Gå til hovedindhold

Årets håndværker® 2019

Den årlige trafikprop på H.C. Andersens Boulevard med busser og limousiner skyldes det årlige awardshow der afholdes for byggebranchen. År efter år danner Cirkusbygningen rammen om awardshowet ÅRETS HÅNDVÆRKER®, hvor de allerbedste håndværkere dyster mod hinanden.

Din anmeldelse er vigtig

Anmeldelserne på anmeld-haandvaerker.dk danner grundlaget for hvilke håndværkere der nomineres og efterfølgende medvirker i awardshowet ÅRETS HÅNDVÆRKER®.

Det er en professionel fagjury, der vælger vinderne i de enkelte kategorier. Awardshowet ÅRETS HÅNDVÆRKER® - afholdes for de bedst anmeldte håndværkere onsdag den 10. og torsdag d. 11. april 2019. Du kan se hele awardshowet LIVE på vores Facebookside

To helt fantastisk aftenener i Cirkusbygningen med Felix Smith er gennemført. Vindere kan kalde sig ÅRETS HÅNDVÆRKER®, og fremvise den flotte bronze smiley statuette "Smiley Håndværk - Din Garanti" som følger med udover æren.

Billeder fra tidligere awardsshow

Se video fra alle årene af ÅRETS HÅNDVÆRKER® >>

Nedenfor vises de 238 håndværkervirksomheder, der i uge 8 offentligøres som finalister i 2019. Senere vises også vinderene til ÅRETS HÅNDVÆRKER®.

Ønsker du yderligere info, så send en mail på info@anmeld-haandvaerker.dk.