Iveco

IVECO designer og producerer en bred vifte af lette, mellemstore og tunge erhvervskøretøjer – heriblandt biler til dygtige håndværkere. Med afsæt i vores kompetencer og et tæt samarbejde med partnere overalt i verden tilbyder vi professionelle løsninger inden for transport. Hos IVECO stræber vi efter at være de bedste til at skabe værdi for vores kunders forretning og derved sikre vores kunders succes.

Bæredygtighed og teknologisk udvikling er blandt vores kerneværdier. Vi er europæisk leder inden for biogasdrevne biler og har netop lanceret vores elektriske varebil - eDAILY. Vores tekniske og digitale løsninger holder føreren på vejen og bidrager til en god køreoplevelse. IVECO Services er IVECO’s nye verden inden for kundeservice og inkluderer alt fra topmoderne, digitale løsninger til skræddersyede serviceaftaler.

Vi er glade for og stolte af at være partner til ÅRETS HÅNDVÆRKER® i 2023 og støtte det gode håndværk. I kraft af vores partnerskab ønsker vi at hylde de mennesker, som yder et solidt stykke håndværk og har fokus på kvalitet og kundeservice – fokus som vi vægter højt i vores egen virksomhed.

Læs meget mere om IVECO på https://ivecodaily.dk/

Iveco præsenterer
ÅRETS HÅNDVÆRKER® kategorier