Floorcoat

BAG OM FLOORCOAT – SPONSOR AF ÅRETS GULVMAND 2024

 

FLOORCOAT er en familieejet dansk virksomhed der er leverandør til det professionelle marked inden for gulvbehandling via engrosbutikker i henholdsvis Åbyhøj, Aalborg, Rødovre og Odense og med eget værksted til reparation og service af Lägler slibemaskiner, som FLOORCOAT er blevet importør af i Danmark pr. 1. januar 2024. 

Udover en stærk position på det danske marked, er FLOORCOAT repræsenteret af egne datterselskaber og importører i det øvrige Norden, UK, Irland, Tyskland og Holland. 

 

Hos FLOORCOAT arbejder ud fra det mål at være den professionelle gulvmands foretrukne samarbejdspartner indenfor kvalitetsprodukter til gulvslibning og gulvbehandling. Dette gør vi ved at føre et bredt sortiment der dækker hele spektret for hvad den professionelle gulvmand skal bruge inden for gulvbehandling, slibematerialer, maskiner, udstyr og tilbehør der tilbydes til konkurrencedygtige betingelser og samtidig levere markedets bedste tekniske support.  

 

Henrik Hansborg, som er grundlægger og direktør for FLOORCOAT, startede sit eget gulvsliberfirma i 1985 og har en baggrund som udførende gulvsliber. Henrik har arbejdet med udvikling, produktion og salg af produkter til behandling og afslibning af trægulve siden 1999, da han begyndte at blande de første gulvlakker i sin garage. Lige så vel som hans store nysgerrighed og passion for at levere det perfekte stykke håndværk har været hans motivation som gulvsliber, har dette også drevet ham til at etablere og udvikle FLOORCOAT til at blive producent og leverandør af gulvbehandlingsprodukter og slibematerialer i højeste kvalitet og til konkurrencedygtige priser. I dag er FLOORCOAT én af Danmarks førende leverandører af kvalitetsprodukter til den kvalitetsbevidste professionelle håndværker. 

Hos FLOORCOAT er vi stolte af at være sponsor til kåringen af ÅRETS GULVMAND 2024.

 

FLOORCOAT – udviklet af gulvslibere for gulvslibere. 

Floorcoat præsenterer
ÅRETS HÅNDVÆRKER® kategorier