Find de bedst bedømte i kategorien Varmeservice

Find et varmeservice firma og tjek deres anmeldelser fra kunderne. Du kan også bruge søgefeltet til at finde et varmeservice firma i dit nærområde eller en, der er specialiseret i netop den opgave, du skal have udført. 

Find et varmeservice firma i dit område - indtast postnr eller by

Her finder du et varmeservice firma med gode anmeldelser

TA Varmeteknik ApS

9460 Brovst

Virksomhederne er specialister og har en samlet score på min. 4.0 ud af en skala fra 1.0 - 5.0.
Samtidig kræves det at de seneste 3 anmeldelser ikke er ældre end 6 mdr.

Ovenfor vises nogle håndværkere, hvor flere af dem har været finalister til ÅRETS HÅNDVÆRKER®

Find et varmeservice firma i dit område - indtast postnr eller by
Varmeservice

Få varmeservice fra nogle af landets bedste fagfolk

I Danmark har energieffektivitet længe været et punkt på den politiske dagsorden og et vigtigt tema for boligejerne. Den rette energieffektive opvarmning tager sig ikke bare flot ud i tilstandsrapporten, men lader dig spare mange penge på varmeregningen. Derfor er det essentielt med god rådgivning og korrekt installation af det bedst tænkelige varmesystem til din bolig. 

På Anmeld Håndværker har vi samlet nogle af Danmarks bedste fagfolk med speciale i varmeservice, så du kan finde den rette virksomhed til opgaven.

De mange varmeservicevirksomheder er bedømt af deres kunder på punkterne kommunikation, aftale, pris, oprydning og tilfredshed, ligesom kunderne har tilknyttet deres egne ord på totaloplevelsen. Formålet med de mange anmeldelser og karaktergivningen på de førnævnte punkter, er naturligvis at gøre det let for dig som forbruger at vælge en dygtig håndværker. Det kan du gøre, fordi du kan se tidligere arbejdsopgaver, der er udført af samme firma, og derved ved, hvad du skal forvente.                                                                                  

Søg blot på varmeservice i dit nærområde, bliv præsenteret for firmaer, der kan løse opgaven og sammenlign dem nu på deres evner. 

Tilbage er der blot at tage kontakt til den rette varmemand og få leveret et godt stykke arbejde – velvidende at du har bestilt en håndværker, der er fuldt ud kompetent til at sørge for, du får installeret dit varmesystem korrekt og begynder at spare penge. 

En varmeservice rådgiver og monterer

Varmeservicemanden kan hjælpe dig med udskiftning og renovering af dit varmesystem eller kombinere det med alternative opvarmningskilder som f.eks. solvarme, træpiller eller jordvarme. Der kan være tale om store engangsinvesteringer og det er derfor vigtigt at vælge en dygtig varmeservicemand, som også kan beregne fordelene ved den valgte løsning.

Varmepumper

Der er mange penge at spare, hvis du f.eks. skifter fra el-opvarmning eller skifter dit gamle oliefyr ud med en moderne varmepumpe. Varmepumpen findes som flere forskellige typer. De mest anvendte er til jordvarme eller luft-til-vand og luft-til-luft varmepumperne. 

Det er anslået, at man kan spare helt op til 12.000 kr. ved at f.eks. skifte fra et oliefyr til jordvarme, hvormed man i løbet af varmepumpens levetid tjener sin investering flere gange tilbage. 

Varmepumpen har en god levetid og kræver beskeden vedligeholdelse, hvorfor det ofte er nok med et årligt serviceeftersyn.

Læs mere om varmepumper her

Pillefyr

Pillefyret er ligeledes et godt alternativ til oliefyr og elvarme. Anvender du f.eks. elvarme, kan du spare op til 70% af dine udgifter på varmeregningen, mens overgangen fra et oliefyr typisk vil give besparelser på op til 60%. 

Pillefyret klarer naturligvis både opvarmning af husets rum og husets brugsvand, da det er meget effektivt. Pillefyret er let at betjene, da det blot skal fordres med piller, som består af resttræ – sammenpressede spåner og savsmuld. 

Når du har fyldt fyret op med træpillerne, regulerer det selv sit indtag, så der altid er rigeligt med varme.

Størrelsen på dit pillefyr afhænger af, hvor stort dit hus er og hvilke krav, der er til opvarmningen. Selve fyret er billigt som fyringsform og forbrænder pillerne nær 100%. Fyret kræver dog en smule vedligeholdelse, da du ca. en gang ugentligt skal fylde det, ligesom du – afhængigt af model – skal rense for aske o.l. 

Undersøg dine muligheder for automatisk rens m.m. i samråd med din varmeservice.                      

Stokerfyr 

Et stokerfyr minder om et pillefyr, men med den forskel, det også kan fyre med brænde. Det er altså tale om en kombinationsløsning, der tillader fyring med både almindelige træpiller, kløvet brænde etc.

Gasfyr

Selvom gas muligvis har svært ved at prale af de samme besparelser som f.eks. varmepumper og pillefyr, er det billigere at fyre med gas end olie. 

Gasfyret fungerer ved at brænde naturgas af, som opvarmer det vand, der findes i husets radiatorer og det vand, som benyttes til brugsvand.

Denne type fyr får sin gas leveret direkte fra rør, der løber fra leverandørens net. Ved mindre tryk på rørene leveres gassen ved at blive transporteret til den enkelte kunde.   

Et gasfyr er et godt alternativ til at f.eks. bruge el-radiatorer eller oliefyr – hvor det til sidstnævnte bør nævnes, at gasprisen historisk set altid ligger under olieprisen. 

Solvarme

Skal du skifte dit olie- eller gasfyr eller er du interesseret i at spare på ressourcerne til netop den type opvarmning? 

Solvarme er en billigere og mere miljøbevidst måde at opvarme hjemmet på – typisk i kombination med gas, olie eller el, så man er garanteret varme og varmt vand i de kolde sæsoner.

Et solvarmeanlæg er dog i fin stand til at nedbringe varmeregningen med adskillige tusind kr.

Før du investerer i solvarme, bør du dog rådføre dig med din varmemand, da der kan være mange spørgsmål, du skal have afklaret. Er husets beliggenhed god nok og skygger træer? Er hældningen på taget velegnet? Er dit forbrug stort nok til at investeringen betaler sig tilbage? Hvilken type solvarmeanlæg passer dit hjem? Der er mange spørgsmål at afdække, så involver din varmeservice tidligt i processen.                

Kontakt din varmeservice og hør mere om besparelser

Fordi der findes mange opvarmningstyper, som alle varierer i pris og funktion, kan du med fordel kontakte din lokale varmeservice og høre mere om dine specifikke muligheder og den potentielle økonomiske gevinst. 

Brug Anmeld Håndværker og find en dygtig varmemand i dit lokalområde, så du kan forvente god og præcis rådgivning samt korrekt installation af den endelige løsning.