Dana Lim

Hverdagens helte skal hyldes

Det er som bekendt detaljerne, der udgør helheden. Sådan er det også i byggeriet. 
Detaljer som fugning er en del af finishen, som løfter det overordnede udseende og skaber et flot slutresultat. Men det kan samtidig også være en del af byggeriets brandsikring, tætning og afslutning i form af fugning mellem elementer i betonbyggerier. Derfor gør mange faktorer sig gældende, når man skal vælge det rigtige firma og de rigtige produkter til arbejdet. 

Her i Dana Lim mener vi, at flid, god kundeservice og veludført håndværk er noget, der skal hyldes. Derfor er vi med som sponsor til Årets Håndværker i kategorien ’Årets Fugemand’. 

- Vi vil gerne hylde de mænd og kvinder, der hver dag arbejder i byggeriet. De giver os tag over hovederne, bygger skoler til vores børn og meget mere. Stoltheden de viser for deres fag, er for os det, der gør dem til nogle af hverdagens helte, siger Lars Christensen, adm. direktør i Dana Lim.

 

”Vi skal blive bedre til at fortælle de gode historier”

Byggeriet i Danmark har gode forhold, men der er en stigende mangel på lærlinge i byggefagene.
Vi skal derfor blive bedre til at udbrede de gode historier fra branchen, så flere unge forhåbentligt vil få øjnene op for de gode muligheder, som de erhvervsfaglige uddannelser byder på, mener Lars Christensen 

- Kvalitet og faglig stolthed er helt afgørende for vores branche. Vi skal fejre de håndværkere, der leverer kvalitetshåndværk hver evig eneste gang. Men vi skal også blive bedre til at fortælle om alle de gode historier, der er i byggebranchen. I Dana Lim tror vi på, at vi ved at hylde håndværksfagene til Årets Håndværker kan skabe større opmærksomhed om branchen. 

Dana Lim præsenterer
ÅRETS HÅNDVÆRKER® kategorier