kloakmester

Find en kloakmester i dit område - indtast postnr eller by

Her finder du en kloakmester med gode anmeldelser

Byrdal Kloak & Blik ApS

2770 Kastrup

Aunskov kloak og projektering ApS

4060 Kirke Såby

J&J Kloak & belægning ApS

2600 Glostrup

Dybros IVS

3200 Helsinge

JL Kloak af 01.07.2010 v/Jørgen Arly Haagen Larsen

6070 Christiansfeld

Virksomhederne er specialister og har en samlet score på min. 4.0 ud af en skala fra 1.0 - 5.0.
Samtidig kræves det at de seneste 3 anmeldelser ikke er ældre end 6 mdr.

Ovenfor vises nogle håndværkere med Elite Smiley - flere af dem har været finalister til ÅRETS HÅNDVÆRKER™

Find en kloakmester i dit område - indtast postnr eller by
kloakmester

Kloakmester

Kloakmester

Anmeld-haandvaerker.dk er en af landets førende formidlere af kloakmestre og deres arbejde. Dette betyder at du kan sikre dig, at de har et nogle gode reference fra andre kunder der har fået lavet opgaver som kloakservice, kloakering, strømpeforing, TV-inspektion, bundfældningstanke, sikring mod kloakvand, dræn / fugtsikring, faskiner, samletanke, olieudskiller, sandfang, rottebekæmpelse, rensning af kloakker mv.

Kloakmestre er håndværkere der udfører opgaver i jorden. Ofte kendes de som slamsuger der udføre slamsugning af en tilstoppet kloak. En kloakmester udføre kloakservice på bestående kloakker - og etablerer også ny kloak, faskiner, brøndboringer og TV-inspektioner af kloakker.

Så selv om det ikke er svært at finde en kloakmester, kan det være svært at finde den rigtige og pris kontra kvalitet du ønsker. En dyr kloakmester kan godt vise sig at have en billig timepris, fordi han vælger at leverer et kvalitetsarbejde til dig. Modsat kan én kloakmester vise sig at være et dyrt bekendtskab, hvis de ikke har lavet et ordenligt arbejde og at du skal have gravet haven op på ny.

Du kan finde en kloakmester og få virksomheden til at sende et uforpligtende tilbud til dig på opgaven og samtidig sikre at de har nogle gode reference hvor de har udført et professionelt stykke arbejde.

På anmeld-haandvaerker.dk kan du finde en kvalitets kloakmester i dit lokalområde og dermed spare dyr transporttid, som er en unødvendig omkostning i projektet. Gør det nemt for dig selv, både at finde og vurderer dygtige kloakmester inden du bekræfter det endelige tilbud.

Kloakmester uddannelsen består af en teoretisk og en praktisk del. Når man har bestået eksamen, kan man søge om autorisation hos Sikkerhedsstyrelsen (www.ug.dk/uddannelser/andreerhvervsrettede uddannelser/ andreudditogteknik/kloakmester). Uddannelsen kan foregå på Dansk Teknologisk Institut og på en række godkendte uddannelsessteder over hele landet.

 

www.teknologisk.dk/uddannelse-som-kloakmester

www.danskekloakmestre.dk/Kloakmestre/ - brancheforening