Milwaukee

Milwaukee elværktøj støtter op om de dygtige danske håndværkere

Flere og flere danske håndværkere bruger i dag det røde Milwaukee værktøj og det er der en grund til. Milwaukee fokuserer nemlig kun på én ting når vi designer værktøj - at levere det bedste og mest slidstærke udstyr til de professionelle brugere. I dag er Milwaukee et navn, der forbindes med produkter af den højeste kvalitet, længste levetid og største pålidelighed, som man kan købe for penge.

Nul udledning

Verdens vigtigste fællesopgave er at opnå klimaneutralitet i 2050, og det bidrager Milwaukee i den grad til med MX Fuel serien, der erstatter benzin- og 230V-maskiner. Ved at fjerne benzindampe og udledningsemissioner kan industrien forbedre deres CO2-aftryk og samtidig beskytte brugerne mod skadelige benzindampe og voldsomme vibrationer.

Vil skabe en mere sikker byggeplads

Milwaukee arbejder konstant på innovative løsninger, der imødekommer brugernes udfordringer i hverdagen, og som fremmer sikkerhed, komfort og produktivitet på byggepladsen. ONE-KEY systemet er afgørende for at minimere problemet med indbrud i varebiler og forsvundet værktøj, der er en stor omkostning (og frustration) for virksomhederne. Et par andre gode tiltag er de nye effektive batterilamper der fjerner snublefaren ved ledninger fra byggepladsen, og vores store udvalg af personlige værnemidler.

Milwaukee støtter op om de dygtige danske håndværkere og vi vil gerne være med til at skabe en sikker byggeplads.

 

Milwaukee præsenterer
ÅRETS HÅNDVÆRKER® kategorier