Murer

Vælg en murer baseret på tidligere kunders anmeldelser og vær sikker på at vælge et murerfirma, du kan stole på. Brug søgefunktionen til at finde en murermester i dit lokalområde eller et firma, der har speciale i netop den opgavetype, du skal have udført og indhent murer tilbud.

Find din lokale murer ved at indtaste postnr eller by

Her kan du se et udvalg af murere, der er tildelt Elite Smiley

Murermester Tim Nielsen A/S

2820 Gentofte

Pro Huse ApS

2605 Brøndby

CARRASCO ApS

2000 Frederiksberg

Murermester Jimmy Jacobsen ApS

4600 Køge

Lambertsen Byg ApS

8472 Sporup

PLI-BYG ApS

2000 Frederiksberg

For at få en Elite Smiley kræves det, at virksomhederne har mindst 25 anmeldelser og en samlet score på min. 4.0 på en skala fra 1.0 - 5.0.
De seneste 3 anmeldelser må samtidig ikke være mere end 6 måneder gamle.

Ovenfor kan du se nogle af de murere, der har en Elite Smiley – adskillige af dem har også været finalister til ÅRETS HÅNDVÆRKER™

Find din lokale murer ved at indtaste postnr eller by

Her er flere murer

LH Murerbyg ApS

2300 København S

Aalborg Netpuds ApS

9330 Dronninglund

Murerfirma Jan Poulsen

2800 Kongens Lyngby

Murermester A.Hansen ApS

8766 Nørre Snede

Murerfirmaet Eriksen

4623 Lille Skensved
murer

Find den bedste murermester her

Anmeld-haandvaerker.dk er en af landets førende formidlere af anmeldelser af håndværkeres udførte arbejde. Ved at bruge vores portal, kan du sikre dig, at det murerfirma, du vælger, har gode anbefalinger fra andre kunder, der har fået lavet mureropgaver. Du kan indhente murer tilbud på billigt murerarbejde, og finde murer priser som fx pris på nyt badeværelse. 

 

Hvad dækker betegnelsen ’murer’ over?

En murer bygger og vedligeholder bygninger af sten. Derudover kan denne faggruppe støbe sokler og gulve, arbejde med tagsten, pudse facader op og opsætte fliser på gulve og vægge. Murere er faglærte bygningshåndværkere, der har været igennem en uddannelse på 3,5-4,5 år. Uddannelsen er en blanding af undervisning på en erhvervsskole og praktik hos en murermester.

 

Hvad laver en murer?

Murerfirmaer løser opgaver både indvendigt og udvendigt på bygninger. Eksempler på udvendigt murerarbejde:

 • pudsning af ydervægge
 • udskiftning af mursten
 • omfugning af murværk
 • facaderenovering
 • montering af sålbænke i forbindelse med vinduer
 • opmuring af vægge og mure
 • filtsning
 • sandblæsning
 • lægning af tagsten
 • vandskuring af facade  

Indvendigt er det en anden type opgaver murermesteren tager sig af. Det kan for eksempel være:

 • pudsning af indervægge
 • opmuring af skorstene og pejse
 • støbning af gulve
 • montering af fliser
 • opsætning af nyt badeværelse

Denne faggruppe spiller en central rolle, når der skal etableres et nyt badeværelse eller et eksisterende skal renoveres. Der er mange vigtige overvejelser at gøre sig, når man ser efter inspiration. Badeværelset er det dyreste rum at bygge pr. m2, og der er store krav til materialerne, da de dagligt bliver udsat for vand og fugt. Sørg for at indhente flere tilbud murerarbejde inden du vælger leverandør.

Tag en murermester med en erfaren flisemurer med på råd fra starten for både at sikre, at du får den rette pris på badeværelset samt du får valgt installationer, der lever op til dine krav og ønsker, men som også passer ind i det budget du har for det nye badeværelse. Valg af fliser, armatur, bruseniche, spa eller karbad m.m. er nogle af de mange overvejelser, der er.

Når et nyt badeværelse skal etableres, løser murerfirmaet blandt andet følgende opgaver: vådrumssikring, installation af gulvvarme, støbning af gulv, pudsning af vægge, opsætning af fliser eller klinker og lægning af fuger.

 

Få det rette tilbud på murerarbejde – og tag firmaet med på råd

Der kan være stor forskel på murerarbejde priser. Og selvom det måske ikke er vanskeligt at finde en billig murer, der kan løse din opgave, så kan det være svært at gennemskue om et murer tilbud afspejler den kvalitet, man ønsker for arbejdet.

En murermester, der umiddelbart ser dyr ud, kan godt vise sig rent faktisk at kunne levere billigt murerarbejde, hvis han er dygtig, hurtig og leverer kvalitetsarbejde. Omvendt kan en billig murer ende med at være et dyrt bekendtskab, hvis din mureropgave ikke løses tilfredsstillende eller skal laves om efter få år. Tjek forskellige murer priser inden du vælger. 

Når du har fundet det firma du vil benytte, er det en god ide at tage dem med på råd. De fleste håndværkere har en god erfaring at trække på, og vil ofte kunne bistå dig med design- og indretningstips, som du måske ikke selv er kommet på. Det er i det hele taget vigtigt at indgå i en dialog med firmaet, så I får afstemt forventninger til opgaven, deadlines og priser.

 

Hvad koster en murer?

Priser på murerarbejdet afhænger naturligvis af hvilken opgave, du skal have løst, og det er sjældent, at der afregnes på timebasis. Man kan derfor ikke opstille tommelfingerregler for hvad murerarbejde koster. Man vil ofte aftale en samlet pris for arbejdets udførelse og materialer, inden håndværkerne går i gang. Her er det vigtigt, at du ikke ubetinget går efter det billigste tilbud på murer priser, men også undersøger om murerfirmaet er villige til at rette mindre fejl og mangler, om tidligere kunder er tilfredse med udført arbejde og om virksomheden har ry for at levere arbejdet til den aftalte tid. Her kan du bruge Anmeld Håndværker portalen til at sikre, at du vælger en leverandør, der lever op til dine forventninger og giver dig et fornuftigt tilbud på murerarbejde.

 

Pas på ufaglærte håndværkere

Der kræves ikke nogen form for autorisation for at fungere som murer, og da titlen ikke er beskyttet, kan du ikke være sikker på at hyre en uddannet eller erfaren håndværker, selvom denne betegner sig selv som murer. Det er endnu en grund til at tjekke murerfirmaets tidligere arbejder og referencer. Det kan også være en god ide at gå efter et firma, der er medlem af en brancheforening og som tilhører en garantiordning, for at sikre dig som kunde, hvis noget skulle gå galt i forbindelse med udførelsen af opgaven.

 

Find den rette murerforretning

Her på siden kan du finde et murerfirma og få virksomheden til at sende dig et uforpligtende murertilbud på den opgave, du skal have løst. Udover at finde gode murer priser, kan du samtidig sikre dig, at det murerfirma, du vælger, har gode referencer fra tilfredse kunder.

Du kan også bruge vores service til at finde en lokal håndværker, som måske kan give dig et bedre murer tilbud, når der ikke er store udgifter til transport. Med anmeld-håndværker kan du finde og vurdere anbefalede, dygtige fagfolk, inden du bekræfter deres endelige murer tilbud. For eksempel kan du finde fagfolk i København, Århus, OdenseRoskilde og Gørlev. Vores service kan også bruges til at finde håndværkere fra andre faggrupper, for eksempel tømrere og malere. Øvrige faggrupper, der er repræsenteret på anmeld-haandvaerker.dk er:

Det kan være en fordel at undersøge om din ønskede leverandør er medlem af et murerlaug, da disse ofte arbejder på bevaring af ældre håndværksteknikker, og kvalitet i arbejder. Se evt. Københavns Murerlaug for yderligere information.

 

Årets murer 

Hvert år dyster de bedste håndværkere mod hinanden i forskellige kategorier ved det populære award show ’Årets Håndværker’, som afholdes af Anmeld Håndværker. Murerne nomineres i kategorierne 0-4 ansatte og 5+ ansatte på baggrund af de anmeldelser, de har på Anmeld Håndværker. Vinderne udråbes ved et festligt show i Cirkusbygningen i København.