Glarmester

Her kan du søge efter en lokal glarmester, eller du kan finde anmeldelser fra tidligere kunder, som hjælper dig til at finde en glarmester, der kan løse netop din opgave og som du kan stole på.

Find en lokal glarmester - søg på postnummer eller bynavn

Her finder du en glarmester med gode anmeldelser

Glarmester Braestrup ApS

4000 Roskilde

Virksomhederne er specialister og har en samlet score på min. 4.0 ud af en skala fra 1.0 - 5.0.
Samtidig kræves det at de seneste 3 anmeldelser ikke er ældre end 6 mdr.

Ovenfor vises nogle håndværkere, hvor flere af dem har været finalister til ÅRETS HÅNDVÆRKER®

Find en lokal glarmester - søg på postnummer eller bynavn
glarmester

Find en dygtig glarmester her

Søger du en glarmester eller en glasmontør? Anmeld-haandvaerker.dk er en af landets førende formidlere af anmeldelser af glarmestre og deres udførte arbejde. Det betyder, at du kan sikre dig, håndværkeren har gode reference fra andre kunder, som har fået lavet opgaver inden for arbejde med glas - enten udvendigt og indvendigt i bygninger eller måske autoruder og indramning.

Det, at du kan se andre reelle kunders vurdering af den enkelte virksomhed, giver dig en større sikkerhed, når du skal vælge den håndværker, som skal udføre glarmesterarbejde inde- eller udvendigt på dit hjem eller din erhvervsbygning. 

På anmeld-haandvaerker.dk afgiver brugeren sin ærlige mening om glasmontøren, ved at vurdere firmaet på parametrene kommunikation, aftale, pris, tilfredshed og også oprydning. Brugeren kan ligeledes skrive en anmeldelse med egne ord og vedhæfte billeder, hvis det er fundet aktuelt. Det giver dig mulighed for at se det potentielle glarmesterfirma an og allerede på forhånd få et realistisk billede af, om du kan stole på, der udføres kvalitetshåndværk fra start til slut. 

Det hjælper et glarmesterfirma med

Glarmesteren arbejder med flere forskellige materiale som træ, aluminium og metal.  Netop de mange forskellige opgaver og materialer kræver, at glarmesteren kan forarbejde alle typer glas ved at skære, slibe, polere, hulbore, lime m.v. Blandt de typiske glarmester opgaver er:

  • Udskiftning af ruder
  • Montering af glasdøre
  • Montering af glasfacade
  • Montering af forsatsvinduer
  • Montering af glasskillevæg

Eksempler på indvendigt glarmesterarbejde

En glasmontør kan både tilkaldes, når der skal arbejdes indendørs eller klares opgaver uden på et hus eller f.eks. en industribygning. 

Indvendig arbejder glarmesteren med bl.a. indramning af billeder, indramning af malerier, indramning af plakater, opsætning af glasvægge, glasvæg til badet i stedet for badeforhæng, spejle, glashylder, forsatsruder m.v.

Kort sagt er han med til at finpudse de glasdetaljer, som giver rummet et flot finish og en særlig elegance. Derfor er det naturligvis vigtigt, din glarmester er erfaren, ligesom han kan arbejde med de rette materialer og metoder, så præcisionen er til stede.  

Eksempler på udvendige glarmesteropgaver

Udvendigt arbejder glarmesteren med på bygninger og udfører her alt fra avancerede aluminiums- og glasfacader til montering af energiruder og udskiftning af ruder og butiksvinduer. 

Bygninger med særlige arkitektoniske udformninger omsluttes ofte af glas- og aluminiumsmaterialer, fordi det giver et eksklusivt udseende, som præsenterer bygningen flot for virksomhedens besøgende. 

Et glasmesterfirma klarer derudover også reparation af enkeltlagsglas samt reparation af blyruder. Under udvendigt arbejde hører der sig også andre glasopgaver til. F.eks. udskiftning af autoruder og reparation af autoruder.

Sidst men ikke mindst kan fagfolk inden for glarmesterfaget:

  • Tilskære, slibe og polere glasmaterialer og spejle
  • Forarbejde glas ved f.eks. at udbore eller fræse
  • Sandblæse eller bearbejde på anden vis.

En dygtig glarmester kan rådgive

Rådgivning om glas, materialevalg samt dialog om arbejdets udførelse er vigtige kompetencer for en glasmontør, når der skal vælges den rette løsning. F.eks. kan moderne funktionsglas afhjælpe lyd-, sol- eller varmegener. Der er også et stigende behov for tyverisikring af både private hjem og virksomheder, hvor glarmesteren kan rådgive om, hvordan sikringsglas anvendes mest hensigtsmæssigt.

Når du skal have udført glarmesterarbejde i hjem, institution eller virksomhed, bør du derfor alliere dig med et firma, der vægter rådgivning lige så højt som deres service. Skal du f.eks. have skiftet dine ruder, ville det være ærgerligt ikke at have talt om både energi og bekvemmelighed med fagmanden. De rette ruder kan være med til at holde betydeligt bedre på varmen, i de sæsoner hvor vi skal bruge ressourcer på at opvarme hjemmet. 

Ligeledes er behov og bekvemmelighed at aspekt, der bør afdækkes. F.eks. kan man få ruder med særlige U-værdier, der beskytter mod solens skarpe stråler – hvilket kan være en god løsning til bl.a. børneværelset. 

I nutidens store sortiment af vinduestyper finder du desuden materialer, som kan dæmpe støj og larm, ligesom visse typer er indbrudssikret.

Husk desuden at spørge til øvrige områder. F.eks. kan du anvende hærdet sikkerhedsglas med CE-mærket til brusenicher, få støjdæmpende rumdelere til både privat og erhverv eller måske få vindskærme eller glasværn til din terrasse? Din fagmand har svaret. 

Gode råd før du kontakter en glarmestervirksomhed

Selvom det ikke er svært at finde en glarmester, kan det være svært at finde den rigtige. Særligt hvis du ønsker, pris og kvalitet går op i en højere enhed. En dyr glasmontør kan godt vise sig at have en billig timepris, fordi han vælger at leverer et kvalitetsarbejde til dig. Modsat kan en billig glarmester vise sig at være et dyrt bekendtskab, hvis de ikke har lavet et ordentligt arbejde og du skal have lavet det om få år efter.

Et godt råd er derfor at finde en glasmontør og få virksomheden til at sende et uforpligtende tilbud til dig på opgaven. På den måde kan du starte den indledende dialog med firmaet og få et konkret tilbud sammen med et førstehåndsindtryk.

Find den bedste glarmester i dit nærområde

På anmeld-haandvaerker.dk kan du finde en kvalitetsglarmester i dit lokalområde og dermed spare dyr transporttid, som er en unødvendig omkostning i et hvilket som helst byggeprojekt. 

Du søger blot på dit bynavn eller dit postnummer, hvorpå du bliver præsenteret for en liste, der indeholder informationer om glarmestervirksomheder nær dig.

Nu kan du i ro og mag læse om det enkelte firma ved at se deres profil, som du naturligvis supplerer indtrykket af med de kundeanmeldelser, der er tilknyttet virksomheden.  

Det gør det nemt både at finde og vurdere dygtige glarmestre, inden du bekræfter det endelige tilbud, som du indhenter.