El-installatører

Find en elektriker eller el-installatør i dit område - indtast postnr eller by

Her finder du en el-installatør med Elite Smiley

ROSKILDE FJORDENS EL A/S

4000 Roskilde

J.J. ELEKTRIC ApS

2500 Valby

HHR EL-TEKNIK ApS

2820 Gentofte

Listech ApS

2610 Rødovre

TL EL TEKNIK ApS

6683 Føvling

Trekantens El Teknik aps

7100 Vejle

Virksomhederne har mindst 25 anmeldelser og en samlet score på min. 4.0 ud af en skala fra 1.0 - 5.0.
Samtidig kræves det at de seneste 3 anmeldelser ikke er ældre end 6 mdr.

Ovenfor vises nogle håndværkere med Elite Smiley - flere af dem har været finalister til ÅRETS HÅNDVÆRKER™

Find en elektriker eller el-installatør i dit område - indtast postnr eller by

CM-Installation ApS

4690 Haslev

ELHuset Kbh. ApS

2750 Ballerup

TOP EL-TEKNIK ApS

2300 København S

Danpol El & Klima ApS

7100 Vejle
el-installatør

El-installatør – find den bedste her

Anmeld-haandvaerker.dk er en af landets førende formidlere af anmeldelser af elektrikers og el-installatørers udførte arbejde. Når du søger elektrikerfirma via vores portal kan du vælge en håndværker, der har gode referencer fra tidligere kunder, som har fået løst opgaver inden for el-installation. 

 

Hvilke opgaver løser en el-installatør?

En el-installatør eller elektriker i daglig tale, er en installatør, der monterer el-installationerne i en bolig. Det kan være elektrikeren skal modernisere et hpfi relæ eller blot lave mindre elarbejde som at skifte stikkontakt eller lampeudtag. Eksempler på typiske opgaver for en elektriker er:

  • Opsætning af el-tavler
  • HPFI afbrydere
  • Opsætning af spots
  • Montering af varmepumper
  • Udskiftning af stikkontakter
  • Montering af dørtelefoner og adgangskontrol
  • Opsætning af alarmer og videoovervågning
  • Energioptimering af belysningsanlæg
  • Indeklimainstallationer

El-installatører arbejder bl.a. med opgaver som opbygning af anlæg og installationer til apparatur, motorer og belysning. Ofte ses, at de før en mere overordnet opgave fungerer som beregner ved tilbudsgivning, planlægning og ledelse af arbejdet, hvor elektrikerne står for det praktiske arbejde mv. Opgaverne kan være i industrien og i private hjem eller ejendomme såvel som nybyggeri og vedligeholdelse/opdateringer af eksisterende anlæg.

 

Hvad er forskellen på en elektriker og en el-installatør?

En elektriker arbejder med det, der relaterer sig til strøm og strømforhold. Der er nogle meget klare regler for hvilke typer el-arbejde private må udføre og hvilke opgaver, der kræver en autoriseret elektriker.

En el-installatør har en 2-årig overbygning på elektrikeruddannelsen. En elektriker og en el-installatør er altså ikke det samme – i grove træk kan man sige at en elinstallatør her større viden om elinstallationer og specielt lovgivningen på området. En el-installatør har også en autorisation, der sikrer at vedkommende har styr på lovgivningen og betyder, at en installatør må løse andre arbejdsopgaver end en elektriker. 

 

Få det helt rigtige tilbud på elarbejde

Ved brug af anmeld-haandvaerker.dk kan du sikre dig, at den elektriker, du vælger, har nogle gode reference fra andre kunder, der har fået lavet opgaver af elinstallatører. Du kan søge blandt de forskellige elektrikerfirmaer og få dem til at sende tilbud på el-arbejde til dig. Samtidig kan du læse anmeldelser skrevet af tidligere kunder, og dermed være sikker på at vælge en el-installatør, der leverer et ordentligt stykke arbejde. Har du større opgaver, der skal løses kan du også søge efter andre typer håndværkere. Blandt nogle af de øvrige faggrupper, der er repræsenteret på anmeld-haandvaerker.dk er:

 

Hvad koster en el-installatør?

Selv om det ikke er svært at finde en elinstallatør, kan det være svært at finde den rigtige og til en god pris kontra den kvalitet, du ønsker. En dyr el-installatør kan godt vise sig at have en billig timepris, fordi han vælger at leverer et kvalitetsarbejde til dig. Modsat kan én billig elinstallatør vise sig at være et dyrt bekendtskab, hvis de ikke har lavet et ordentligt arbejde og du skal have udført el-arbejde opgaven igen få år efter. 

Du kan finde en elinstallatør og få virksomheden til at sende et uforpligtende tilbud til dig på opgaven og samtidig sikre, at de har nogle gode referencer, hvor de har udført et professionelt stykke arbejde.

På anmeld-haandvaerker.dk kan du finde en kvalitets elinstallatør i dit lokalområde og dermed spare dyr transporttid, som er en unødvendig omkostning i byggeprojektet. Gør det nemt for dig selv, både at finde og vurderer dygtige elinstallatør, inden du bekræfter det endelige tilbud.