VVS'er

Brug tidligere kunders anmeldelser til at finde en VVS'er, der er til at stole på. Du kan også søge efter et VVSfirma i dit lokalområde.

Indtast postnr eller by - find en VVS'er i dit område

Her finder du en VVS'er med Elite Smiley

KENTHO VVS ApS

2610 Rødovre

KØBENHAVNS VANDSERVICE ApS

4130 Viby Sjælland

HANSEN & BERG VVS ApS

2720 Vanløse

ØSTBLIK VVS ApS

2770 Kastrup

RAPVVS ApS

2860 Søborg

ERIK LARSEN & CO. ApS

2200 København N

Virksomhederne har mindst 25 anmeldelser og en samlet score på min. 4.0 ud af en skala fra 1.0 - 5.0.
Samtidig kræves det at de seneste 3 anmeldelser ikke er ældre end 6 mdr.

Ovenfor vises nogle håndværkere med Elite Smiley - flere af dem har været finalister til ÅRETS HÅNDVÆRKER™

Indtast postnr eller by - find en VVS'er i dit område
VVS installatør

Find de bedste VVS'ere her

Anmeld-haandvaerker.dk er en af landets førende formidlere af anmeldelser af VVS’ers udførte arbejde. Dette betyder at du kan sikre dig, at de har et nogle gode referencer fra andre kunder der har fået lavet opgaver af virksomheden. 
Det kunne være opgaver som:
  • Udskiftning af Sanitet
  • Gulvafløb
  • Gas
  • Varmeanlæg
  • Badeværelser
  • Køkken
  • Afløb
  • Varmesystemer
  • Ventilation
  • Tagrender mv.

 

VVS-montør kontra blikkenslager

VVS er en forkortelse for varmeventilation og sanitetsteknik, men har tidligere stået for vand, varme og sanitetsteknik. Begrebet VVS dækker dog efterhånden over flere fag, uddannelser og arbejdsretninger.

En vvs-montør laver alle rørinstallationer til vand, varme og ventilations forsyninger.
En blikkenslager laver typisk tagrender, skotrender, afdækninger ved altaner, kviste m.m. Det er også blikkenslageren der lægger tag på din carport, ligegyldigt hvilket metal der er tale om.

 

Find den rigtige VVS’er til dit byggeprojekt

Hvem vil ikke gerne have en billig vvs-montør eller en billig blikkenslager. Dog er det vigtigste at vvs-montøren er autoriseret og har den fornødne viden om at lave vvs installationer korrekt - så må prisen være sekundær.  

Så selv om det ikke er svært at finde en VVS’er, kan det være svært at finde den rigtige og pris kontra kvalitet du ønsker. En dyr VVS’er kan godt vise sig at have en billig timepris, fordi han vælger at leverer et kvalitetsarbejde til dig. Modsat kan en billig VVS’er vise sig at være et dyrt bekendtskab, hvis de ikke har lavet et ordenligt arbejde og du skal have udført VVS opgaven igen efter få år. 

 

Du kan finde en VVS’er og få virksomheden til at sende et uforpligtende tilbud til dig på opgaven, og samtidig sikre at de har nogle gode referencer hvor de har udført et professionelt stykke arbejde.

På anmeld-haandvaerker.dk kan du finde en kvalitets VVS’er i dit lokalområde og dermed spare dyr transporttid, som er en unødvendig omkostning i byggeprojektet. Gør det nemt for dig selv, både at finde og vurdere dygtige VVS’er inden du bekræfter det endelige tilbud.

 

Ved VVS-arbejde er det vigtigt at være opmærksom på hvilke lovbestemmelser der skal overholdes, dvs. hvor du skal bruge en autoriseret VVS-montør, og hvor man selv kan udføre arbejdet. Ved at bruge autoriserede VVS’ere kan man få rådgivning fra faglærte håndværkere, der kan hjælpe til at byggeprojektet får den ønskede kvalitet.

Der er flere virksomheder på nettet der leverer kvalitets VVS produkter til lavpris – f.eks. billigvvs.dk, vvseksperten.dk og lavprisvvs.dk. Det kan anbefales at undersøge priserne før køb eller bekræftelse af tilbud, da der kan være store besparelser at hente.

www.bygningsreglementet.dk/