HUSCOMPAGNIET A/S

HUSCOMPAGNIET A/S

Plutovej 3, 8700 Horsens
Telefon: 75 64 57 XX75 64 57 99
Driftsstatus: Normal
Etableret i: 2005
Virksomhedsform: Aktieselskab
CVR nummer: 28505035
Del med andre: 
Ring til mig på 75645799 eller skriv en besked
ÅRETS HÅNDVÆRKER™
2013
Vinder
Husbygger
2013
2013
Finalist
Juryens Darling
2013
2014
Vinder
Husbygger
2014
2015
Vinder
Husbygger
2015
2016
Vinder
Husbygger
2016
2017
Vinder
Husbygger
2017
Medlem af Anmeld Håndværker
2012
2013
2014
2015
2016
2017
2018
2019
Ring til mig på 75645799 eller skriv en besked

HusCompagniet

 

Vinder af årets husbygger for 5. år i træk

HusCompagniets rødder går helt tilbage til 1972, og har derfor mere end 40 års erfaring med at bygge huse. Vi har bygget over 17.000 boliger i Danmark alene. Det gør os til Danmarks førende husbygger. 

Vi bygger mere end hvert tredje hus i Danmark. Vores indsats anerkendes af både huskøbere og den faglige jury hos Anmeld-Håndværker. Blandt andet derfor er vi, hos HusCompagniet, de stolte modtagere af prisen som Årets bedste husbygger for 5. år i træk.

Om HusCompagniet – Danmarks førende husbygger

HusCompagniet har i alt 10 kontorer spredt over hele landet med hovedsæde i Horsens. Derudover har vi også afdelinger i både Tyskland og Sverige.

Som Danmarks førende husbygger er vi, hos HusCompagniet, på forkant med udviklingen, og vi har en vision om at fastholde vores position mange år ud i fremtiden. Derfor arbejder vi innovativt, både når det gælder interne og eksterne processer. Det betyder, at vi konstant har det mest konkurrencedygtige produkt. Ikke bare det produkt I efterspørger, men det I har brug for. Vi arbejder indgående med vores kunders behov og gør en dyd ud af at kombinere funktionalitet i dagligdagen med æstetik og arkitektur. Det kommer til udtryk i vores mange smukke og funktionelle huse.

Hos HusCompagniet tilbyder vi mere end 100 forskellige grundmodeller af vores huse. De mange forskellige huse giver jer mulighed for at vælge en bolig, der passer til netop jeres behov. I tæt samarbejde med vores erfarne og kompetente byggerådgivere finder vi og tilpasser netop den boligløsning, der passer bedst til netop jeres behov.

Hos HusCompagniet går vi højt op i at bygge moderne huse, der allerede fra første tegning inkorporerer miljøhensyn. For os er det afgørende, at vi har et fast fundament, der ruster os til de næste mange års udvikling. Vi bygger huse efter de nyeste standarder med et lavt energiforbrug, der kommer både miljøet og jeres økonomi til gode.

I byggeprocessen lægger vi stor vægt på tryghed, tillid og trivsel. I skal føle jer trygge under hele byggeriet. Lige fra projektets start til den endelige bolig står færdig. I betaler først, når I får nøglen til jeres nye hjem, og med HusCompagniet kan I have tillid til, at prisen ikke overstiger det aftalte beløb.

De mange års erfaring som husbygger og de mange færdigbyggede huse giver os en unik position på markedet. I 2012 begyndte vi at sælge sommerhuse. For at imødekomme den stigende efterspørgsel efter holdbarhed, vægter HusCompagniet vedligeholdelsesfrie sommerhuse højt. I dag har vi sommerhuse til salg over hele landet. Hos HusCompagniet omdanner og udbygger vi også jordstykker til boligkvarterer- og områder. Vi både køber og sælger jordområder til opførelse af huse over hele landet. Det betyder, at du kan vælge at placere din drømmebolig på en af de mange byggegrunde, som vi har til salg.

Kontakt os og hør mere om dine muligheder for at gøre boligdrømmen til virkelighed. Hvad enten du er på udkig efter en helårsbolig, et sommerhus eller en byggegrund.

Byg hus med HusCompagniet. Så kommer du trygt i hus. 

Find HusCompagniet på LinkedIn her

Find HusCompagniet på Facebook her

Find HusCompagniet på Pinterest her

Find HusCompagniet på Youtube her

Find HusCompagniet på TrustPilot

Har du lyst til at læse med om livet som nybygger, kan du følge nogle af vores kunders rejser på deres blogs her:

Langevænget

Se flere blogs på HusCompagniets hjemmeside her

HusCompagniet

Entreprenør

Tilbygning

Totalentrepriser

Bygningsrenovering

Grundvandssænkning

Grus

Nedbrydningsforretninger og -materialer

Husbygger

Typehuse

Byggeselskaber

Bygmestre

Medlem af

Ingen oplysninger indtastet

Kurser/uddannelse

Ingen oplysninger indtastet

Samarbejdspartnere
1139 anmeldelser af
HUSCOMPAGNIET A/S
Kommunikation
5
Aftale
5
Pris
5
Tilfredshed
5
Oprydning
5
Samlet vurdering
5.0

5.0
Dato:
Anmeldt af:
Byggeår:
2019
Opgaver:
Fag og totalentreprise
JA, jeg vil bruge HUSCOMPAGNIET A/S igen

Nyt hus

1års eftersyn

Vi er meget tilfredse at bo i et hus som er bygget af Huscompagniet - super service-eftersyn(Rene Jørgensen
Servicetekniker)også efter 2 år i huset.Bedste anbefalinger til HC herfra og ikke mindst en fantastisk byggerådgiver Reimer Mikeli Olsen. Skulle vi bygge igen så vil det være HC 100% :)
Marijana og Goran

Kommunikation
5
Aftale
5
Pris
5
Tilfredshed
5
Oprydning
4
Samlet vurdering
4.9

4.9
Dato:
Anmeldt af:
Byggeår:
2019
Opgaver:
Fag og totalentreprise
JA, jeg vil bruge HUSCOMPAGNIET A/S igen

Nyt hus

Fantastiks god oplevelse. Vi havde tre forskellige som vi gik videre med i forløbet om at bygge vores hus. Her var Huscompagniet klart de mest proffesionelle, deres afdeling i Haderslev var yderst kompetent og vi kunne se forskellige løsninger i deres mange udstillingshuse. Under selve byggeforløbet havde vi tæt kontakt med byggelederen og alt kørte uden problemer. Vi overtog huset 1. februar 2019, der var småting som skulle udbedres og det blev de uden bøvl som man ellers tit hører om.
Alle aftaler er overholdt også prisen og vi vi vores drømmehus på 4 måneder :-)
Vi kan varmt anbefale HusCompagniet.

Kommunikation
5
Aftale
5
Pris
5
Tilfredshed
5
Oprydning
5
Samlet vurdering
5.0

5.0
Dato:
Anmeldt af:
Byggeår:
2019
Opgaver:
Fag og totalentreprise
JA, jeg vil bruge HUSCOMPAGNIET A/S igen

Nyt Hus

Nybyggeri i Frederikshavn med HusCompagniet Aalborg

Da beslutningen om at der skulle bygges nyt hus skulle der tages mange nye beslutninger, hvem skulle vi bygge med og hvad skulle der bygges.
Vi begyndte at afsøge hvilke firmaer vi kunne bygge med og fik ret hurtigt en fornemmelse af, at hos HusCompagniet (HC) virkede kompetente og professionelle.
Efter at have kørt hele Jylland tyndt endte vi i Frejlev hvor HC lige havde åbnet en ny udstillingsby. Her mødte vi Casper Kjærgaard fra HC Aalborg, han gav os en fantastisk rådgivning omkring det at bygge nyt og også omkring valg af grund i henhold til hvilket hus der skulle bygges.
Der blev aftalt møde ved Casper ugen efter hvor vi havde vores tegninger af hus og grund med til mødet. Igen et fantastisk møde med megen rådgivning og stor fleksibilitet, dagen endte med at der blev lavet en kontrakt, det rigtigt gode var at vi følte ikke at vi stod og skulle bygge et typehus men vores eget hus.
Næste step i byggeriet var tegnestue besøg
ved Espen Sørensen hvor de sidste detaljer blev tegnet på plads, her fik vi igen mange gode input som gjorde huset endnu mere fuldendt og den bedste oplevelse var at kun vores tilvalg kostede penge, fair nok
Uge 8 2018 gik HC igang med udgravning til sokkel og da denne var færdig gjort fik vi en indflytnings dato som hed den 14. juli for et hus på 322m2.
Opførslen af huset skred frem men det blev ret hurtigt tydeligt at der manglede byggeledelse. Heldigt for os var Caper meget på og der blev hurtigt skiftet byggeleder til Jens Møller Madsen som hurtigt fik samlet op på fejl om mangler og resten af byggeriet kom til at køre perfekt.
Flyttede ind med 14 dages forsinkelse primært på grund af levering på mursten.
Skulle der være lidt ris til HC så må det være deres leverandører af El, VVS, køkken inventar samt garageporte de gjorde ikke deres arbejde godt nok primært på grund af fejllevering. I vores hus var der mange tilvalg og for os så det ud til de ikke havde læst dette men blot leveret en standart vare.
Men den gode oplevelse ved HC er at der med det samme blev taget fat i problemer og de er blevet løst her har Jens virkeligt ydet en kæmpe insats og hans fortjeneste at vi idag står med oplevelsen af at have fået et godt hus med få fejl på som forhåbentlig bliver løst på samme gode måde når vi har 1års gennemgangen her i Juli 2019.
Tak til Casper og Jens for et fantastisk samarbejde.
Om vi vil anbefale andre at bygge med HC.... ja helt bestemt
Pia og Vagner

Kommunikation
5
Aftale
5
Pris
5
Tilfredshed
5
Oprydning
4
Samlet vurdering
4.9

4.9

Verificeret kunde

Dato:
Anmeldt af:
Byggeår:
2019
Opgaver:
Fag og totalentreprise, Nyt hus
JA, jeg vil bruge HUSCOMPAGNIET A/S igen

Nybyggeri

I sommeren 2018 påbegyndte vi tanken omkring at bygge nyt fremfor, at købe et gammelt hus. Vi var rundt og snakke med flere af de store typehusfirmaer omkring vores behov og allerede her stod det klar at Huscompagniet Fyn mødte vores ideer. Vores byggerådgiver Henrik gav os et fremragende indblik i hvad det vil sige at blive bygherrer med Huscompagniet og opfyldte alle vores ønsker og var på ingen måde begrænsende overfor os eller forhastet efter at få en underskrift i hus.

Vi blev under hele processen informeret og blev ringet op af de forskellige afdelinger hos Huscompagniet med spørgsmål mv. til at kunne færdiggøre myndighedstegningerne. Herefter blev vi overdraget til vores byggeleder Hans. Hans har under hele forløbet været informativ og løbende givet opdateringer omkring byggeriet – vi har følt os meget trygge ved, at have Hans som byggeleder. Der var enkelte tidspunkter hvor nogle af underleverandørerne haltede lidt, blandt andet måtte vi vente i 2-3 måneder på vores el tilbud. Hans var herefter hurtig til at få gang i processen så det ikke forsinkede noget.

Under hele forløbet var vi velkomne til at kontakte både vores byggerådgiver og byggeleder med de spørgsmål vi nu måtte have. Med en byggenøgle kunne vi løbende selv besøge huset og dermed kom der selvfølgelig også nogle spørgsmål til byggeriet, som Hans besvarede tilfredsstillende og med tålmodighed overfor os som ikke har forstand på det. Det var hele tiden vores indtryk, at Huscompagniet ville have os til at føle os trykke under hele processen.

Vi havde før gennemgang af huset 26. februar 2019, hvor vi gennemgik hele huset. Hans var meget grundig i gennemgangen og forlængede listen som vi havde lavet på forhånd – så igen, vi følte os trykke i, at Hans havde styr på byggeriet og på ingen måde ville aflevere et hus, som han ikke selv ville bo i. I perioden frem til nøgleoverdragelse blev listen fra før gennemgang lavet og der var ikke flere fejl og mangler fra den dato. Ved nøgleoverdragelsen gennemgik vi hele huset en ekstra gang og fandt igen nye fejl og mangler, dette blev noteret op og alle disse punkter er nu ved, at være klaret 100%. Det skal siges, at de fejl og mangler der måtte være kun var i småtingsafdelingen og udbedringen af disse ikke har været til gene for os efter indflytning. Vi bliver ca. 1 gang i ugen ringet op af Huscompagniet for opfølgning på vores fejl og mangelliste, så det bliver klaret hurtigst muligt.

Alt i alt har vi været super tilfredse med Huscompagniet Fyn og specielt de personer som har været inde over vores case i form af Henrik og Hans og alle dem som har siddet bagved og hjulpet.

Stor tak for et skønt hus!!

Kommunikation
3
Aftale
5
Pris
5
Tilfredshed
4
Oprydning
3
Samlet vurdering
4.2

4.2
Dato:
Anmeldt af:
Byggeår:
2019
Opgaver:
Indvendig
JA, jeg vil bruge HUSCOMPAGNIET A/S igen

Hus

.

Kommunikation
5
Aftale
5
Pris
5
Tilfredshed
5
Oprydning
5
Samlet vurdering
5.0

5.0
Dato:
Anmeldt af:
Byggeår:
2019
Opgaver:
Udvendig, Indvendig, Fag og totalentreprise
JA, jeg vil bruge HUSCOMPAGNIET A/S igen

Bygget hus på 170 kvm. parvelhus

Helt igennem en rigtig god oplevelse, ville absolut henvende mig til Huscompagniet igen, hvis vi skulle bygge

Kommunikation
5
Aftale
5
Pris
5
Tilfredshed
5
Oprydning
5
Samlet vurdering
5.0

5.0
Dato:
Anmeldt af:
Byggeår:
2019
Opgaver:
Fag og totalentreprise
JA, jeg vil bruge HUSCOMPAGNIET A/S igen

Bygget hus og restaurant

God oplevelse. Professionelt håndværk og kan klart anbefales

Kommunikation
5
Aftale
5
Pris
5
Tilfredshed
5
Oprydning
5
Samlet vurdering
5.0

5.0
Dato:
Anmeldt af:
Byggeår:
2019
Opgaver:
Fag og totalentreprise
JA, jeg vil bruge HUSCOMPAGNIET A/S igen

Nyt hus

HusCompagniet kan anbefales.

Vi har fået opført det drømmehus vi fortalte HusCompagniet at vi ville have. Huset blev leveret til tiden og byggeprocessen gik uden nogen problemer. Detaljer fundet efter indflytning er også blevet udbedret uden diskussion.

Jeg har 2 punkter som gjorde at jeg var i tvivl om HusCompagniet skulle have 4 stjerner i stedet for 5.
1. Hus kote. Vi føler os ikke godt nok vejledt i forbindelse med fundament højden på huset og vi synes vores hus burde være hævet lidt.
2. Afleveringsdato. Vi måtte hive og slæbe for at få vores indflytningsdato trods det tydeligt stod i kontrakten at den burde falde ved færdigt fundament. Vi måtte slutteligt efter 1½-2 måneder inddrage direktøren for at kunne få datoen. Ingen kompensation eller tilstrækkelig undskyldning har vi fået herfor.

Selvom de to ovennævnte ting har givet anledning til en del frustration, så er de forsvindende i det hele billede og HusCompagniet kan stadig anbefales. De har leveret et kvalitetshus og vi er meget tilfredse.

Kommunikation
5
Aftale
5
Pris
5
Tilfredshed
5
Oprydning
5
Samlet vurdering
5.0

5.0
Dato:
Anmeldt af:
Byggeår:
2019
Opgaver:
Indvendig, Fag og totalentreprise
NEJ, jeg vil ikke bruge HUSCOMPAGNIET A/S igen

hus/restaurant

Vi har tidligere andvendt huscompagniet om byggefirma.
Denne gang fik vi bygget et super flot hus og en stor fin restaurant i munkebo/fyn

Hele Compagniet har været meget dygtige med dette projekt, da der andre regler når vi snakker erhverv, men det var intet problem for dem, de kom igennem alle de svær opgaver, regler og udfordinger, og skrivelser.

Takker alle fra HusCompagniet, og ser frem til at bruge dem igen, hvis tiden kommer...

Kommunikation
5
Aftale
5
Pris
5
Tilfredshed
5
Oprydning
5
Samlet vurdering
5.0

5.0
Dato:
Anmeldt af:
Byggeår:
2019
Opgaver:
Udvendig, Indvendig, Fag og totalentreprise
NEJ, jeg vil ikke bruge HUSCOMPAGNIET A/S igen

hus/restaurant

Vi har tidligere andvendt huscompagniet om byggefirma.
Denne gang fik vi bygget et super flot hus og en stor fin restaurant i munkebo/fyn

Hele Compagniet har været meget dygtige med dette projekt, da der andre regler når vi snakker erhverv, men det var intet problem for dem, de kom igennem alle de svær opgaver, regler og udfordinger, og skrivelser.

Takker alle fra HusCompagniet, og ser frem til at bruge dem igen, hvis tiden kommer...

Kommunikation
5
Aftale
5
Pris
5
Tilfredshed
5
Oprydning
5
Samlet vurdering
5.0

5.0
Dato:
Anmeldt af:
Byggeår:
2019
Opgaver:
Fag og totalentreprise
JA, jeg vil bruge HUSCOMPAGNIET A/S igen

Nyt Hus

Vi har bygget vores drømmehus med hjælp af Huscompagniet.

Vi har bygget vores drømmehus ved hjælp af Huscompagniet og er 100 % tilfredse med den service og støtte, der er leveret. Vi blev taget i hånden hele vejen gennem husprojektet af kompetente og sympatiske fagpersoner. De få mangler, som blev konstateret ved forafleveringen blev der taget hånd om på bedste vis.

Kommunikation
5
Aftale
5
Pris
5
Tilfredshed
5
Oprydning
5
Samlet vurdering
5.0

5.0
Dato:
Anmeldt af:
Byggeår:
2019
Opgaver:
Fag og totalentreprise, Nyt hus
JA, jeg vil bruge HUSCOMPAGNIET A/S igen

Nyt Hus

Rigtigt godt forløb

Kommunikation
5
Aftale
5
Pris
5
Tilfredshed
5
Oprydning
5
Samlet vurdering
5.0

5.0
Dato:
Anmeldt af:
Byggeår:
2019
Opgaver:
Fag og totalentreprise, Nyt hus
JA, jeg vil bruge HUSCOMPAGNIET A/S igen

Nyt hus

Støvring Ådal

Da jeg selv skulle stå for VVS delen har jeg været en del i dialog med Mark fra Aalborg afdelingen, det hele har fungeret som det skulle og vi er nu nået i mål med et godt resultat.

Kommunikation
5
Aftale
5
Pris
5
Tilfredshed
5
Oprydning
5
Samlet vurdering
5.0

5.0
Dato:
Anmeldt af:
Byggeår:
2019
Opgaver:
Fag og totalentreprise, Nyt hus
JA, jeg vil bruge HUSCOMPAGNIET A/S igen

Nyt hus

Yderst tilfredse med HusCompagniet

Vi færdiggjorde vores husprojekt med HusCompagniet i marts 2019, hvor vi overtog nøglerne til vores nybygget hus på Rådyret i Støvring.
Vi har med sælgeren Casper & byggelederen Mark haft en god dialog og opfølgning gennem hele projektet og også her efterfølgende.

Vi vil gerne anbefale HusCompagniet til andre

Kommunikation
5
Aftale
5
Pris
5
Tilfredshed
5
Oprydning
5
Samlet vurdering
5.0

5.0
Dato:
Anmeldt af:
Byggeår:
2019
Opgaver:
Fag og totalentreprise
JA, jeg vil bruge HUSCOMPAGNIET A/S igen

Nyt Hus

Huscompagniet, Herning.
Super god service.
Alt kørte efter planen. Rigtig godt håndværk, udført lige efter vores ønsker. Vores byggeleder, Stefan Hansen Køhler, var rigtig god til, at informerer og svare på de spørgsmål vi havde undervejs. Og på overtagelsesdagen, at sætte os ind i alle de funktioner der er i huset.
Alt i alt, var det en rigtig positiv oplevelse, at bygge med Huscompagniet, og dem vil vi til hver en tid anbefale.

Kommunikation
5
Aftale
5
Pris
5
Tilfredshed
5
Oprydning
5
Samlet vurdering
5.0

5.0
Dato:
Anmeldt af:
Byggeår:
2019
Opgaver:
Fag og totalentreprise, Nyt hus
JA, jeg vil bruge HUSCOMPAGNIET A/S igen

Nyt hus

Byggeri med Huscompagniet

Vi har haft en godt forløb med Huscompagniet.
Hvis der var nogle fejl så blev det udbedret med det samme uden diskussion.
Har hele vejen i forløbet været i god kontakt med Mark Kjær Holt (byggeleder) som oven i købet gav os lov til at få lagt fliser inden overtagelsen :-)
Er lækkert at man ikke skal gå rundt i sand og mudder ved indflytning
Kan helt klart anbefales at bygge med Huscompagniet :-)
Mvh
Dianna og Jan

Kommunikation
5
Aftale
5
Pris
5
Tilfredshed
5
Oprydning
5
Samlet vurdering
5.0

5.0
Dato:
Anmeldt af:
Byggeår:
2019
Opgaver:
Fag og totalentreprise
JA, jeg vil bruge HUSCOMPAGNIET A/S igen

Typehus

Fra start til slut har vi følt os i gode hænder ved Huscompagniet i Esbjerg
Både sælgeren Jesper Hansen og byggeleder Mikkel Adolf har været imødekommende og svaret hurtigt på alle henvendelser
Ved overtagelse var der kun småting der skulle rettes og alt blev rettet indenfor en uge.

Kommunikation
5
Aftale
5
Pris
5
Tilfredshed
5
Oprydning
5
Samlet vurdering
5.0

5.0
Dato:
Anmeldt af:
Byggeår:
2019
Opgaver:
Fag og totalentreprise
JA, jeg vil bruge HUSCOMPAGNIET A/S igen

Nyt hus

Vi har netop afsluttet et perfekt husbyggeri i samarbejde med HusCompagniet. Gennem hele forløbet har kommunikation været god. Vi har fået gode og ærlige råd, og der har været gennemsigtighed i hele processen. Vi startede forløbet med kyndig hjælp fra Kristian Riis (Herning afdelingen), som var rigtig god til at hjælpe os med de rigtige beslutninger og rådgive når vi var i tvivl. Gennem processen havde vi fornøjelsen af at samarbejde med byggeleder Martin Brunhøj P
edersen (Herning afdelingen). I hele byggeperioden har vi været godt informeret og Martin har været rigtig god til at kommunikere og inddrage os i processen. Vi har følt os i trygge hænder og har kun de varmeste anbefalinger til HusCompagniet, og særligt til Martin og Kristian

Kommunikation
5
Aftale
5
Pris
5
Tilfredshed
5
Oprydning
5
Samlet vurdering
5.0

5.0
Dato:
Anmeldt af:
Byggeår:
2019
Opgaver:
Fag og totalentreprise
JA, jeg vil bruge HUSCOMPAGNIET A/S igen

Nyt Hus

Professionelt byggefirma

Vi har kun oplevet professionelle folk, der ved, hvad de gør og hvorfor. Opstår der et problem, bliver der hurtigt taget vare på det!
Vi har haft et rigtig godt samarbejde med specielt sælger Casper Hammer og byggeleder Frank Henneberg.
Vi har haft lov til at være en del af processen hele vejen igennem.
I dag står vi med et helt fantastisk hus, som vi nyder i fulde drag.

Kommunikation
5
Aftale
5
Pris
5
Tilfredshed
5
Oprydning
5
Samlet vurdering
5.0

5.0

Verificeret kunde

Dato:
Anmeldt af:
Byggeår:
2019
Opgaver:
Fag og totalentreprise, Nyt hus
JA, jeg vil bruge HUSCOMPAGNIET A/S igen

184 kvm funkis 1-plans hus

Vi har fået et rigtig dejligt hus!!

Vores oplevelse med HusCompagniet er overordnet godt. Vi har over taget huset for 5 dage siden og vi er virkelig glade for vores drømmehus.
Processen kan for vores vedkommende opdeles i 3 - salg, tegning og byg.
Positivt først - vores byggeleder Mads har været fremragende. Vi har under hele byggeprocessen været utrolig trygge ved at der var styr på tingene. Mads har desuden taget sig tid til mange opkald med diverse "dumme" spørgsmål fra os, idet vi ikke har nogle håndværksmæssige forudsætninger. Desuden var der slet ikke nogen diskussion omkring de udbedringspunkter der blev påpeget i forbindelse med for- og afleveringen.
Tegneafdelingen har vi heller ikke en finger at sætte på. De har udvist fin fleksibilitet i forbindelse med ferie mv.
Salgsprocessen - det var i denne del af processen vi havde de største frustrationer. Det startede rigtig godt, vi havde en god og positiv dialog, men hen af vejen havde vi mere og mere en fornemmelse af, at vi blev lovet mere end hvad der kunne holdes. Nogle aftaler kom op til diskussion, da de måske ikke var præcise nok formuleret. Ligeledes kom der LANGE diskussioner omkring indeksering af vores byggeri. Dette var i en periode en altoverskyggende frustration, som tog mange lange opkald og kræfter.
I dag sidder jeg dog i et hus, som Huscompagniet har bygget og min oplevelse (til trods for salg) er god og jeg kunne godt finde på at bygge med HusCompagniet igen.