Soroto

SoRoTo® støtter Danmarks bedste håndværkere

 

SoRoTo® lægger vægt på, at kvaliteten er i top. I Glostrup udvikler og producerer vi kvalitetsmaskiner til Danmarks bedste håndværkere – så de kan udføre deres håndværk, så godt som muligt.

”Derfor har det været oplagt at gå ind og støtte Årets Håndværker”, siger CEO, Hans Terney Rasmussen. ”Vi laver kvalitetsmaskiner, der kan holde i lang tid, og som gør arbejdet nemmere for de håndværkere, der bruger dem. Og vi tænker ikke kun på maskinernes holdbarhed, men også på  håndværkerens. Der er altid tænkt over arbejdsmiljø i forhold til arbejdsstillinger og –situationer.”

 

Både SoRoTo® Transportbånd og Tvangsblandere er udviklet med et ideelt balancepunkt, så de nemt kan flyttes rundt, og vores tvangsblandere har teleskopben, så de kan tilpasses forskellige redskaber og håndværkerens højde.

”Vi er særligt tilfredse med effekten af vores Dust Controller”.
Med Dust Controlleren monteret på tvangsblanderen, kan man fjerne op til 80% af den farlige støv, der kommer fra blandematerialet.”

”De bedste håndværkere skal have mulighed for at bruge det bedste værktøj – uden at få dårlig ryg eller lunger”, afslutter Hans Terney Rasmussen.

Soroto præsenterer
ÅRETS HÅNDVÆRKER® kategorier