Find de bedst bedømte Anlægsgartnere

Find en anlægsgartner og tjek deres anmeldelser fra kunderne. Brug søgefeltet til at finde en anlægsgartner i dit område eller et haveservice firma, der er specialiseret i den type opgave, du skal have udført. 

Find en lokal anlægsgartner - indtast postnr eller by

Her finder du en anlægsgartner med Elite Smiley

Pro-Anlæg ApS

3520 Farum

Grønt Design v/Henrik Nielsen

4733 Tappernøje

A.T anlægsgartner

2760 Måløv

AH Totalservice

3300 Frederiksværk

Virksomhederne har mindst 25 anmeldelser og en samlet score på min. 4.0 ud af en skala fra 1.0 - 5.0.
Samtidig kræves det at de seneste 3 anmeldelser ikke er ældre end 6 mdr.

 

Ovenfor vises nogle af håndværkerne med gode bedømmelser og Elite Smiley - flere af dem har været finalister til ÅRETS HÅNDVÆRKER®

Find en lokal anlægsgartner - indtast postnr eller by
brolægning og haveservice

Anlægsgartner

Find en anlægsgartner med gode anmeldelser

Anmeld-haandvaerker.dk er en af landets førende formidlere af anlægsgartnere og deres arbejde. Det betyder at du kan sikre dig, at den haveservice leverandør, du vælger, har et nogle gode reference fra andre kunder der har fået lavet opgaver som pasning og pleje af grønne områder og etablering af nye områder, anlæggelse af stier, opbygning af stensætninger, bro- og fliselægning, træfældning, beskæring, rodfræsning, stubfræsning og fjernelse af træstubbe, opsætning af havehegn og bænke mv.

Anlægsgartnere udfører ofte deres arbejde i bl.a. parker, vejanlæg, haveanlæg, på kirkegårde, som greenkeeper på et golfanlæg, slotshaver hvor de fx vælger træer og planter til området. Der er også mange boligforeninger, der vælger at udlicitere vedligeholdelse og pleje af grønne områder til en leverandør af haveservice. Meget af anlægsarbejdet foregår ved hjælp af maskiner som traktorer, fræsere osv. Men der er også meget håndværk med skuffejern, spade og planteske. Der kan derfor være store prisforskelle, afhængig af hvor god den enkelte anlægsgartner er til at vurdere, hvornår det er rentabelt at bruge de respektive maskiner og deres maskinvalg.

 

Indhent hjælp til haveanlæg og haveservice 

Hvad kan en leverandør af haveservice eller en gartner hjælpe med? Blandt de typiske opgaver, der løses er:

 • Haveservice
 • Anlæggelse og vedligehold af grønne områder, haver og parker
 • Brolægning
 • Stubfræsning
 • Rodfræsning
 • Fældning af træer og beskæring af træer og buske
 • Anlæggelse af terrasse
 • Anlæggelse af indkørsel og stier 
 • Hækklipning

 

Få en gartners hjælp til anlæggelse af have og stenbelægning

Danske anlægsgartnere er dygtige til at udarbejde en haveplan og havetegning til det anlægsarbejde, der skal laves i haven, terrassen eller indkørslen. Haveanlægning er bedst at få en gartner til at udføre, således at buske, planter og græsplæne danner et samlet havedesign. Der kan også være meget at hente i at få inspiration udefra når haven skal anlægges eller omlægges. Ved nybyggeri kan det for eksempel ofte være vanskeligt at se den bedste løsning i haven for sig, når man står over for en hel grund uden nogen form for haveanlæg. Ligeledes kan mange leverandører være behjælpelige med brolægning, anlæggelse af terrasse og indkørsel og ofte til bedre priser end man lige forestiller sig. 

Så selv om det ikke er svært at finde en anlægsgartner, kan det være svært at finde den rigtige og pris kontra kvalitet du ønsker. En dyr anlægsgartner kan godt vise sig at have en billig timepris, fordi han vælger at leverer et kvalitetsarbejde til dig. Modsat kan én anlægsgartner vise sig at være et dyrt bekendtskab, hvis de ikke har lavet et ordenligt arbejde eller kun bruger manuelt arbejde. Derfor kan du med fordel bruge anmeldelser her på siden til at finde en gartner, der har løst opgaver, der minder om den du har brug for at få løst. Så kan du se hvad tidligere kunder har at sige om den gartner eller leverandør af haveservice, de har valgt.    

Ved hjælp af vores anmeldelser kan du finde en anlægsgartner og få virksomheden til at sende et uforpligtende tilbud til dig på opgaven og samtidig sikre at de har nogle gode referencer, hvor de har udført et professionelt stykke arbejde.

På anmeld-haandvaerker.dk kan du finde en kvalitets anlægsgartner i dit lokalområde og dermed spare dyr transporttid, som er en unødvendig omkostning i projektet. Gør det nemt for dig selv, både at finde og vurdere dygtige anlægsgartnere, inden du bekræfter det endelige tilbud.

Her på siden kan du også finde dygtige håndværkere inden for andre faggrupper. Andre faggrupper, der er repræsenteret her på siden er blandt andet:

Brug søgefunktionen til at finde den rette håndværker til netop dit projekt. 

Hvad kan en anlægsgartner? 

En anlægsgartner udfører en bred vifte af opgaver inden for have- og landskabspleje. Dette inkluderer design og anlæg af haver, terrasser, og plantebede, pleje af græsplæner, beskæring af træer og buske, samt installation af havesystemer som vanding og belysning. Anlægsgartnere arbejder også med hardscaping-projekter såsom anlæggelse af stier og indkørsler.

Hvad er forskellen på anlægsgartner og gartner? 

En anlægsgartner fokuserer primært på design, anlæg og vedligeholdelse af udendørs områder, herunder haver og landskaber. En gartner beskæftiger sig mere specifikt med dyrkning af planter, pleje af blomsterbede, og opretholdelse af plantesundhed, både indenfor og udenfor.

Hvad laver en anlægsgartner om vinteren? 

Om vinteren kan anlægsgartnere arbejde med planlægning af kommende projekter, udføre vedligeholdelsesarbejde som beskæring af løvtræer og buske, og implementere vinterbeskyttelsesforanstaltninger for planter. De kan også fokusere på indendørs opgaver som design, konsultationer og forberedelse af materialer til forårets projekter.

Er Anlægsgartner en beskyttet titel? 

Nej, "anlægsgartner" er ikke en beskyttet titel i Danmark. Enhver kan kalde sig selv for anlægsgartner uden formel certificering. Dog kan professionelle anlægsgartnere have relevant uddannelse og medlemskab i brancheforeninger for at sikre kvalitetsarbejde.

Hvad koster en gartner?

Prisen for gartnerarbejde varierer afhængigt af opgavens kompleksitet, omfang og lokation. Generelt kan gartnerarbejde omfatte alt fra 200 til 600 DKK i timen, men det anbefales at indhente tilbud fra lokale gartnere for at få præcise estimater.

Hvordan bliver jeg anlægsgartner? 

For at blive anlægsgartner kan man følge flere veje. En typisk rute indebærer at tage en relevant erhvervsuddannelse inden for anlægsgartneri. Alternativt kan man søge praktikpladser hos erfarne anlægsgartnere og opnå færdigheder gennem erfaring. Yderligere specialisering kan opnås gennem kurser og certificeringer inden for landskabsdesign og havearkitektur.

Find lokale anlægsgartnere i hele Danmark

Anlægsgartnerarbejde i Danmark tilbyder en mangfoldighed af tjenester og ekspertise, som er særligt tilpasset til de forskellige behov og landskabskarakteristika i landets største byer. I radius fra Danmarks 15 største byer, findes der mange dygtige og professionelle anlægsgartnere, som dækker hele landet.
 Her er korte eksempler over anlægsgartnerarbejde i de 15 største byer i Danmark:

 1. København: Landskabsdesign i byområder, urbane grønne rum og private haver.
 2. Aarhus: Anlæg af parker, offentlige rum og bynære rekreative områder.
 3. Odense: Vedligeholdelse og anlægning af historiske haver og nye boligområder.
 4. Aalborg: Skabelse af bæredygtige udendørsområder og erhvervslandskaber.
 5. Esbjerg: Anlæg og vedligeholdelse af grønne områder ved kysten og industriområder.
 6. Randers: Landskabsarbejde i byområder og ved flodstrande.
 7. Kolding: Design og vedligeholdelse af både offentlige og private haver.
 8. Horsens: Udvikling af parker og rekreative områder, samt privat havedesign.
 9. Vejle: Landskabspleje i kuperede terræner og naturskønne områder.
 10. Roskilde: Bevaring og fornyelse af historiske haver og parker.
 11. Herning: Anlægsgartnerarbejde i både bymæssige og industrielle områder.
 12. Helsingør: Pleje og udvikling af kystnære grønne områder.
 13. Silkeborg: Arbejde i skov- og søområder, samt anlæg af naturlige haver.
 14. Næstved: Skabelse og vedligeholdelse af grønne områder i både historiske og nye udviklingsområder.
 15. Fredericia: Anlægsgartneri med fokus på historisk bevarelse og moderne byfornyelse.

Hvor finder jeg en anlægsgartner som privat eller som virksomhed, og hvad kan der udføres af arbejde?
Som privatperson eller virksomhed kan du finde en anlægsgartner gennem forskellige kanaler. En god start er at søge online på platforme som denne - Anmeld Håndværker, hvor du kan finde lokale anlægsgartnere og anmode om tilbud. Mund-til-mund anbefalinger fra venner, familie eller professionelle netværk er også en god kilde. Når du vælger en anlægsgartner, bør du undersøge deres tidligere projekter og referencer.

En anlægsgartner kan udføre en bred vifte af opgaver, herunder design og anlæg af nye haver, vedligeholdelse af eksisterende haver, anlæg af terrasser og gangstier, installation af vandingssystemer, beskæring og træpleje, samt skabelse af særlige landskabsfunktioner som damme og stenpartier. Anlægsgartnere arbejder tæt sammen med kunderne for at skabe skræddersyede udendørsrum, der opfylder deres individuelle behov og præferencer.