Gå til hovedindhold

Årets håndværker® 2021

Limousinerne er klar til det årlige awardshow der afholdes for byggebranchen. År efter år danner Cirkusbygningen rammen om awardshowet ÅRETS HÅNDVÆRKER®, hvor de allerbedste håndværkere dyster mod hinanden.

Din anmeldelse er vigtig

Anmeldelserne på anmeld-haandvaerker.dk danner grundlaget for hvilke håndværkere der nomineres og efterfølgende medvirker i awardshowet ÅRETS HÅNDVÆRKER®.

Det er en professionel fagjury, der vælger vinderne i de enkelte kategorier. Awardshowet ÅRETS HÅNDVÆRKER® er planlagt til den 2. og 3. juni 2020, såfremt restrikstionerne tillader det. Ellers afholdes arrangementet den 7. og 8. september 2021. Du kan naturligvis se hele awardshowet LIVE på vores Facebookside, hvis du ikke er i Cirkussalen.

Vores vært vil styre os sikkert gennem nogle fantastiske aftenener i Cirkusbygningen, hvor vinderene skal findes i de forskellige fagkategorier.

Vindere kan kalde sig ÅRETS HÅNDVÆRKER® i deres respektive kategorier, og fremvise den flotte bronze smiley statuette "Smiley Håndværk - Din Garanti" som følger med udover æren.

Billeder fra tidligere awardsshow

Se video fra alle årene af ÅRETS HÅNDVÆRKER® >>

Nedenfor vises de håndværkervirksomheder, der er offentliggjort som finalister og vindere i 2021 til ÅRETS HÅNDVÆRKER®.

Ønsker du yderligere info, så send en mail på info@anmeld-haandvaerker.dk.