Anlægsgartner

Her kan du finde en anlægsgartner baseret på tidligere kunders anmeldelser. Brug søgefeltet til at finde en anlægsgartner i dit område eller et haveservice firma, der er specialiseret i den type opgave, du skal have udført. 

Find en lokal anlægsgartner - indtast postnr eller by

Her finder du en anlægsgartner med Elite Smiley

Pro-Anlæg ApS

3520 Farum

Grønt Design v/Henrik Nielsen

4733 Tappernøje

Bøgelund Træ & Stub

4690 Haslev

A.T anlægsgartner

2760 Måløv

JC Anlæg ApS

2640 Hedehusene

Virksomhederne har mindst 25 anmeldelser og en samlet score på min. 4.0 ud af en skala fra 1.0 - 5.0.
Samtidig kræves det at de seneste 3 anmeldelser ikke er ældre end 6 mdr.
Ovenfor vises nogle håndværkere med Elite Smiley - flere af dem har været finalister til ÅRETS HÅNDVÆRKER™

Find en lokal anlægsgartner - indtast postnr eller by
brolægning og haveservice

Anlægsgartner

Find en anlægsgartner med gode anmeldelser

Anmeld-haandvaerker.dk er en af landets førende formidlere af anlægsgartnere og deres arbejde. Det betyder at du kan sikre dig, at den haveservice leverandør, du vælger, har et nogle gode reference fra andre kunder der har fået lavet opgaver som pasning og pleje af grønne områder og etablering af nye områder, anlæggelse af stier, opbygning af stensætninger, bro- og fliselægning, træfældning, beskæring, rodfræsning, stubfræsning og fjernelse af træstubbe, opsætning af havehegn og bænke mv.

Anlægsgartnere udfører ofte deres arbejde i bl.a. parker, vejanlæg, haveanlæg, på kirkegårde, som greenkeeper på et golfanlæg, slotshaver hvor de fx vælger træer og planter til området. Der er også mange boligforeninger, der vælger at udlicitere vedligeholdelse og pleje af grønne områder til en leverandør af haveservice. Meget af anlægsarbejdet foregår ved hjælp af maskiner som traktorer, fræsere osv. Men der er også meget håndværk med skuffejern, spade og planteske. Der kan derfor være store prisforskelle, afhængig af hvor god den enkelte anlægsgartner er til at vurdere, hvornår det er rentabelt at bruge de respektive maskiner og deres maskinvalg.

 

Indhent hjælp til haveanlæg og haveservice 

Hvad kan en leverandør af haveservice eller en gartner hjælpe med? Blandt de typiske opgaver, der løses er:

  • Haveservice
  • Anlæggelse og vedligehold af grønne områder, haver og parker
  • Brolægning
  • Stubfræsning
  • Rodfræsning
  • Fældning af træer og beskæring af træer og buske
  • Anlæggelse af terrasse
  • Anlæggelse af indkørsel og stier 
  • Hækklipning

 

Få en gartners hjælp til anlæggelse af have og stenbelægning

Danske anlægsgartnere er dygtige til at udarbejde en haveplan og havetegning til det anlægsarbejde, der skal laves i haven, terrassen eller indkørslen. Haveanlægning er bedst at få en gartner til at udføre, således at buske, planter og græsplæne danner et samlet havedesign. Der kan også være meget at hente i at få inspiration udefra når haven skal anlægges eller omlægges. Ved nybyggeri kan det for eksempel ofte være vanskeligt at se den bedste løsning i haven for sig, når man står over for en hel grund uden nogen form for haveanlæg. Ligeledes kan mange leverandører være behjælpelige med brolægning, anlæggelse af terrasse og indkørsel og ofte til bedre priser end man lige forestiller sig. 

Så selv om det ikke er svært at finde en anlægsgartner, kan det være svært at finde den rigtige og pris kontra kvalitet du ønsker. En dyr anlægsgartner kan godt vise sig at have en billig timepris, fordi han vælger at leverer et kvalitetsarbejde til dig. Modsat kan én anlægsgartner vise sig at være et dyrt bekendtskab, hvis de ikke har lavet et ordenligt arbejde eller kun bruger manuelt arbejde. Derfor kan du med fordel bruge anmeldelser her på siden til at finde en gartner, der har løst opgaver, der minder om den du har brug for at få løst. Så kan du se hvad tidligere kunder har at sige om den gartner eller leverandør af haveservice, de har valgt.    

Ved hjælp af vores anmeldelser kan du finde en anlægsgartner og få virksomheden til at sende et uforpligtende tilbud til dig på opgaven og samtidig sikre at de har nogle gode referencer, hvor de har udført et professionelt stykke arbejde.

På anmeld-haandvaerker.dk kan du finde en kvalitets anlægsgartner i dit lokalområde og dermed spare dyr transporttid, som er en unødvendig omkostning i projektet. Gør det nemt for dig selv, både at finde og vurdere dygtige anlægsgartnere, inden du bekræfter det endelige tilbud.

Her på siden kan du også finde dygtige håndværkere inden for andre faggrupper. Andre faggrupper, der er repræsenteret her på siden er blandt andet:

Brug søgefunktionen til at finde den rette håndværker til netop dit projekt.