Om os

anmeld-haandvaerker.dk drives af bygogbolig.dk ApS, der har eksisteret siden 1998.

Langt de fleste håndværkere i Danmark er ganske gode, men der er nogle du gerne vil undgå. Nogen gange er selv de gode håndværkere ikke gode alligevel - det sker. Normalt findes en løsning, så resultatet alligevel ender godt.

Vores vision er, at lade bygherre vælge rigtigt første gang. Det betyder, at Anmeld Håndværker leverer troværdigt og fyldestgørende information om alle håndværkere, og i rigtig mange tilfælde også med andre forbrugeres anmeldelser, som gør beslutningsgrundlaget endnu bedre.

Alle håndværksvirksomheder i Danmark er registreret i vores register, som er data der er taget fra CVR.dk. Alle håndværkere kan bruge vores service, men vores medlemmer tilbydes ekstra services, bl.a. opkobling til deres økonomisystem, som gør det betydeligt lettere at indhente anmeldelser fra kunderne.

 

Brug vores medlemmer

Vores medlemmer viser et portrætbillede af den ansvarlige leder i virkomheden, virksomhedens postadresse, etableringsår, profiltekst, topvisning i søgeresultater m.m. Derudover kan du se tidligere kunders referencer, og vores medlemmer får masser af nye og glade kunder på den konto.

Har du valgt at bruge en håndværker fundet på Anmeld Håndværker, så fortæl håndværkeren om det, så han ved vi er der.

Kender du en god håndværker så fortæl os om det, ved at anmelde virksomheden.