Gå til hovedindhold

Årets håndværker® 2017

Ægte anmeldelser er værdifulde

Hvert år har ÅRETS HÅNDVÆRKER™ et tema. I 2017 har vi fokus på, at alle ens kunder inviteres til at give brugeranmeldelser. Dette sker for at give et så retvisende billede som muligt. Således at forbrugerne hurtigt kan afkode håndværkerens temperatur. Det er værdier som aktualitet, troværdighed, saglighed og ærlighed der lægges vægt på, når forbrugeren vurderer om en anmeldelse er ægte og derfor kan bruges som beslutningsgrundlag. For yderligere at give forbrugeren et godt beslutningsgrundlag verificeres hovedparten af alle anmeldelser med faktura og billeder fra opgaven.

Sidste år var der trafikstop på H.C. Andersens Boulevard da busser og limousiner spærrede trafikken, fordi der var kø til Cirkusbygningen. År efter år danner Cirkusbygningen rammen om awardshowet ÅRETS HÅNDVÆRKER™, hvor de allerbedste håndværkere dyster mod hinanden.

Din anmeldelse er vigtig for håndværkeren, da den tæller med til ÅRETS HÅNDVÆRKER™

Anmeldelserne på anmeld-haandvaerker.dk danner grundlaget for hvilke håndværkere der nomineres og efterfølgende medvirker i awardshowet ÅRETS HÅNDVÆRKER™. Det er en professionel fagjury, der vælger vinderne i de enkelte kategorier.

Awardshowet ÅRETS HÅNDVÆRKER™ - de bedst anmeldte håndværkere

Tirsdag d. 4. april 2017 blev vinderne fundet. Claus Elming var konferencier ved awardshowet. I bedste Vild med dans stil styrede han aftenen igennem med 1.040 festklædte fagfolk da kåringerne af de bedste anmeldte håndværkere fandt sted. På den røde løber kunne man bl.a. se Pia Kjærsgaard, fodboldspiller Patrick Wosniacki, Sexolog Joan Ørting, sangerinde Anna David, TV vært Peter Palshøl,  mortorsports manden Torkild Thyrring, Miss Universe, Sanger Rasmus Nøhr, Indretningsarkitekt Liselotte Risell, Dansk Byggeris direktør Michael H. Nielsen m.fl.

De kommende vindere kan kalde sig ÅRETS HÅNDVÆRKER™, og fremvise den flotte bronze smiley statuette "Smiley Håndværk - Din Garanti" som følger med udover æren.

Er du presse kan du her finde billeder her

Se video fra alle årene af ÅRETS HÅNDVÆRKER™ >>

Nedenfor ses de 102 håndværkervirksomheder, der i 2017 er finalister til ÅRETS HÅNDVÆRKER™.