Om os

anmeld-haandvaerker.dk - tænk over navnet. Er det et godt navn? Tja - ordet "anmeld" bruges oftest i forbindelse med restaurant- og bilanmeldelser og her er det positivt ladet. Men når ordet anmeld kombineres med håndværk, så går tankerne i retning af snyd og klamphuggere. Burde vores site så ikke hedde elskdinhåndværker.dk? Det mener vi ikke. Langt de fleste håndværkere i Danmark er ganske gode, men der er nogle du gerne vil undgå. Nogen gange er de gode håndværkere dårlige, det sker en gang imellem, men normalt så finder man en løsning.

anmeld din håndværker - han vil elske dig for det

Hos os er en anmeldelse en anmeldelse og håndværkeren får ikke lov at pille den igen - heller ikke selv om han betaler for det. Vi har ingen håndværkere der annoncerer, men til gengæld har vi masser af medlemmer. Vores medlemmer har en særlig interesse. Det er godt håndværk og god kunderservice. Det er sjældent at du oplever problemer med vores medlemmer. Derfor anbefaler vi dig at bruge dem. Hvis de ikke opfører sig ordentligt så hører vi gerne om det og advarer om nødvendigt andre om dem.

Brug vores medlemmer

Alle håndværkere kan anmeldes hos os. De betalende medlemmer har dog fordele som gør det væsentligt nemmere at vælge ham. Du kan se et billede af den ansvarlige leder i virkomheden, virksomhedens postadresse, etableringsår, profiltekst, topvisning i søgeresultater m.m. Men bedst af alt kan du se hans tidligere kunders referencer og vores medlemmer får masser af nye og glade kunder på den konto. Kender du en god håndværker så fortæl os om det - anmeld virksomheden. Har du valgt at bruge en håndværker fra vores anbefalinger så fortæl ham det, så han ved vi er der.