Fugemand

Find en fugespecialist baseret på tidligere kunders anmeldelser og vær sikker på at vælge et fugefirma, du kan stole på. Ved hjælp af søgefunktionen kan du finde en fugemand i dit lokalområde eller et firma, der er specialiseret i netop den opgavetype, du skal have udført og få en pris på fugearbejde.

Find et fugefirma i dit område - indtast postnr eller by

Her finder du en fugemand med gode anmeldelser

KVALIFUGE ApS

3460 Birkerød

Fugekompagniet.dk ApS.

8260 Viby J

FS FUGETEKNIK ApS

2770 Kastrup

Fugenem ApS

2700 Brønshøj

Virksomhederne er specialister og har en samlet score på min. 4.0 ud af en skala fra 1.0 - 5.0.
Samtidig kræves det at de seneste 3 anmeldelser ikke er ældre end 6 mdr.

Ovenfor vises nogle håndværkere, hvor flere af dem har været finalister til ÅRETS HÅNDVÆRKER®

Find et fugefirma i dit område - indtast postnr eller by
fugemand

Find et fugefirma med høj standard

Er du på udkig efter en fugemand? Uanset om du er traditionel kunde, bygherre, boligselskab eller virksomhed, er du naturligvis interesseret i at få den bedste service og de bedste håndværksmæssige resultater samt de bedste priser, når du bestiller en fugemand eller et fugefirma. Pris på fugearbejde spiller naturligvis også ind, når det rette fugefirma skal vælges. 

Desværre kan det være svært for almindelige forbrugere at finde den rette fugespecialist til opgaven uden at føle, kontakthenvendelsen til fugefirmaet sker på baggrund af rene spekulationer om, hvorvidt virksomheden virker troværdig eller ej. Det fordrer ikke blot usikkerhed hos forbrugeren, men stiller håndværkerne i en position, hvor de skal bruge mange ressourcer på at overbevise kunderne om, der venter dem en god oplevelse.

Her på Anmeld Håndværker gør vi spekulationer til skamme og giver dig adgang til de fugefirmaer, der hører til blandt landets bedste og som samtidig tilbyder fugearbejde til gode priser. 

Søg blot på en håndværksservice sammen med dit postnummer eller bynavn, så præsenterer vi dig for stakkevis af velrenommerede håndværkere nær dig, så du kan finde det bedste fugefirma. Alle håndværkerne er tilknyttet deres egen profil, hvor du kan læse om andre kunders oplevelser med det pågældende fugefirma. Foruden kundens egne ord, ser du også bedømmelser på parametrene at kommunikation, aftale, pris og oprydning og tilfredsheds. Det gør det let at sammenligne de enkelte fugemænd og finde en håndværksmester nær dig, du kan rette kontakt til velvidende, firmaet udfører et stykke arbejde, som kunderne altid er tilfredse med. Det minimerer ikke bare risikoen for at vælge forkert, men gør det hurtigt og tidsbesparende at sætte de rette folk på den rette opgave. 

 

Fugespecialistens arbejdsområder

En fugemand, der også kan gå under betegnelsen montør, er med til at færdiggøre byggeriet, da han eller hun lægger fuger, der giver finish og ikke mindst lever op til høje krav om tætning i forbindelse med de sammenstødende elementer i byggeriet. Byggeri kan dog være et vidt begreb, og derfor kan en fugemand hjælpe med et bredt spektrum af arbejdsopgaver. Det kan for eksempel være:

  • Fugning af køkkenbordplade
  • fugning af badeværelse
  • fugning af murværk generelt
  • fugning af gulvfliser eller vægfliser
  • fugning af vinduer
  • fugning af trægulv

 

Fugning af vinduer og døre

En god fugespecialist er med til at sikre, dine døre og vinduer holder tæt i alt slags vejr. Ofte ser man slet ikke fugerne som en del af døren eller vinduet, men fugens funktion er essentiel, da den sørger for, der ikke trænger vejr og vind ind udefra. Utætte fuger kan derfor resultere i kuldetræk og ringere isolationsevne – hvilket er faktorer, der kan ses på din varmeregning.  

Fugning af vinduer udføres typisk med særlige fugemasser eller en type silikone, der passer til materialet, som kan være alt fra glas til emalje eller hård PVC afhængigt af opgaven. Fugen lægges typisk med afsæt i et mere elastisk produkt, der kan klare optagelse af bevægelser. Det sikrer længere levetid på fugningen.

 

Fugning af badeværelse

Dit badeværelse har spejle, vinduer og sanitære elementer, der alle skal monteres professionelt, holde og være sikre – hvilket vil sige, fugerne skal være 100% vandtætte omkring vådelementerne. I badeværelset er der også behov for fugning af fliser, som oftest både vægfliser og gulvfliser. Et badeværelse er helt naturligt at område med en høj graf af fugtighed og det er vigtigt at fugning af badeværelse foregår med de rigtige produkter. Din fugemand vil derfor typisk anvende et specialprodukt som f.eks. en vådrumssilikone.

Det er meget vigtigt, at den høje fugtighed respekteres og de rette materialer er anvendt, så der ikke senere opstår problemer, der kan føre til, at elementer går i stykker eller der opstår skader i forbindelse med manglende vådrumssikring. Konsulter med din fugespecialist, hvis du ønsker at vide mere om hans fremgangsmåde ved fugning af badeværelse. 

Husk desuden at særligt ældre badeværelser kan have behov for at skifte gamle mørtelfuger, hvis den slipper eller er smuldret pga. den hårde mørtels manglende evne til at optage bevægelser. Få herpå en fugemester til at undersøge, om der er behov for at få lagt en ny, moderne og elastisk fuge, så der ikke trænger vand i underliggende konstruktioner. Det kan nemlig give skader samt føre til råd og svamp.  

 

Fugning af køkken                                           

Også dit køkken fortjener professionelt fugearbejde, der garanterer finish og funktion. Køkkenet har – ligesom badeværelset – behov for ”bløde fuger”, som er et udtryk for en fugning, der holder tæt, selv når den arbejder mellem forskellige typer flader, som f.eks. der hvor væg og køkkenpladen mødes. Og som i badeværelset er der også typisk behov for fugning af vægfliser eller gulvfliser.

Ligesom det er tilfældet i baderummet, kan mangelfuldt arbejde eller dårlige fugemasser føre til, der kommer vand ind til underliggende konstruktioner. Det kan udvikle sig til råd og svamp, som både kan have negativ indvirkning på helbredet og være dyrt at udbedre, når skaden er permanent. 

Foruden de praktiske funktioner, løber der ofte mange og lange fuger langs vores elementer i køkkenet (bordplade, klinker, vask etc.), og disse - fx fugning af køkkenbordplade - skal naturligvis udføres med fokus på flot finish, da de har indflydelse på rummets helhedsindtryk. 

 

Fugning af gulve

Murstensgulve såvel som trægulve har behov for et professionelt fugearbejde. Igen er den elastiske fuge i spil, eftersom særligt trægulve kan give sig og gulve generelt skal optage mange bevægelser. Fugning af trægulv er således en specialistopgave.  

Gulvet udsættes desuden for hyppig rengøring (særligt hvis der er tale om erhverv med rengøringsorden), hvorfor det er vigtigt, fugning af gulvfliser er af en kvalitet, som tåler opfriskning med f.eks. vand og sulfo. Alternativt omgives det flotte gulv af misfarvede fuger, hvilket ikke syner pænt. Heldigvis er de fleste moderne fuger til at opfriske, om end det kan være en større opgave at få dem til at fremstå flotte, hvis ikke de er plejet løbende. 

Ved klinkegulve løber der mange fuger, og her spiller de en endnu større rolle, da de har stor betydning for totaloplevelsen af gulvarbejdet. Sørg derfor for at bruge en fugespecialist inden for netop klinkegulve.  

 

Husk at give dine fugemand feedback

Rigtig mange forbrugere er glade for, de på anmeld-haanvaerker.dk kan se anmeldelser af den fugemand, de overvejer at bestille. Det giver tryghed og minimerer risikoen for ærgrelser og øger muligheden for at få en god pris på fugearbejde.

Derfor opfordrer vi også dig til at give dine erfaringer videre, når det pågældende fugefirma har afsluttet en opgave hos dig. På den måde er du med til at give andre den samme mulighed for at finde den bedste håndværker til opgaven og opleve en gnidningsfri proces med et stærkt slutresultat.

Ønsker du at læse mere om fugearbejde, kan du besøge brancheforeningen, hvor du finder opslagsværker om fuger, materialer m.m.