Tømrer

Vores portal gør det nemt at finde en tømrer, du kan stole på. Brug tidligere kunders anmeldelser til at finde det rette tømrerfirma til netop din opgave. Du kan også finde en tømrermester i dit lokalområde.

Indtast postnr eller by for at finde en lokal tømrer

Et udvalg af tømrere med Elite Smiley

KOED TØMRER- OG BYGGEFORRETNING ApS

8560 Kolind

EGON OLSEN & SØN A/S

2680 Solrød Strand

Svart Dyssell ApS

2820 Gentofte

E.O Tømrer & Entreprise A/S

2750 Ballerup

J&N Entreprise ApS

4270 Høng

Tømrer/Snedkerfirma Mathias Winther ApS

4000 Roskilde

Virksomhederne har mindst 25 anmeldelser og en samlet score på min. 4.0 ud af en skala fra 1.0 - 5.0.
Samtidig kræves det at de seneste 3 anmeldelser ikke er ældre end 6 mdr.

Ovenfor vises nogle håndværkere med Elite Smiley - flere af dem har været finalister til ÅRETS HÅNDVÆRKER™

Indtast postnr eller by for at finde en lokal tømrer

Her er flere tømrer

Ellerup Tømrerforretning ApS

5874 Hesselager

Rasmus Linde Byg ApS

4500 Nykøbing Sj

KM BYG VALLØBY ApS

4600 Køge

Tømrermester Løje ApS

4070 Kirke Hyllinge

Brandbyge Tømrer & Montage

5750 Ringe

Tømrermester RFA ApS

4070 Kirke Hyllinge
tømrer

Find det bedste tømrerfirma her

Find den bedste tømrer eller tømrermester! Anmeld-haandvaerker.dk er en portal, der formidler anmeldelser af det arbejde tømrerne faktisk udfører. Det er din måde at sikre, at du hyrer en tømer med gode anbefalinger fra deres tidligere kunder. Du kan for eksempel finde anmeldelser af et tømrerfirma som har udført:

  • Ny tagkonstruktion
  • Udførelse af snedkerkøkken
  • Udskiftning af vinduer
  • Udskiftning af døre
  • Tilbygning i træ
  • Ombygning
  • Opsætning af nye tagspær
  • Tagarbejde
  • Gulvlægning
  • Opførsel af karnapper, udestuer og skure

Hvilket projekt for en tømrermester står du med?

Det er svært at give et helt konkret svar på, hvad en tømrer kan hjælpe med, og hvad han ikke kan. Det er nemlig et af de bredeste felter inden for håndværkerfagene. Derfor kan det være smart at tage kontakt til et tømrerfirma og snakke med vedkommende om netop din opgave, så du ved, hvad du kan få hjælp til.

Det er også vigtigt at vide, at man i nogle tilfælde – fx ved en større til- eller ombygning – utvivlsomt vil få brug for hjælp fra flere forskellige håndværkere. Det kan eksempelvis være en maler, en elektriker, en VVS’er eller noget helt fjerde. Hvis du står med et større byggeprojekt, er det altså ikke kun en god tømrermester, du skal ud at finde. Heldigvis er der hjælp at hente, hvis du synes, det er uoverskueligt at stå med et stort byggeprojekt på egen hånd.

 

Hoved- eller totalentreprise

Når man vælger en tømrer eller snedker til en stor opgave, kan man i mange tilfælde også vælge en totalentreprise hos et tømrerfirma. Det betyder, at den udvalgte håndværker kommer til at være tovholder for dit byggeprojekt. Han vil derfor have ansvaret for at sikre, at alt forløber, præcis som det skal, samt stå for koordineringen og planlægningen håndværkerne imellem. Det er med til at spare tid og energi for dig, så du ikke behøver koncentrere dig og bekymre dig om byggeprojektets forløb, men kan overlade det til din tømrermester.

 

Hvad er forskellen på en tømrer og en snedker?

Et tømrerfirma udfører mange alsidige byggeopgaver både udvendigt og indvendigt. Som hovedregel udfører et tømrerfirma alt arbejde med træ og tømmer. Et eksempel på det udvendige tømrer arbejde er etablering og renovering af tagkonstruktioner – montering af spær, kviste og opbygning af undertag. Indvendigt tømrer arbejde kan være etageadskillelser, lægning af gulv og beklædning af lofter og vægge med brædder eller gipsplader. En tømrer kan også opsætte trapper, isætte vinduer og døre, ovenlys og indfatninger. 

En snedker foretager en ’finere’ bearbejdning af materialet. På snedker uddannelsen kan man specialisere sig som bygningssnedker. En bygningssnedker kan for eksempel fremstille døre og vinduer med specialmål, snedkerkøkkener og løse opgaver i eksotiske træsorter. En møbelsnedker fremstiller specialordrer inden for mindre bygningsdele og inventar som for eksempel skabe, reoler og andre specialfremstillede møbler. Grænsen mellem snedker og tømrerarbejde er relativt flydende og mange tømrerfirmaer kalder sig da også både tømrer og snedker og beskæftiger sig med begge typer opgaver.

 

Få professionel hjælp

Står du med et byggeprojekt eller en ombygning, der kræver hjælp fra en tømrer eller snedker? Måske har du så overvejet, om arbejdet er noget, du selv kan udføre. Hvis man selv har tommelfingrene skruet rigtigt på, er det fristende at spare pengene på den professionelle hjælp og selv trække i arbejdstøjet i stedet for at hyre et tømrerfirma.

Hvorvidt det er en god idé at forsøge at gøre det selv, er meget afhængigt af opgaven. Nogle mindre opgaver kan sagtens klares på egen hånd, hvis man har lidt erfaring med at bygge og skrue sammen. Hvis der er tale om et større projekt, som fx en tilbygning i træ, en ombygning eller tagarbejde som for eksempel en ny tagkonstruktion, er det ofte smart at have en tømrermester med fra start.

Gør-det-selv kan blive dyrt

Hvis man kaster sig ud i at arbejde med noget, som man ikke er helt erfaren med eller tryg ved, kan man risikere, at man gør mere skade end gavn. Man skal huske, at der ligger en grundig uddannelse bag titlen som både snedker, møbelsnedker og tømrermester, som har fokus på både teori og praksis. 

Selvom man har erfaring med at bygge småting derhjemme, vil en professionel håndværker have helt andre forudsætninger for at få arbejdet udført i god kvalitet. Forsøger man at spare penge ved at gøre det selv, kan det vise sig at være en dårlig investering. Hvis arbejdet ikke bliver gjort rigtigt, skal det laves om – og det kan i nogle tilfælde være dyrere og mere besværligt, end hvis man havde søgt professionel hjælp fra start af. Hvis man står med et byggeprojekt bør man altså grundigt overveje at få hjælp fra en professionel tømrermester. Det sikrer, at alt går, som det skal, og man får et tilfredsstillende resultat.

 

Vær sikker på, at du hyrer en dygtig tømrermester

Det er umiddelbart ikke så vanskeligt at finde en tømrermester eller en snedker, men det kan være svært at finde en, der både matcher den pris, du vil betale og levere den kvalitet, du ønsker. En aftale med en tømrer, der ser dyr ud, kan vise sig at blive en god forretning, hvis han leverer kvalitetsarbejde til tiden. Og omvendt kan en billig snedker blive en dyr omgang, hvis arbejdet ikke udføres ordentligt og måske skal udføres igen inden for kort tid.

 

Find en anbefalet snedker

Ved at bruge anmeldhaandvaerker.dk kan du finde en håndværker med gode anbefalinger, og du kan samtidig anmode om et tilbud på din opgave – uanset om du skal bruge en pris på en tilbygning, et nyt tag eller udskiftning af vinduer. Du kan ligeledes finde et tømrerfirma fra dit lokalområde, så der spares tid og penge på transport. Ved at bruge vores portal, gør du det nemt for dig selv at finde og vurderer snedker- og tømrerfirmaer inden du bekræfter det endelige tilbud på din tømreropgave. Find fx en tømrer i København, Odense eller Viborg. Du kan også bruge søgefunktionen til at finde håndværkere fra andre faggrupper, fx en maler, en fugemand, en anlægsgartner, en glarmester eller en murer. Du kan finde mere information om tømrer- og snedkerarbejde på Dansk byggeri.

 

Hvad er et snedkerkøkken?

Et snedkerkøkken er et luksuskøkken, der udføres i hånden af en snedker. Det færdige snedkerkøkken er skræddersyet præcist til kunden – her er der ingen standardløsninger og elementer med faste mål. Alt kan tilpasses til dine ønsker og behov, så dit køkken kommer til at opfylde alle dine drømme. I et snedkerkøkken er der ingen præfabrikerede dele, og alt laves i ægte træ af den højeste kvalitet. Samlingerne i et snedkerkøkken er som oftest fingertappede – en teknik som snedkere og møbelsnedkere har brugt igennem århundreder til at skabe holdbare, solide og smukke samlinger. 

 

Årets håndværker

Hvert år afholder Anmeld Håndværker den stort anlagte prisuddeling ’Årets Håndværker’, hvor de absolut bedste håndværkere i forskellige kategorier kåres og fejres. Det er anmeldelserne på Anmeld Håndværker, der ligger til grund for nomineringerne til kategorierne 0-4 ansatte, 5-9 ansatte og 10+ ansatte. Vinderne udpeges til et festligt prisshow, der hvert år afholdes i Cirkusbygningen.