Gå til hovedindhold

ÅRETS HÅNDVÆRKER® 2020

Den årlige trafikprop på H.C. Andersens Boulevard med busser og limousiner skyldes det årlige awardshow der afholdes for byggebranchen. År efter år danner Cirkusbygningen rammen om awardshowet ÅRETS HÅNDVÆRKER®, hvor de allerbedste håndværkere dyster mod hinanden.

Din anmeldelse er vigtig

Anmeldelserne på anmeld-haandvaerker.dk danner grundlaget for hvilke håndværkere der nomineres og efterfølgende medvirker i awardshowet ÅRETS HÅNDVÆRKER®.

Det er en professionel fagjury, der vælger vinderne i de enkelte kategorier. Awardshowet ÅRETS HÅNDVÆRKER® afholdes torsdag den 2. og fredag d. 3. april 2020. Du kan se hele awardshowet LIVE på vores Facebookside

Værten Adam Duvå Hall, skal styre to helt fantastisk aftenener i Cirkusbygningen, hvor vinderen skal findes i de forskellige fagkategorier. Vindere kan kalde sig ÅRETS HÅNDVÆRKER® i deres respektive kategorier, og fremvise den flotte bronze smiley statuette "Smiley Håndværk - Din Garanti" som følger med udover æren.

Billeder fra tidligere awardsshow

Se video fra alle årene af ÅRETS HÅNDVÆRKER® >>

Nedenfor vises de håndværkervirksomheder, der er offentligjort som finalister i 2020. Efter awardsshowet vises også vinderene af ÅRETS HÅNDVÆRKER®.

Ønsker du yderligere info, så send en mail på info@anmeld-haandvaerker.dk.

Vindere og finalister 2020
præsenteres af
ÅRETS HÅNDVÆRKER® KATEGORIER