Jydsk Tagteknik A/S

IKKE MEDLEM AF ANMELD HÅNDVÆRKER
4.5
Baseret på
525 anmeldelser

Jydsk Tagteknik A/S

Lunikvej 34, 2670 Greve
Juridisknavn: JYDSK TAGTEKNIK A/S. AFDELING ØST
Driftsstatus: Normal
Etableret i: 1998
Virksomhedsform: Aktieselskab
CVR nummer: 21222445
Skriv en besked om hvad du ønsker lavet

Nedenstående er medlem af Anmeld Håndværker - det er din sikkerhed!

SØFTEN TAGRENOVERING ApS
Anmeldelser: 212
Karaktersnit: 4.85 (ud af 5.00)
Senest anmeldt: 24.12.2018
ISOPLASTICON ApS
Anmeldelser: 22
Karaktersnit: 4.88 (ud af 5.00)
Senest anmeldt: 14.01.2019
ps-tag
Anmeldelser: 6
Karaktersnit: 4.97 (ud af 5.00)
Senest anmeldt: 13.07.2016
TM Tag og Facade ApS
Anmeldelser: 28
Karaktersnit: 4.75 (ud af 5.00)
Senest anmeldt: 08.01.2019
KJELLERUP TAGRENOVERING ApS
Anmeldelser: 46
Karaktersnit: 4.81 (ud af 5.00)
Senest anmeldt: 11.12.2018
525 anmeldelser af
Jydsk Tagteknik A/S
Kommunikation
2
Aftale
1
Pris
5
Tilfredshed
1
Oprydning
1
Samlet vurdering
2.1

2.1
Dato:
Anmeldt af:
Byggeår:
2017
Opgaver:
Udvendig, Indvendig
NEJ, jeg vil ikke bruge JYDSK TAGTEKNIK A/S. AFDELING ØST igen

Døre, vinduer, tag og hulmursisolering

Har samarbejdet med Jydsk Tagteknik i Greve om at få isat nye vinduer, lagt nyt tag, stern, samt konstruktionsændringer i forbindelse med ny skydedør m.v.

Efter indledende møde med deres ivrige sælger følte jeg mig i trygge hænder, hvilket var vigtigt da det som nævnt er en del af en større renovering. Projektet startede fint ud, med vinduer der blev opmålt, ankom og blev klar til montering. Vi ønskede, bortset fra i køkkenet, udelukkende en 1:1 erstatning af de tidligere vinduer, så godt som dét nu kunne lade sig gøre.

Det sluttede rigtig skidt, da finish, kvalitetskontrol og generel færdiggørelse af arbejde ikke er noget der kommer naturligt til Jydsk Tagteknik. De virker ikke til at have en ordentlig styring af deres medarbejdere, og det generelle arbejder de udfører. Afleveringsforretning er ikke noget de gør sig i - Så hvordan virksomheden kan sikre sig en ensartet og fornuftig kvalitet, er umiddelbart noget der står hen i det uvisse. Intet indvendigt ønsker de at tage ansvar for, heller ikke for en merpris. Så der skal du igen ud og engagere andre håndværkere, eller gøre det selv.

De startede i april 2017 og nu hvor vi er godt igang med august, har de stadig ikke afsluttet vinduer og døre. Dørene binder, fordøren er skæv og slutter ikke ordentlig til karm, sokkel tilpasning ved indsætning af ny skydedør har revner og er ikke lige. Skydedøre har ikke samme lås som hoveddøren, og åbnefunktionen er ikke den rigtige i forhold til den ønskede. Låsen driller i den ene skydedør. Gammel silikone fra tidligere skydedøre sidder stadig på murværk osv, osv.

Medarbejderne var generelt imødekommende, bortset fra en enkelt situation, hvor et helt håbløst stykke arbejde med isætning af ny stern skulle rettes op, da det var voldsomt skævt og havde slået sig ved montering. Jeg citerer: "Jeg vidste ikke at det skulle være lige, vi udskiftede bare med krydsfinér som vi fik besked på". Så hvis det nedenunder var skidt, så er det ok at udskifte med en ligeså dårlig løsning? Det er da logisk, og det da derfor man renoverer. Blikkenslageren var tilstede og generelt rystet over attituden fra dem.

Uanfægtet, så har jeg en lang liste af problemer med tilhørende dokumentation, hvor af mange, men langt fra alle, er rettet op i dag, inkl. skader de selv har påført. Bortset fra hulmursisoleringen, så er intet forløbet gnidningsfrit (og selv der var der flere huller de ikke lukkede efter sig. Det måtte jeg gøre for dem).

Har meget svært ved at anbefale Jydsk Tagteknik.