VVS'er

Brug tidligere kunders anmeldelser til at finde en VVS installatør, der er til at stole på. Du kan også søge efter et VVSfirma i dit lokalområde eller en billig VVSer.

Indtast postnr eller by - find en VVS'er i dit område

Her finder du en VVS'er med Elite Smiley

KENTHO VVS ApS

2610 Rødovre

ØSTBLIK VVS ApS

2770 Kastrup

RAPVVS ApS

2860 Søborg

VARME OG ENERGI ApS

3060 Espergærde

Opus VVS ApS

2640 Hedehusene

SAKSKILDE VVS ApS

5270 Odense N

Virksomhederne har mindst 25 anmeldelser og en samlet score på min. 4.0 ud af en skala fra 1.0 - 5.0.
Samtidig kræves det at de seneste 3 anmeldelser ikke er ældre end 6 mdr.

Ovenfor vises nogle håndværkere med Elite Smiley - flere af dem har været finalister til ÅRETS HÅNDVÆRKER™

Indtast postnr eller by - find en VVS'er i dit område
VVS installatør

Find de bedste VVS'ere her

Anmeld-haandvaerker.dk er en af landets førende formidlere af anmeldelser af VVS installatørers udførte arbejde. Dette betyder, at du kan sikre dig, at de har et nogle gode referencer fra andre kunder, der har fået lavet opgaver af virksomheden. 
Det kunne være opgaver som:
 • Udskiftning af sanitet
 • Gulvafløb
 • Installation af klimaanlæg
 • Gasinstallation og -reparationer
 • Varmeanlæg og varmesystemer
 • Renovering af badeværelser
 • Køkken, herunder installation af håndvask og montering af gaskomfur
 • Installation af afløb
 • Installation af ventilationsanlæg
 • Montering af blødgøringsanlæg
 • Montering af gasvandvarmer og vandmåler
 • Tagrender mv.

Mange VVS firmaer har desuden VVS døgnvagt, hvor de tilbyder at løse akutte VVS opgaver. 

VVS-montør kontra blikkenslager

VVS er en forkortelse for varme, ventilation og sanitetsteknik, men har tidligere stået for vand, varme og sanitetsteknik. Begrebet VVS dækker dog efterhånden over flere fag, uddannelser og arbejdsretninger.

En vvs-montør laver alle rørinstallationer til vand, varme og ventilations forsyninger.
En blikkenslager laver typisk tagrender, skotrender, afdækninger ved altaner, kviste m.m. Det er også blikkenslageren der lægger tag på din carport, ligegyldigt hvilket metal der er tale om.

 

Find den rigtige VVS’er til dit byggeprojekt

Hvem vil ikke gerne have en billig VVS montør eller en billig blikkenslager. Dog er det vigtigste, at VVS-installatøren er autoriseret og har den fornødne viden om at lave VVS installationer korrekt - så må prisen være sekundær.  

Så selv om det ikke er svært at finde en VVS’er, kan det være svært at finde den rigtige og pris kontra kvalitet du ønsker. En dyr VVS’er kan godt vise sig at have en billig timepris, fordi han vælger at levere et kvalitetsarbejde til dig. Modsat kan en billig VVS’er vise sig at være et dyrt bekendtskab, hvis de ikke har lavet et ordenligt arbejde, og du skal have udført VVS opgaven igen efter få år. 

 

Du kan finde en VVS’er og få virksomheden til at sende et uforpligtende tilbud til dig på opgaven, og samtidig sikre at de har nogle gode referencer, hvor de har udført et professionelt stykke arbejde.

På anmeld-haandvaerker.dk kan du finde kvalitets VVS installatører i dit lokalområde og dermed spare dyr transporttid, som er en unødvendig omkostning i byggeprojektet. Gør det nemt for dig selv, både at finde og vurdere dygtige VVS’ere, inden du bekræfter det endelige tilbud.

 

Ved VVS arbejde er det vigtigt at være opmærksom på, hvilke lovbestemmelser, der skal overholdes, dvs. hvor du skal bruge en autoriseret VVS-montør, og hvor man selv kan udføre arbejdet. Ved at bruge autoriserede VVS installatører kan man få rådgivning fra faglærte håndværkere, der kan hjælpe til at byggeprojektet får den ønskede kvalitet.

Der er flere virksomheder på nettet, der leverer kvalitets VVS produkter til lavpris – f.eks. billigvvs.dk, vvseksperten.dk og lavprisvvs.dk. Det kan anbefales at undersøge priserne før køb eller bekræftelse af tilbud, da der kan være store besparelser at hente. Du kan se mere om de bestemmelser, der gælder for VVS arbejde på bygningsreglementet.dk.