El-installatører

Find en el-installatør i dit område - indtast postnr eller by

Her finder du en el-installatør med Elite Smiley

ROSKILDE FJORDENS EL A/S

4000 Roskilde

J.J. ELEKTRIC ApS

2500 Valby

HHR EL-TEKNIK ApS

2100 København Ø

TOP EL-TEKNIK ApS

2300 København S

TL EL TEKNIK ApS

6683 Føvling

Trekantens El Teknik aps

7100 Vejle

Virksomhederne har mindst 25 anmeldelser og en samlet score på min. 4.0 ud af en skala fra 1.0 - 5.0.
Samtidig kræves det at de seneste 3 anmeldelser ikke er ældre end 6 mdr.

Ovenfor vises nogle håndværkere med Elite Smiley - flere af dem har været finalister til ÅRETS HÅNDVÆRKER™

Find en el-installatør i dit område - indtast postnr eller by

Listech ApS

2610 Rødovre

Wiscom ApS

3080 Tikøb

El-installatører

Anmeld-haandvaerker.dk er en af landets førende formidlere af anmeldelser af elektrikers og el-installatørers udførte arbejde. En el-installatør har en 2 årig overbygning på elektrikeruddannelsen og adskiller sig i hhv. undervisningsministeriets undervisnings guide ved at el-installatør uddannelsen en overbygning på elektriker uddannelsen. Læs mere om uddannelsen her.

En elektriker arbejder med det der relaterer sig til strøm og strømforhold. Der er nogle meget klare regler hvad private må udføre af el arbejde og hvad der kræver en autoriseret elektriker – se yderligere på sikkerhedsstyrelsens hjemmeside da dette er vigtigt for din sikkerhed i hjemmet.

El-installatører arbejder bl.a. med opgaver som opbygning af anlæg og installationer til apparatur, motorer og belysning. Ofte ses at de før en mere overordnet opgave som beregner ved tilbudsgivning, planlægning og ledelse af arbejdet, hvor elektrikerne står for det praktiske arbejde mv. Opgaverne kan være i industrien og i private hjem eller ejendomme såvel som nybyggeri og vedligeholdelse/opdateringer af eksisterende anlæg.

En el-installatør eller elektriker i daglig tale, er en installatør der monterer el installationerne i en bolig. Det kan være elektrikeren skal modernisere et hpfi relæ eller blot lave mindre elarbejde som at skifte stikkontakt eller lampeudtag.

Ved brug af anmeld-haandvaerker.dk kan du sikre dig, at de har et nogle gode reference fra andre kunder der har fået lavet opgaver af elinstallatører så som: Intelligent styring, data og dørtelefonanlæg, alarm og overvågning, tavle og PHFI-relæ udskiftning, dimensionering af anlæg, energioptimering af belysningsanlæg, Belysning, installation af nød og panikanlæg, Installationer, anvendelse af love og regler, TV-overvågning, El-installation, varmepumper, køling, SolcellerEl-eftersyn, Data-installationer, Adgangskontrol, antenne, indeklima, IBI, fibernet mv.

Så selv om det ikke er svært at finde en elinstallatør, kan det være svært at finde den rigtige og pris kontra kvalitet du ønsker. En dyr el-installatør kan godt vise sig at have en billig timepris, fordi han vælger at leverer et kvalitetsarbejde til dig. Modsat kan én billig elinstallatør vise sig at være et dyrt bekendtskab, hvis de ikke har lavet et ordenligt arbejde og du skal have udført el-arbejde opgaven igen få år efter. 

Du kan finde en elinstallatør og få virksomheden til at sende et uforpligtende tilbud til dig på opgaven og samtidig sikre at de har nogle gode reference hvor de har udført et professionelt stykke arbejde.

På anmeld-haandvaerker.dk kan du finde en kvalitets elinstallatør i dit lokalområde og dermed spare dyr transporttid, som er en unødvendig omkostning i byggeprojektet. Gør det nemt for dig selv, både at finde og vurderer dygtige elinstallatør inden du bekræfter det endelige tilbud.

Elektriker uddannelsen varer mellem 4 til 4,5 år (Dansk El-Forbund og TEKNIQ) og giver en godt fundament for at løse opgaverne med høj faglig kvalitet. 

www.def.dk

Dansk El-forbund

www.sik.dk/