Find de bedst bedømte Malere

Find en maler og tjek deres anmeldelser fra kunderne eller et malerfirma der er specialiseret i netop den type maleropgave, du skal have løst. Se anmeldelser fra andre kunder og vær sikker på at du vælger en håndværker, du kan stole på.

Find en maler i dit lokalområde - indtast postnr eller by

En række malere, der har Elite Smiley

Crillesen & Sørensen ApS

2770 Kastrup

Malermester Janet Larsen ApS

3400 Hillerød

Malerfirmaet Mads Hansen ApS

4540 Fårevejle

Malermester A.A v/Yusuf Aci

2640 Hedehusene

MALERFIRMAET LYKKEBO ApS

2970 Hørsholm

Malermester Christian Nielsen

2980 Kokkedal

En virksomhed skal have mindst 25 anmeldelser og have opnået en samlet score på mindst 4.0 ud af en skala fra 1.0 - 5.0 for at blive tildelt en Elite Smiley.
Samtidig skal de seneste 3 anmeldelser være max. 6 mdr. gamle.

Ovenfor vises nogle af håndværkerne med gode bedømmelser og Elite Smiley - flere af dem har været finalister til ÅRETS HÅNDVÆRKER®

Find en maler i dit lokalområde - indtast postnr eller by

Flere dygtige malere

MalerBanditten

4200 Slagelse

Albert Jackson ApS

2730 Herlev

MALERMESTER CARINA BLACH ApS

4600 Køge

Plusmaleren ApS

8220 Brabrand

Lind & Birkedal Malerafdeling ApS

1720 København V

Malermester Zcazca A. Jespersen ApS

3000 Helsingør
maler

Bedste malerfirma finder du her

Anmeld-haandvaerker.dk er en af landets førende formidlere af malerfirmaer og deres arbejde. Dette betyder, at du kan sikre dig, at du vælger en malermester, som har gode referencer fra andre kunder.

 

Hvilke opgaver udfører en maler?

En maler arbejder primært med at male og behandle træværk, murværk og andre overflader på og i bygninger. Maleropgaver udføres både i forbindelse med nybyggeri og renovering og kan deles op i indvendigt og udvendigt malerarbejde. 

Indvendigt vil maleren typisk beskæftige sig med:

 • tapetsering
 • maling af døre
 • maling af køkkenlåger
 • opsætning af væv og filt
 • maling af vægge og lofter

Udvendigt kan de opgaver et malerfirma løser bestå af:

 • maling af vinduer
 • pudsning
 • maling af hus
 • maling af gavle
 • maling af sternbrædder
 • facademaling
 • påføring af træbeskyttelse

Når udendørs træværk skal behandles – hvad enten det skal påføres træbeskyttelse eller maling – skal du huske at tage årstiden og vejret i betragtning. Træet skal være tørt, og sidst på sommeren er ofte det bedste tidspunkt at få udført denne type malerarbejde.

 

Få et malertilbud fra en malermester

Skal du have malet, så er det en god idet at få et tilbud fra en malermester, der er medlem af Anmeld Håndværker. Du kan her se, om en malermester er medlem af Danske Malermestre og dækket af garantiordning. Du kan også se, om et malerfirma har gode anmeldelser og få et tilbud på malerarbejde her på siden.

 

En malermester er udlært til at male

Selv om det ikke er svært at finde et malerfirma eller malermester, kan det være svært at finde den rigtige pris kontra den kvalitet, du ønsker. En dyr leverandør af malerarbejde kan godt vise sig at have en billig timepris, fordi han vælger at levere et kvalitetsarbejde til dig. Modsat kan en billig malermester vise sig at være et dyrt bekendtskab, hvis de ikke har lavet et ordentligt arbejde, og for eksempel maler på fugtigt træ, eller der er malerpletter på vinduer eller sten m.v. Billigt malerarbejde kan blive dyrt i længden, hvis det skal laves om inden for kort tid for at blive godt og pænt.

Du kan her finde en dygtig håndværker og få virksomheden til at sende dig et uforpligtende tilbud på opgaven og samtidig sikre, at de har nogle gode anbefalinger fra kunder for hvem de har udført et professionelt stykke arbejde. Det er også muligt at få maler priser fra virksomheder, der har erfaring med netop den type malerarbejde, som du efterspørger. Indhent for eksempel tilbud fra malervirksomheder i HillerødKøbenhavn, Århus, Odense og Roskilde

Det kan være fristende selv at udføre malerarbejdet, da det nok er det håndværksfag, der er nemmest for lægfolk at kaste sig over, og der kan selvfølgelig være mange penge at spare ved selv at male for eksempel vægge, lofter og træværk. Man skal dog ikke undervurdere, at et professionel malerfrima i længden både kan spare dig for tid og penge og give dig et flottere og mere holdbart slutresultat. For at få et flot resultat skal der udføres masse forarbejde inden selve malerarbejdet, som er både fysisk hårdt og tidskrævende, og resultatet afhænger af at man får valgt den rigtige maling samt at de rigtige teknikker anvendes. 

 

Vælg en faglært håndværker

For at blive uddannet maler skal man igennem en 3,5 år lang uddannelse, der skiftevis består af skoleforløb og praktikophold. Man skal ikke være autoriseret for at kalde sig maler, og det er derfor en god ide at sikre sig, at man vælger et malerfirma med den rette erfaring og tilfredse kunder. Det kan også være en god sikkerhed, hvis malermesteren er medlem af en brancheforening med garantiordning.

Her på protalen kan du søge efter et erfarent malerfirma og bede en eller flere virksomheder om at udarbejde et uforpligtende tilbud på opgaven. Bruger du Anmeld Håndværker til at finde en tilbudsgiver, kan du samtidig sikre, at vedkommende har gode referencer fra kunder, der tidligere har udført arbejde for. Du kan også specifikt indhente maler priser fra håndværkere, der har erfaring med netop den type malerarbejde, som du skal have udført.

 

Kom i gang nu og få en god pris på malerarbejde

På anmeld-haandvaerker.dk kan du finde den bedste kvalitetsmaler i dit lokalområde og dermed spare dyr transporttid, som er en unødvendig omkostning i forbindelse med dit malerarbejde. Gør det nemt for dig selv, både at finde og vurdere dygtige malervirksomheder, inden du bekræfter det endelige tilbud. Vælger du en anbefalet virksomhed med gode anmeldelser, kan du sikre, at din maleropgave udføres med høj håndværksmæssig kvalitet. Via søgefunktionen kan du også finde for eksempel en tømrer eller en murer, hvis du har et projekt der kræver håndværkere fra flere forskellige faggrupper. Eksempler på andre faggrupper, der er repræsenteret på anmeld-haandvaerker.dk er:

Inden du går i gang med at indhente priser, kan det betale sig at tænke grundigt igennem, hvad du skal have malet og hvilke materialer, der skal anvendes. Betyder det noget for dig, at der bruges miljøvenlige produkter? Har du særlige krav til eventuelt tapet? Skal der males flader, hvor det er nødvendigt jævnligt at rengøre med vand og sæbe, så der er brug for en særlig slidstærk maling? Og er der områder, der måske ikke har akut brug for at blive malet, men hvor det vil kunne betale sig at få det gjort, nu maleren alligevel skal i gang? Alle disse overvejelser vil gøre det nemmere for dig at beskrive opgaven over for malerfirmaet, der dermed vil kunne give dig et mere præcist tilbud – og samtidig sikrer det, at dine og håndværkerens forventninger afstemmes, så der ikke opstår uenigheder undervejs i projektet. 

Årets maler 2018

Hvert år afholder Anmeld Håndværker det populære award show ’Årets Håndværker’, hvor de allerbedste håndværkere dyster mod hinanden i forskellige kategorier. Det er anmeldelserne fra Anmeld Håndværker, der danner grundlag for hvilke malere, der nomineres i kategorierne 0-4 ansatte og 5+ ansatte. Vinderne kåres ved et stort og festligt arrangement i Cirkusbygningen.

Hvad koster en maler pr dag? 

Prisen for en maler pr. dag kan variere, men generelt ligger timeprisen for en erfaren maler mellem 400 og 800 kroner. Dette kan afhænge af faktorer som malerens erfaring, lokation og kompleksiteten af opgaven. Prisen inkluderer normalt ikke omkostninger til materialer, som maling og lærred.

Hvad koster det at få malet 50 kvm? 

Prisen for at få malet 50 kvadratmeter varierer, men et grovt estimat kan ligge mellem 5.000 og 15.000 kroner, afhængigt af malerens timepris, kompleksiteten af arbejdet og valget af maling.

Hvad koster det at male 70 kvadratmeter? 

Prisen for at male 70 kvadratmeter vil ligge i samme prisklasse som 50 kvadratmeter, med omkostninger mellem 7.000 og 20.000 kroner, afhængigt af de nævnte faktorer.

Hvad koster det at få malet 100 kvm? 

At få malet 100 kvadratmeter kan koste mellem 10.000 og 30.000 kroner. Prisen afhænger af opgavens kompleksitet, antallet af rum, der skal males, og de materialer, der anvendes.

Hvor lang tid tager det at male 100 m2? 

Tiden det tager at male 100 kvadratmeter afhænger af flere faktorer, såsom antallet af lag, forberedelse af overflader og maleriets kompleksitet. En erfaren maler kan normalt male omkring 8-12 m2 pr. time. Så for 100 m2 kan det tage mellem 8 og 12 timer eller mere.

Hvad koster det at male 150 m2? 

Prisen for at male 150 kvadratmeter kan variere mellem 15.000 og 40.000 kroner, afhængigt af malerens timepris, materialer og arbejdets kompleksitet.

Hvad koster det at male en lejlighed på 100 kvm? 

At male en lejlighed på 100 kvadratmeter kan koste mellem 10.000 og 30.000 kroner, afhængigt af lejlighedens størrelse, antallet af værelser og den ønskede malingkvalitet. Det er vigtigt at få en personlig vurdering fra en maler baseret på specifikke krav og ønsker.

Find lokale malermestre i hele Danmark

Malermesterarbejde er en væsentlig del af både nybyggeri, vedligeholdelse og renovering i Danmarks største byer. Hver by har sine specifikke tendenser og stilarter, som malermestre tilpasser sig for at imødekomme kundernes ønsker og behov. I radius fra Danmarks 15 største byer, findes der mange dygtige og professionelle malermestre, som dækker hele landet.
Her er korte eksempler over malermesterarbejde i de 15 største byer i Danmark:

 1. København: Udsmykning og vedligeholdelse af historiske bygninger samt moderne ejendomme.
 2. Aarhus: Innovativt og kreativt malerarbejde i både private hjem og kommercielle bygninger.
 3. Odense: Malerarbejde i forbindelse med byfornyelse og restaurering af ældre ejendomme.
 4. Aalborg: Fokus på bæredygtigt malerarbejde og moderne design.
 5. Esbjerg: Malerprojekter i forbindelse med den voksende energisektor og boligudvikling.
 6. Randers: Traditionelt malerarbejde i både private og erhvervsmæssige ejendomme.
 7. Kolding: En blanding af historisk restaurering og moderne malerløsninger.
 8. Horsens: Malerarbejde i både bymæssige og landlige omgivelser.
 9. Vejle: Skræddersyede malerløsninger tilpasset byens unikke arkitektur.
 10. Roskilde: Bevaring og fornyelse af kulturhistoriske bygninger samt moderne malerprojekter.
 11. Herning: Malerarbejde i både industrielle og private sektorer.
 12. Helsingør: Fokus på vedligeholdelse af historiske bygninger og kystnære ejendomme.
 13. Silkeborg: Malerarbejde der komplementerer den naturskønne beliggenhed.
 14. Næstved: En kombination af traditionelt og moderne malerarbejde i forskellige bydele.
 15. Fredericia: Malerarbejde, der reflekterer byens historiske betydning og nutidige udvikling.

Hvor finder jeg en maler som privat eller som virksomhed, og hvad kan der udføres af arbejde?
Som privatperson eller virksomhed kan du finde en maler ved at søge online, eksempelvis på vores side her - Anmeld Håndværker. Mund-til-mund anbefalinger fra venner, familie eller professionelle netværk kan også være en effektiv metode. Det er vigtigt at tjekke malerens tidligere arbejde og referencer for at sikre kvalitet og pålidelighed.

En maler kan udføre en lang række opgaver, herunder indendørs og udendørs maling, tapetsering, lak- og lasurarbejde, facaderenovering, og specialiseret finish som fx stukarbejde. Malere arbejder både med æstetiske og beskyttende aspekter af maling, hvilket sikrer, at bygninger ikke kun ser godt ud, men også beskyttes mod vejr og vind.