Brolægger

Find en brolægger i dit område - indtast postnr eller by

Her finder du en brolægger med Elite Smiley

JJ Entreprenør & Anlæg A/S

4534 Hørve

Anlægsgartner Kaj Ryom

6600 Vejen

Anlæg & Haveservice v/Peter Hansen

4700 Næstved

ES Brolægger og Entreprenør v/Erik Hauge Skovmand

6470 Sydals

Brolægning Sjælland ApS

2830 Virum

Sydkystens Brolægning & Kloak v/Tom Ewers

2640 Hedehusene

Virksomhederne har mindst 25 anmeldelser og en samlet score på min. 4.0 ud af en skala fra 1.0 - 5.0.
Samtidig kræves det at de seneste 3 anmeldelser ikke er ældre end 6 mdr.

Ovenfor vises nogle håndværkere med Elite Smiley - flere af dem har været finalister til ÅRETS HÅNDVÆRKER™

Find en brolægger i dit område - indtast postnr eller by

Brolægger

Hos anmeld-haandvaerker.dk finder du dygtige brolæggere med flotte anmeldelser fra deres kunder. 

Selv om det ikke er svært at finde en brolægger, kan det være svært at finde den rigtige - og den rigtige pris i forhold til kvalitet. En dyr brolægger kan godt vise sig at have en billig timepris, fordi han udfører et arbejde af høj kvalitet, der holder i mange år. 

En billig brolægger kan derimod vise sig at være et dyrt bekendtskab, hvis arbejdet er sjusket udført - og derfor uholdbart på lang sigt. 

På anmeld-haandvaerker.dk kan du finde en dygtig brolægger i dit lokalområde og dermed spare dyr transporttid. Få tilsendt et uforpligtende tilbud, og vær opmærksom på, om virksomheden har gode anmeldelser. 

Brolæggerens arbejde
En brolæggers arbejde er typisk at udføre belægninger med fliser, brosten, granitsten, chaussésten, kantsten, betonsten og klinker. Der kan også være tale om udsmykninger af indkørsler, gade-udmundinger, torve og pladser.

Mange brolæggere er også anlægsgartnere. Så du kan med fordel også søge efter en anlægsgartner, der udfører brolæggerarbejde.

En af brolæggerens fornemste opgaver er at bearbejde underlaget, hvor stenene skal ligge. Underlaget består normalt af grus eller betongrus. 

Brolæggeren kan rådgive og hjælpe med at udvælge sten og tilhugge dem, så de får den rette form og størrelse. Brolæggeren lægger stenene i for eksempel lige rækker eller buer - eller i kreative mønstre.

For at opnå et flot resultat, er det vigtigt, at belægningen er plan med en korrekt hældning, så regnvandet bliver ledt væk. Brolæggeren har derfor stor erfaring med blandt andet nivelleringsapparat og vaterpas. For at sikre, at stenene ligger plant, bliver de stødt med enten håndstempel - en brolæggerjomfru - eller maskinelt.

Uddannelsen til brolægger tager cirka fire år og veksler mellem skoleperioder og praktik i en virksomhed. http://blivbrolaegger.dk