Tagdækker

Find en tagdækker i dit område - indtast postnr eller by

Her finder du en tagdækker med Elite Smiley

A-Z TAGTEKNIK A/S

5462 Morud

MC TAG A/S

8560 Kolind

SØFTEN TAGRENOVERING ApS

8382 Hinnerup

Jesper Thorsens Tagservice ApS

4000 Roskilde

Tømrer Niss Tag & Byg ApS

2720 Vanløse

TAG-TØMRER SØREN SVÆRKE ApS

5792 Årslev

Virksomhederne har mindst 25 anmeldelser og en samlet score på min. 4.0 ud af en skala fra 1.0 - 5.0.
Samtidig kræves det at de seneste 3 anmeldelser ikke er ældre end 6 mdr.

Ovenfor vises nogle håndværkere med Elite Smiley - flere af dem har været finalister til ÅRETS HÅNDVÆRKER™

Find en tagdækker i dit område - indtast postnr eller by

Her er flere tagdækkere

AB Tagdækning ApS

4130 Viby Sjælland

Lamo Byg ApS

2950 Vedbæk

3 - BYG ApS

3100 Hornbæk

Den bedste tagdækker til din opgave findes her.

Anmeld-haandvaerker.dk er en af landets førende formidlere af anmeldelser af tagdækkere og deres udførte arbejde. Dette betyder at du kan sikre dig, at de har et nogle gode referencer fra andre kunder der har fået lavet opgaver såsom

 • tagpap
 • betontag
 • tegltag
 • ståltag
 • plasttag
 • tagrender
 • eternittag
 • skiffertag
 • Velux vinduer
 • isolering
 • tagrenovering
 • stormskader på dit tag mv.

 

Tagdækker eller tagmand udfører mange forskellige tagopgaver.

Det kan være tagpap på fladt tag, belægning af teglsten eller lægning af ståltag som decratag på eksisterende tegltag eller eternittag. Uanset, hvilken tagrenovering du skal have foretaget, er det vigtig at få en håndværker til at lave en tagberegning.

Selvom det ikke er svært at finde en tagdækker, kan det være svært at finde den rigtige – særligt til den pris, kontra kvalitet, du ønsker. En dyr tagdækker kan godt vise sig at have en billig timepris, fordi han vælger at leverer et kvalitetsarbejde til dig i første omgang. Modsat kan én billig tagdækker vise sig at være et dyrt bekendtskab, hvis de ikke har lavet et ordenligt arbejde, og du skal have lagt nyt tag igen få år efter. 

 

Find en tagdækker

Du kan finde en tagdækker og få virksomheden til at sende et uforpligtende tilbud til dig på opgaven og samtidig sikre at de har nogle gode referencer hvor de har udført et professionelt stykke arbejde.

På anmeld-haandvaerker.dk kan du finde en kvalitets tagdækker i dit lokalområde og dermed spare dyr transporttid, som er en unødvendig omkostning i byggeprojektet. Gør det nemt for dig selv, både at finde og vurderer dygtige tagdækker inden du bekræfter det endelige tilbud.

 

En tagdækker kan rådgive dig

En tagdækker kan rådgive dig om valg af tag i relation til holdbarhed og varmeøkonomi eller ved fejl og skader samt regler for byggeri. Tagdækkeren lægger mange slags tage og på skolden lærer eleverne om forskellige tagdækningsopgaver, og hvilke materialer, man bruger i bestemte situationer.

 

Uddannelsen til tagdækker tager mellem 2 år og 6 måneder til 2 år og 11 måneder. Se spørgsmål og svar om uddannelsen eller find mere information på tagdækkermestrenes brancheforening www.tagbranchen.dk.