e-Regnskab fra Hallerup

e-Regnskab er fremtidens software, der anvender robotter og kunstig intelligens. Det indeholder alt det, din virksomhed har brug for i et samlet system.
 

Til håndværksvirksomheder er e-Regnskab det bedste, der findes til at styre din økonomi, herunder også ”Mandag morgen i regnvejr” hvor der skal sendes tilbud, oprettes sager, planlægges medarbejdere, styre underleverandører, skrives aconto fakturaer og sikring af, at ekstra arbejder bliver faktureret.

 

Du får et system, hvor du kan optimere din virksomhed hver dag året rundt. Det er i hverdagen, at resultaterne skabes og dem som gør det har større indtjening end dem som ikke gør.

 

Vi har specialiseret os i håndværksbranchen fra tømrer til arkitekter. Vi har stor erfaring i at hjælpe virksomheder i gang med at bruger e-Regnskab for at udnytte dit fulde potentiale i din virksomhed. Du får et system, hvor der også er mennesker bagved.

 

Vidste du, at 67 % af virksomhederne vil udskifte deres nuværende system, hvis de kan få et system som indeholder alt. Det får du med e-Regnskab.   

 

Vi er stolte af at være partner for ÅRETS HÅNDVÆRK samt hylde det gode håndværk, og den gode kundeservice. Vi er stolte over at vi allerede betjener mange håndværkere. Vi vil være håndværkernes foretrukne leverandør af Digital Smart Økonomistyring.  

 

Vil du høre mere og få en demonstration ring til Anders Sjøgreen på telefon 53 21 54 48 eller skriv en mail til anders@hallerup.net

e-Regnskab fra Hallerup præsenterer
ÅRETS HÅNDVÆRKER® kategorier