Brolægger

Find en brolægger og tjek de anmeldelser, deres kunder har givet. Du kan også bruge søgefeltet til at finde en brolægger i dit nærområde eller en, der er specialiseret i netop den opgave, du skal have udført. 

Find en brolægger i dit område - indtast postnr eller by

Her finder du en brolægger med Elite Smiley

JJ GRUPPEN A/S

4534 Hørve

Sydkystens Brolægning & Kloak A/S

2640 Hedehusene

JL Kloakservice v/Jørgen Arly Haagen Larsen

6070 Christiansfeld

JC Anlæg ApS

2640 Hedehusene

Virksomhederne har mindst 25 anmeldelser og en samlet score på min. 4.0 ud af en skala fra 1.0 - 5.0.
Samtidig kræves det at de seneste 3 anmeldelser ikke er ældre end 6 mdr.

Ovenfor vises nogle håndværkere med Elite Smiley - flere af dem har været finalister til ÅRETS HÅNDVÆRKER™

Find en brolægger i dit område - indtast postnr eller by
brolægger

Find en dygtig brolægger i dit nærområde

Søger du en brolægger? Der er intet, der byder pænt velkommen til en bolig eller virksomhed, som flot belægning i indkørslen eller ved gangstier, terrasse, fortove etc. Selvom brolægningsarbejde umiddelbart kan lyde simpelt, kan en brolægger udarbejde områderne med stor variation i kraft af forskellige stentyper og forståelse for æstetisk sammenspil mellem bygning og omkringliggende arealer. Et brolægningsfirma kan også vejlede om det rigtige valg af belægningssten.

Hvad end du skal bruge et brolæggerfirma til det private hjem, en institution eller en virksomhed, er du naturligvis interesseret i, du får de bedste håndværkere til opgaven. Der er trods alt tale om en investering, som kommer til at ligge synbar for dig selv og andre, hvorfor flotte resultater bør være en selvfølge fra den brolægger, du vælger. 

På anmeld-haandvaerker.dk har vi gjort det let for dig som forbruger at vælge en god brolægger. Du kan med ro i sindet vurdere den virksomhed, du er ved at kontakte, fordi du har mulighed for at læse, hvilke erfaringer andre kunder har haft med virksomheden. Det minimerer risikoen for fejlbehæftet arbejde, og maksimerer chancen for at få et billedskønt resultat. 

Hele konceptet er baseret på, at alle håndværksvirksomhederne på portalen lader sig bedømme af deres kunder, når arbejdet er udført. Her kan kunden afslutningsvis vurdere brolæggeren på kriterierne kommunikation, aftale, pris, oprydning og tilfredshed. Dertil har kunden mulighed for at beskrive både forløbet og slutresultatet med egne ord og evt. billeder. 

Resultatet bliver, at du kan se, hvordan andre har oplevet totalforløbet fra det enkelte brolæggerfirma, hvormed du kan udvælge den profil, der passer dine behov – og ikke mindst lever op til dine forventninger.

Søg blot efter en brolægger og angiv dit postnummer, så får du en oversigt, hvorfra du kan se og kontakte virksomheder i din interesse.

 

Det laver en brolægger

En brolægger arbejder udendørs, hvor han eller hun udfører belægninger i f.eks. indkørsler, haver, på gader eller ved stier og terrasser. Selve arbejdet kan tage mange former, da de enkelte belægningsopgaver kan udføres i vidt forskellig stil takket være farver og indarbejdede mønstre. Desuden findes der mange forskellige muligheder inden for materialevalg. Granit er særligt brugt, men også brosten, chaussesten, natursten, fliser og klinker er hyppigt anvendt. Foruden selve belægningsmaterialer, har en moderne brolægger god viden om at bearbejde underlaget og anvende fugematerialer, så løsningen holder sig flot.

En god brolægger formår naturligvis at forene sin produktviden med den rette løsning hos kunden, hvor brolæggeren gerne kommer med input i forhold til de bedste løsninger. Her er både design, materialer, budget etc. er en del af forslaget. 

Et brolæggerfirma vil typisk udføre opgaver som:

  • Brolægning af indkørsel
  • Brolægning af have, fx terrasse og gangstier
  • Fliselægning

Hos anmeld-haandvaerker.dk finder du dygtige brolæggere med flotte anmeldelser fra deres kunder. 

Selv om det ikke er svært at finde en brolægger, kan det være svært at finde den rigtige - og den rigtige pris i forhold til kvalitet. En dyr brolægger kan godt vise sig at have en billig timepris, fordi han udfører et arbejde af høj kvalitet, der holder i mange år. 

En billig brolægger kan derimod vise sig at være et dyrt bekendtskab, hvis arbejdet er sjusket udført - og derfor uholdbart på lang sigt. 

På anmeld-haandvaerker.dk kan du finde en dygtig brolægger i dit lokalområde og dermed spare dyr transporttid. Få tilsendt et uforpligtende tilbud, og vær opmærksom på, om virksomheden har gode anmeldelser. 

 

Brolæggerens arbejde

En brolæggers arbejde er typisk at udføre belægninger med fliser, brosten, granitsten, chaussésten, kantsten, betonsten og klinker. Der kan også være tale om udsmykninger af indkørsler, gade-udmundinger, torve og pladser.

Mange brolæggere er også anlægsgartnere. Så du kan med fordel også søge efter en anlægsgartner, der udfører brolæggerarbejde.

En af brolæggerens fornemste opgaver er at bearbejde underlaget, hvor stenene skal ligge. Underlaget består normalt af grus eller betongrus. 

Brolæggeren kan rådgive og hjælpe med at udvælge sten og tilhugge dem, så de får den rette form og størrelse. Brolæggeren lægger stenene i for eksempel lige rækker eller buer - eller i kreative mønstre.

For at opnå et flot resultat, er det vigtigt, at belægningen er plan med en korrekt hældning, så regnvandet bliver ledt væk. Brolæggeren har derfor stor erfaring med blandt andet nivelleringsapparat og vaterpas. For at sikre, at stenene ligger plant, bliver de stødt med enten håndstempel - en brolæggerjomfru - eller maskinelt.