Iveco

IVECO designer og producerer en bred vifte af lette, mellemstore og tunge erhvervskøretøjer – heriblandt varebiler til dygtige håndværkere.

Hos IVECO stræber vi efter at være de bedste til at skabe værdi for vores kunders forretning og derved sikre, at de får succes. Derfor er det også vigtigt, at vores kunder får netop det køretøj, som matcher deres behov. Det gælder uanset, om du skal teste den stærke chassisramme og læsse bilen til fuld kapacitet, om den skal have en trailer med en minigraver bagpå, eller om den skal kunne manøvre runde på smalle villaveje.  

Bæredygtighed er blandt vores kerneværdier, og derfor kommer en IVECO Daily-varebil naturligvis også til kørsel på biogas og el, uden at du skal gå på kompromis med alt det, du kender fra diesel-versionen.

Vi er glade for og stolte af at være partner til ÅRETS HÅNDVÆRKER® i 2024 og støtte det gode håndværk. I kraft af vores partnerskab ønsker vi at hylde de mennesker, som yder et solidt stykke håndværk og har fokus på kvalitet og kundeservice – fokus som vi vægter højt i vores egen virksomhed.

Vil du se, hvordan du kan bruge IVECO Daily i din branche?

Følg linket og læs mere: [DK - IVECO Daily | Video | Anlæg

 

Iveco præsenterer
ÅRETS HÅNDVÆRKER® kategorier