner Cirkusbygningen rammen om awardshowet ÅRETS HÅNDVÆRKER®, hvor de allerbedste håndværkere dyster mod hinanden.

Din anmeldelse er vigtig

Anmeldelserne på anmeld-haandvaerker.dk danner grundlaget for hvilke håndværkere der nomineres og efterfølgende medvirker i awardshowet ÅRETS HÅNDVÆRKER®.

Det er en professionel fagjury, der vælger vinderne i de enkelte kategorier. Awardshowet ÅRETS HÅNDVÆRKER® skulle være afholdt torsdag den 2. og fredag d. 3. april 2020, men grundet den særlige situation verden er i, bliver det afholdt som LIVE event fredag den 12. juni 2020 fra kl. 17:00. Du kan se hele awardshowet LIVE på vores Facebookside

Værten Adam Duvå Hall, vil styre os sikkert gennem en fantastisk aftenen fra Cirkusbygningen, hvor vinderen skal findes i de forskellige fagkategorier.

Vindere kan kalde sig ÅRETS HÅNDVÆRKER® i deres respektive kategorier, og fremvise den flotte bronze smiley statuette "Smiley Håndværk - Din Garanti" som følger med udover æren.

Billeder fra tidligere awardsshow

Se video fra alle årene af ÅRETS HÅNDVÆRKER® >>

Nedenfor vises de håndværkervirksomheder, der er offentligjort som finalister i 2020. Efter awardsshowet vises også vinderene af ÅRETS HÅNDVÆRKER®.

Ønsker du yderligere info, så send en mail på info@anmeld-haandvaerker.dk.

Vindere og finalister 2020
præsenteres af
ÅRETS HÅNDVÆRKER® KATEGORIER