Milwaukee

Milwaukee elværktøj støtter op om de dygtige danske håndværkere

Flere og flere danske håndværkere bruger i dag det røde Milwaukee værktøj og det er der en grund til. Milwaukee fokuserer nemlig kun på én ting når vi designer værktøj - at levere det bedste og mest slidstærke udstyr til de professionelle brugere. I dag er Milwaukee et navn, der forbindes med produkter af den højeste kvalitet, længste levetid og største pålidelighed, som man kan købe for penge.

I dagens Danmark er indbrud i varebiler et stort problem og forsvundet værktøj er en stor omkostning (og frustration) for virksomhederne. Milwaukee har derfor valgt at takle dette problem ved at udvikle et system der giver flere konkrete redskaber til at komme tyveri til livs. ONE-KEY systemet er gratis at anvende og giver en lang række muligheder for at øge sikkerheden og oveblikket over virksomhedens aktiver, bl.a. sporing af udstyr(uanset producent) og online lagerbeholdning.

Milwaukee støtter op om de dygtige danske håndværkere og vi vil gerne være med til at sikre at deres varevogne kan få lov at være i fred.

Milwaukee præsenterer
ÅRETS HÅNDVÆRKER® kategorier