Gå til hovedindhold

Årets håndværker® 2023

Den 19. og 20. april afholdes det årlige awardshow ÅRETS HÅNDVÆRKER® for 12. gang.  Det er endnu engang Cirkusbygningen der danner rammen for festlighederne, hvor de bedste håndværkere konkurrerer om de eftertragtede titler som Årets Håndværker i deres respektive fagkategorier. Vores vært vil sørge for at få os sikkert igennem 2 festlige aftenener, med fantastisk stemning og god underholdning – og ikke mindst uddeling af de eftertragtede statuetter.

Du kan følge med hjemmefra, hvis du ikke har mulighed for at være Cirkusbygningen. Det streames LIVE på vores Facebookside.

DIN ANMELDELSE ER VIGTIG

Anmeldelserne på anmeld-haandvaerker.dk danner grundlaget for hvilke håndværkere der nomineres og efterfølgende medvirker i awardshowet ÅRETS HÅNDVÆRKER®.

Det er en professionel fagjury, der vælger vinderne i de enkelte kategorier for at sikre mod snyd. Vinderne kan kalde sig ÅRETS HÅNDVÆRKER® i deres respektive kategorier, og fremvise den flotte bronze smiley statuette "Smiley Håndværk - Din Garanti" som følger med udover æren.

Vindere kan kalde sig ÅRETS HÅNDVÆRKER® i deres respektive kategorier, og fremvise den flotte bronze smiley statuette "Smiley Håndværk - Din Garanti" som følger med udover æren.

Billeder fra tidligere awardsshow

Se video fra alle årene af ÅRETS HÅNDVÆRKER® >>

Nedenfor vises de håndværkervirksomheder, der er offentligjort som finalister i 2023. Efter awardsshowet vises også vinderene af ÅRETS HÅNDVÆRKER®.

Ønsker du yderligere info, så send en mail på info@anmeld-haandvaerker.dk.