Anlægsgartner

Find en anlægsgartner i dit område - indtast postnr eller by

Her finder du en anlægsgartner med Elite Smiley

Pro-Anlæg ApS

3520 Farum

Gyldenvang Byg og Anlæg v/Dennis Gyldenvang

4000 Roskilde

RB Totalservice

4682 Tureby

Grønt Design v/Henrik Nielsen

4733 Tappernøje

Bøgelund Træ & Stub

4690 Haslev

Virksomhederne har mindst 25 anmeldelser og en samlet score på min. 4.0 ud af en skala fra 1.0 - 5.0.
Samtidig kræves det at de seneste 3 anmeldelser ikke er ældre end 6 mdr.
Ovenfor vises nogle håndværkere med Elite Smiley - flere af dem har været finalister til ÅRETS HÅNDVÆRKER™

Find en anlægsgartner i dit område - indtast postnr eller by

Her finder du flere anlægsgartnere

A.T anlægsgartner

2760 Måløv

ANLÆGSGARTNERFIRMAET ANDREAS ApS

8600 Silkeborg

Anlægsgartner

Anmeld-haandvaerker.dk er en af landets førende formidlere af anlægsgartnere og deres arbejde. Dette betyder at du kan sikre dig, at de har et nogle gode reference fra andre kunder der har fået lavet opgaver som pasning af grønne områder og etablering af nye områder, anlægges stier, bygges stensætninger, lægges fliser, træfældning, beskæring, udføre rodfræsning / fjerne træstubbe, havehegn, placeres bænke mv. Anlægsgartnere udfører ofte deres arbejde i bl.a. parker, vejanlæg, haveanlæg, på kirkegårde, som greenkeeper på et golfanlæg, slotshaver hvor de fx vælge træer og planter til området. Meget af anlægsarbejdet foregår ved hjælp af maskiner som traktorer, fræsere osv. Men der er også meget håndværk med skuffejern, spade og planteske. Der kan derfor være store prisforskelle afhængig af hvor god den enkelte anlægsgartner er til at vurderer hvornår det er rentabelt og bruge de respektive maskiner og deres maskinvalg.

Danske anlægsgartnere er dygtige til at udarbejde en haveplan og havetegning til det anlægsarbejde, der skal laves i haven, terrassen eller indkørslen. Haveanlægning er bedst at få en anlægsgartner til at udføre, således at buske, planter og græsplæne danne et samlet havedesign.

Så selv om det ikke er svært at finde en anlægsgartner, kan det være svært at finde den rigtige og pris kontra kvalitet du ønsker. En dyr anlægsgartner kan godt vise sig at have en billig timepris, fordi han vælger at leverer et kvalitetsarbejde til dig. Modsat kan én anlægsgartner vise sig at være et dyrt bekendtskab, hvis de ikke har lavet et ordenligt arbejde eller kun bruger manuelt arbejde.   

Du kan finde en anlægsgartner og få virksomheden til at sende et uforpligtende tilbud til dig på opgaven og samtidig sikre at de har nogle gode reference hvor de har udført et professionelt stykke arbejde.

På anmeld-haandvaerker.dk kan du finde en kvalitets anlægsgartner i dit lokalområde og dermed spare dyr transporttid, som er en unødvendig omkostning i projektet. Gør det nemt for dig selv, både at finde og vurderer dygtige anlægsgartner inden du bekræfter det endelige tilbud.

Uddannelsen til anlægsgartner varer mellem 1 år og 9 mdr. og 4 år og 6 mdr. afhængig af din baggrund og hvor mand læser om uddannelserne jf. nedenstående web adresser.

 

www.dag.dk/ Danske anlægsgartnere - brancheforening

www.rts.dk Roskilde tekniske skole

Anlægsgartner uddannelse