Huscompagniet A/S

Huscompagniet A/S

Plutovej 3, 8700 Horsens
Telefon: Klik her og se nummer75645799
CVR nummer: 28505035
Driftsstatus: Selskabet er i normal drift.
Etableret i: 2005
Virksomhedsform: Aktieselskab
Reklamebeskyttet
Del med andre: 
Ring til mig på 75645799 eller skriv en besked
CAPTCHA
Venligst sæt hak og svar på spørgsmålet. Dette for at sikre at du er et menneske og ikke en spam robot.
ÅRETS HÅNDVÆRKER™
2013
Vinder
Husbygger
2013
2013
Finalist
Juryens Darling
2013
2014
Vinder
Husbygger
2014
2015
Vinder
Husbygger
2015
2016
Vinder
Husbygger
2016
2017
Vinder
Husbygger
2017
Medlem af Anmeld Håndværker
2012
2013
2014
2015
2016
2017

HusCompagniet

 

Vinder af årets husbygger for 5. år i træk

HusCompagniets rødder går helt tilbage til 1972, og har derfor mere end 40 års erfaring med at bygge huse. Vi har bygget over 17.000 boliger i Danmark alene. Det gør os til Danmarks førende husbygger. 

Vi bygger mere end hvert tredje hus i Danmark. Vores indsats anerkendes af både huskøbere og den faglige jury hos Anmeld-Håndværker. Blandt andet derfor er vi, hos HusCompagniet, de stolte modtagere af prisen som Årets bedste husbygger for 5. år i træk.

Om HusCompagniet – Danmarks førende husbygger

HusCompagniet har i alt 10 kontorer spredt over hele landet med hovedsæde i Horsens. Derudover har vi også afdelinger i både Tyskland og Sverige.

Som Danmarks førende husbygger er vi, hos HusCompagniet, på forkant med udviklingen, og vi har en vision om at fastholde vores position mange år ud i fremtiden. Derfor arbejder vi innovativt, både når det gælder interne og eksterne processer. Det betyder, at vi konstant har det mest konkurrencedygtige produkt. Ikke bare det produkt I efterspørger, men det I har brug for. Vi arbejder indgående med vores kunders behov og gør en dyd ud af at kombinere funktionalitet i dagligdagen med æstetik og arkitektur. Det kommer til udtryk i vores mange smukke og funktionelle huse.

Hos HusCompagniet tilbyder vi mere end 100 forskellige grundmodeller af vores huse. De mange forskellige huse giver jer mulighed for at vælge en bolig, der passer til netop jeres behov. I tæt samarbejde med vores erfarne og kompetente byggerådgivere finder vi og tilpasser netop den boligløsning, der passer bedst til netop jeres behov.

Hos HusCompagniet går vi højt op i at bygge moderne huse, der allerede fra første tegning inkorporerer miljøhensyn. For os er det afgørende, at vi har et fast fundament, der ruster os til de næste mange års udvikling. Vi bygger huse efter de nyeste standarder med et lavt energiforbrug, der kommer både miljøet og jeres økonomi til gode.

I byggeprocessen lægger vi stor vægt på tryghed, tillid og trivsel. I skal føle jer trygge under hele byggeriet. Lige fra projektets start til den endelige bolig står færdig. I betaler først, når I får nøglen til jeres nye hjem, og med HusCompagniet kan I have tillid til, at prisen ikke overstiger det aftalte beløb.

De mange års erfaring som husbygger og de mange færdigbyggede huse giver os en unik position på markedet. I 2012 begyndte vi at sælge sommerhuse. For at imødekomme den stigende efterspørgsel efter holdbarhed, vægter HusCompagniet vedligeholdelsesfrie sommerhuse højt. I dag har vi sommerhuse til salg over hele landet. Hos HusCompagniet omdanner og udbygger vi også jordstykker til boligkvarterer- og områder. Vi både køber og sælger jordområder til opførelse af huse over hele landet. Det betyder, at du kan vælge at placere din drømmebolig på en af de mange byggegrunde, som vi har til salg.

Kontakt os og hør mere om dine muligheder for at gøre boligdrømmen til virkelighed. Hvad enten du er på udkig efter en helårsbolig, et sommerhus eller en byggegrund.

Byg hus med HusCompagniet. Så kommer du trygt i hus. 

Find HusCompagniet på LinkedIn her

Find HusCompagniet på Facebook her

Find HusCompagniet på Pinterest her

Find HusCompagniet på Youtube her

Find HusCompagniet på TrustPilot

Har du lyst til at læse med om livet som nybygger, kan du følge nogle af vores kunders rejser på deres blogs her:

Langevænget

Se flere blogs på HusCompagniets hjemmeside her

Entreprenør

Tilbygning

Totalentrepriser

Bygningsrenovering

Grundvandssænkning

Grus

Nedbrydningsforretninger og -materialer

Husbygger

Typehuse

Byggeselskaber

Bygmestre

Medlem af

Ingen oplysninger indtastet

Kurser/uddannelse

Ingen oplysninger indtastet

Samarbejdspartnere
795 anmeldelser af
Huscompagniet A/S
Kommunikation
5
Aftale
5
Pris
5
Tilfredshed
4
Oprydning
4
Samlet vurdering
4.6

4.6
Dato:
Anmeldt af:
Byggeår:
2017
Opgaver:
Udvendig, Tag, Facade/murværk, Fundament, Døre/vinduer, Kviste/altan, Skorsten, Tagrender, Indvendig, Køkken, Badeværelse, Gulve/trapper, Væg/Loft, Opvarmning, Isolering, Ventilation, Hvidevarer, Omkring, Carport/Garage, Indkørsel, Dræn/Kloak, Fag og totalentreprise, Nyt hus
JA, jeg vil bruge Huscompagniet A/S igen

Parcel hus

Hej HC. Vi har haft gode oplevelse med jeres byggeleder Martin Tjerrild. Han er en rigtig god byggeleder og rar at snakke.
Martin sørge for at det hele bliver være iorden før eller efter:)
Vi fik også snakket med jeres malere han er også rigtigt og en venlig person.

Kommunikation
5
Aftale
5
Pris
5
Tilfredshed
5
Oprydning
5
Samlet vurdering
5.0

5.0
Dato:
Anmeldt af:
Byggeår:
2017
Opgaver:
Fag og totalentreprise
JA, jeg vil bruge Huscompagniet A/S igen

Et nyt hus

Vi har haft en gode oplevelse sammen med HusCompagniet/Horsens afdeling. God rådgivning, holder aftaler, god finishing. Vi er tilfreds :-)

Kommunikation
1
Aftale
1
Pris
3
Tilfredshed
1
Oprydning
1
Samlet vurdering
1.4

1.4
Dato:
Anmeldt af:
Byggeår:
2017
Opgaver:
Fag og totalentreprise
NEJ, jeg vil ikke bruge Huscompagniet A/S igen

Bygget nyt hus.

Opsummering (uddybning følger senere):

1) Byggeledelse (Ekstremt mangelfuld/ikke eksisterende, så det er tilfældigt om tingene bliver udført korrekt og i den rigtige rækkefølge). HusCompagniet reklamere ellers med at de har en styret byggeproces, men når byggeledelsen ikke er der så er det svært at se den styret proces.
2) Fagtilsyn (Eksistere ifølge HusCompagniet ikke, så der er ikke nogen der følger op på kvaliteten samt om byggereglerne er fuldt. Kun hvis du som kunde gør det eller hvis du har hyret en byggesagkyndig.
3) Byggerådgiver (sælger) har ikke nødvendigvis de nødvendige kompetencer til at rådgive dig samt i vores tilfælde overhovedet ikke styr på noget som helst. Det har blandt andet betydet at vi har en dobbeltcarport, hvor der godt nok kan holde to biler, men du kan så ikke komme ind og ud af bilerne. I flere tilfælde har vi også fået usande oplysninger. Det kan vi bl.a. påvise da byggerådgiveren ved en fejl kom til at sende os en stribe interne detaljer som kunderne ikke skal se.
4) HusCompagniet forventer til trods for ikke at have gjort rent og pudset vinduer at samtlige fejl og mangler skal fremgå af afleveringsforretningen ellers risikere I at de afviser dem, som de blandt andet har gjort med bordpladerne, hvor vi først ved rengøring kunne konstatere at der var ridser, huller og mærker i bordpladerne. De har sidenhen lovet os nye bordplader men dd har vi intet set.
5) De siger at kunderne er velkommen til at hyre en byggesagkyndig, men det mener de ikke. De har ikke villet kommunikere direkte med vores byggesagkyndige og ej heller svaret på hans tilsynsnotater.
6) Vær opmærksom på byggeaffald som vi har fundet en del af gravet ned på vores grund! Og som de ikke mener de skal fjerne
7) Pas på kontrakts-grundlaget, da det indeholder fejl og ikke er i prioriteret rækkefølge. Vær opmærksom de forskellige klausuler og specifikationer. Selvom du har ret til forskellige ting i kontrakten, så følger de ikke disse, så bedste råd er at sikre at du holder penge tilbage til efter de har udbedret samtlige fejl og mangler fra afleveringsforretningen.
8) De er generelt ligeglade med hvad der står i kontrakten og henvendelser svare de på når de synes og ikke nødvendigvis svar på dine spørgsmål. Så snart de har fået pengene så er de ligeglade.

Uddybning:

Ad 1)
- Vores byggeleder har i flere tilfælde lovet at kigge forbi byggepladsen uden at gøre det.
- Han lovede også at fikse en masse af de fejl og mangler som der var uden at det blev gjort.
- Vi fik aldrig pudset vinduer selvom det er en del af den standard proces de har samt det de siger og skriver på deres informationsmøder.
- Vi måtte selv kommentere samtlige fejl der skulle udbedres da byggelederen ikke gjorde noget. Selv dette krævede mange henvendelser og nogle ting er stadig ikke udbedret nu mere end 9 uger efter overtagelsen af huset.
- I skal heller ikke forvente at blive opdateret hvis tidsplanen ændre sig (det bliver håndværkerne heller ikke, da en grovrengøring som normalt skal gennemføres efter gulvene er lagt blev udført inden at de var færdige med gulvene da rengøringsfirmaet ikke havde fået noget at vide).
- Det skal ikke nødvendigvis hænge på byggelederen, da årsagen måske kan findes I at han havde for mange huse i gang på samme tid. Det ved vi ikke.

Ad 2)
- Ingen af håndværksfirmaerne fører tilsyn med deres arbejde og derfor er du overladt til håbet om at håndværkerne både har kompetencerne samt den faglige stolthed til at lave arbejdet ordentligt. Her må vi sige at for de fleste fagdiscipliner at det ikke var tilfældet på vores byggesag. Generelt kan jeg ikke forstå at man ikke har den faglige stolthed som enkeltperson, men som firma kan man jo ikke sende en junior lærling eller en uden faglige kompetencer ud og lave et stykke arbejde uden at have fagtilsyn og arbejdsledelse på.
- Byggelederen var også lidt ligeglad med manglerne, da det jo bare var noget som deres underentreprenører måtte betale for at få udbedret. Er det en god holdning?… i stedet for at sikre at det bliver lavet korrekt første gang.

Ad 3)
- Vores byggerådgiver var desværre ikke kompetent og vi fik flere forkerte ting at vide gennem processen og de ting der kunne lade sig gøre inden vi skrev under kunne desværre ikke lade sig gøre efter vi havde skrevet under og tingene blev kun dyrere. Størrelsen på faskinen (og derved prisen) ændrede sig flere gange og de brugte kommunen som undskyldning. Størrelsen (og prisen) på vandbeholderen måtte vi også øge selvom det står i deres standard materiale hvilken størrelse der anbefales når man skal have et badekar. De prøvede også at tage ekstra penge for et større vindue i det ene værelse selvom vi havde fjernet en dør uden at få noget igen. Rådgivning omkring hvilken type mørtel der er bedst afhænger af hvad der bedst passer HusCompagniet i en given situation. Først var det bakkemørtel…så blev det en regel at funktionsmørtel var vejen frem, da det var det bedste. Da de så ikke kunne skaffe dette, så sagde byggelederen at bakkemørtel var lige så godt. Vi endte dog med at holde fast i funktionsmørtelen selvom det medfører at man skal have dilatationsfuger. Dem skal man også selv holde øje med hvor de placere og om de placere dem ifølge tegningerne. Vi har en ekstra dilatationsfuge på tegningen end vi har på det færdige hus. Dilatationsfugen som de ikke lavede, har ikke nogen værdi, da der er gulv til loft vinduer ret tæt på. I skal også være opmærksomme på at når i fjerner noget i kontrakten f.eks. vi valgte at levere de hårde hvidevarer selv, da HusCompagniets underleverandør ville have dobbeltpris for de nøjagtige samme varer som vi selv kunne købe dem for. Huscompagniet fjernede så det specifikke beløb, men de valgte ikke at ændre total-beløbet. Det er en smart metode til at fjerne scope og tjene flere penge. Ovenstående er bare nogle af de mange eksempler på udfordringer med byggerådgiveren og den værste er nævnt i opsummeringen med en dobbeltcarport hvor der reelt ikke kan være to biler hvis man skal ud af dem, sådan en ting skal en byggerådgiver simpelthen vide.

Ad 4)
- HusCompagniet skriver at huset er håndværker rengjort og deres processer skriver at vinduerne er pudset. Håndværker rengjort..det må vi være enige i, da rent var der ikke og vinduerne var ikke pudset. Det kunne vi egentligt godt leve med, hvis så lige vi ikke endte med to udfordringer. 1) de afviser fejl som først kan ses når der er gjort rent (bordpladerne som nævnt i opsummeringen og vi frygter nu vinduerne, hvis vi finder fejl i disse) 2) Vi har to ovenlysvinduer som er fyldt med maling fra spraypistol. Det er ikke helt let at få det af i ca. 5 meters højde og i vores verden heller ikke rimeligt. Det ser også ud til at HusCompagniet efterhånden har anerkendt at det skal fikses.

Ad 5)

- Det har vist sig at det som HusCompagniet siger på informationsmødet omkring byggesagkyndige at det ikke er korrekt. Vi har brugt meget tid på at være bindeled mellem vores byggesagkyndige og deres byggeleder, da han ikke ville svare hverken på telefon eller mail til vores byggesagkyndige. Det var ikke det der var den officielle udmelding fra byggelederen, men der var altid tusind årsager til at det ikke kunne lade sig gøre, men at vi kunne få informationen eller afvisningen af mangler. Derudover er det også helt frit at tage hårde hvidevarer ud af pakken. Det medfører så også nogle komplikationer udover at man selv skal installere bagefter. Vi skal ikke kunne sige om det er en bevidst modarbejdelse eller en tilfældig serie af fejl, men vi synes at det er mystisk. F.eks. var hullerne i skabene i bryggers til vaskemaskine og tørretumbler lavet i bunden af skabene, så ledninger og tilslutninger ikke kunne nå. Vi fik at vide at både hårde hvidevarer leverandøren og HusCompagniet at det var standard længder, men så må de jo også have vidst det da de lavede hullerne i bunden. I køkkenet har de på trods at flere påmindelser fra os af glemt at levere flere af de dele som vi sagde at der skulle med f.eks. skinne til ovn, beslag til låger, sokkel liste til opvasker, som alle har besværliggjort installationerne. De fleste dele har de leveret efterfølgende. De har også lavet en ”pynte liste” inde under vasken. Problemet er bare at der hvor de har sat den kan den ikke sidde når tilslutningerne til opvaskemaskinen er monteret. Der er simpelthen ikke fysisk plads. Hyr en byggesagkyndig hvis du ikke selv er faglig kompetent. Forvent ikke at de laver tingene korrekt selvom de siger det.

Ad 6)
- Check følgende løbende og inden i overtager, da håndværkerne har en tendens til at bruge nedløbsrør, brønde og kloakker som affaldsspande. HusCompagniet afpropper ikke disse og vi har fundet alle mulige forskellige slags byggeaffald som ikke naturligt ville kunne falde derned. De er heller ikke så gode til at rense dem og selvom de siger det er gjort, så kan vi stadig konstatere at den ene brønd og faskine udluftning indeholder byggeaffald, jord og sten. Derudover sviner håndværkere ret meget og vi har fundet flere hundrede små og skruer rundt om på grunden. Flamingo, træ og tagstens rester er der også rigeligt af. Det blev så toppet af at vi mindst 4 steder på grunden under overfladen har fundet byggeaffald i form af beton/cement/maling/ flamingo plader samt skruer, søm, beslag, hæfteklemmer mm. Hvad havde de lige tænkt sig med det?

Ad 7)
- Vi kan kun anbefale at hvis I ikke selv beskæftiger jer med sådanne kontrakter dagligt at få rådgivning på dette. Ikke nødvendigvis for en advokat og hvis det er en advokat så sikre at advokaten har erfaringer med AB92/ABT93. Det vigtigste er at finde en der kender til praksis omkring AB92/ABT93 kontrakter. Vi lavede en del ændringer til kontrakten som Huscompagniet ikke selv aktivt har brugt, men vi har brugt til at skærpe deres opmærksom omkring overtagelse og udbedring af mangler. De sikre ikke at byggelederen er bekendt med ændringer i kontrakten hvilket er chokerende, for hvordan kan byggelederen leve op til kontrakten hvis han ikke ved hvad der er aftalt!

Eksempler på fejl og mangler:

Tagrender med bagfald, ridser, buler og for små skåret huller til afløb. Vores er forsøgt udbedret 3 gange og der er stadig bagfald på og gamle buler selvom de to gange har lovet at udskifte alle tagrenderne.

Malerarbejde: Heldigvis ikke så kritisk ift. funktionaliteten på huset, men når man har plus 400 malerfejl ved før-overtagelsen, plus 80 ifbm. overtagelsen som forsøges udbedret med lidt mere maling selvom det krævede pudsning, slibning og til sidst maling for at ende med ca. 50 fejl ud af de 80. De fleste er nu udbedret men der er stadig mangler.

Elektriker: Mange forkerte boret huller til spots, selv når der er etableret at man har boret op i et spær, så har man alligevel i samme linje som spæret går boret op ved siden af for at konstatere at spæret også går der. Jeg er ikke håndværker men den kunne jeg da godt selv regne ud. De leverede også de forkerte spots og da vi beder dem korrigere så skifter de, de få rigtige spots ud med de forkerte spots. Første forklaring er så at de rigtige er udgået, men det havde de ikke sagt noget om. Seneste forklaring er at de rigtige spots er for dårlige så de vil ikke sætte dem op og de mener at de 3,5 watts pærer er bedre og giver en lige så godt dæmpning som 8 watts pærerne som vi aftalte. Det har vi lidt svært ved at forstå. Der var også yderligere fejl og mangler i forhold til stikkontakter, loftsudtag og løsning til de hårde hvidevarer.

VVS: Svært at vurdere da deres løsninger mest er i væg og gulve. De formåede dog at bore et hul i væggen til vores udendørs vandhane helt forkert. VVS manden havde ikke fået oplysningerne fra kontoret om hvordan han skulle lave det, så han gjorde bare som han synes at det skulle laves. Vi brugte mere end en måned på at rykke for en løsning og da vi aftalte en ny løsning, så lavede de alligevel noget andet. Armaturet i bryggers er sat helt skævt på. Vi oplever at 3 ud af 6 armaturer drypper, så det er ikke umiddelbart kvalitetsvarer der installeres.

Tømrer/snedker: Det er åbenbart svært at styre sømpistoler for det er godt nok mange søm som rammer ved siden af spær, lægter, mm. Vi kunne også altid se hvor tømreren havde sluttet for dagen, da her var det ca. 80% af alle søm som ikke var som de skulle. Det har blandt medført at vi havde en masse huller i undertaget, efter to forsøg på at fikse dem, så er vi nu nede på 6 som vi selv kan se.

Fundament og kloak: Mange kloakrør/specielt til nedløbsrør var skæve, vi havde et ekstra hul midt i et rum, da de var kommet til at lave det det forkerte sted. De ville fylde det med cement, men om det er gjort korrekt vides ikke. Faskinen er ikke placeret som aftalt og lige nu ved vi faktisk ikke hvor den er gravet ned. Vi ved hvor den starter og det er det forkerte sted, da faskine udluftningsrøret står midt i vores have. Den skulle have været i enden af haven, men det var nok for besværligt for der stillede de skurvognen og den skulle de jo nødigt flytte for at grave faskinen ned der. Efterfølgende har de knækket faskine udluftningen da de fjernede noget af deres byggeaffald. Det mente de at de skulle fikse ved bare at sætte et nyt rør uden på det knækkede uden at tjekke om det var beskadiget længere nede eller om der var kommet affald derned som forhindrede funktionaliteten i faskine udluftningen. Det skal de nu lave om, da det ikke er lavet korrekt. En lille sjov detalje er at man ikke får at vide at der skal være en faskine-udluftning og at den skal være meget grim. Det er en ekstra overraskelse.

Fejl i fuger, men ikke mere end man kunne forvente.

Skur i integreret carport. Hvis man bestiller et skur som ikke er isoleret, så betyder det åbenbart at ALT indvendigt ikke er afsluttet, ikke engang de indvendige fuger til døren som sidder i skuret. Den er kun fuget udvendigt. Så her er der noget arbejde efterfølgende. Du skal også være opmærksom på at når du bestiller skur i forlængelse af huset, så sætter de ikke mursten der hvor skuret er. Der er kun gasbetonen. Det fortæller de heller ikke. Det har ikke den store betydning for funktionaliteten, men hvis du beslutter at nedlægge skuret så mangler du en del med mursten.

Mange huller i membranerne, så vær opmærksom på dette inden de kommer for langt.

Deres insektnet tvivler vi også på er tætte, da de buler mange steder og i sommers havde vi et par brumbasser som fløj ind og ud det samme sted ret ofte.

Afslutning over køleskab og fryser. Det de prøver at slippe afsted med er en grim løsning (vores holdning) til at ventilere luften fra køleskab og fryser. De prøvede så med at sige at det var deres standard og sådan var det lavet i deres prøvehuse. Det hoppede vi ikke på, så vi kiggede i deres prøvehuse og der havde de nogle klart pænere løsninger, hvilket vi også forventede, da det jo er deres salgsmateriale. Da vi så præsenterede dette for byggelederen, så var det lige pludselig ikke det han mente, men bare at sådan var deres løsning. Det ville vi ikke acceptere, så vi fandt en løsning. Problemet er bare at den ikke er færdig implementeret endnu.

Kommunikation
5
Aftale
5
Pris
5
Tilfredshed
5
Oprydning
4
Samlet vurdering
4.9

4.9

Verificeret kunde

Dato:
Anmeldt af:
Byggeår:
2017
Opgaver:
Udvendig, Indvendig, Omkring, Fag og totalentreprise
JA, jeg vil bruge Huscompagniet A/S igen

152 kvadratmeter vinkelhus, med en stor del selvbyg

Vi har haft en god oplevelse med huscompagniet. De er professionelle og dygtige. Aftaler blev overholdt, vi blev lyttet til, fik gode råd og vejledning. Vi har haft en stor del selvbyg på projektet, og samarbejdet mellem os som håndværkere og huscompagniets håndværkere/byggeleder er gået over alt forventning! Viber meget tilfredse.

Kommunikation
5
Aftale
5
Pris
5
Tilfredshed
5
Oprydning
5
Samlet vurdering
5.0

5.0
Dato:
Anmeldt af:
Byggeår:
2017
Opgaver:
Fag og totalentreprise
JA, jeg vil bruge Huscompagniet A/S igen

Nyt hus

Vil helt klart anbefale HC

Vi har nu boet i vores hus i knap 2 måneder, og vi er fuldt ud tilfredse med forløbet, at lade HC bygge viste sig at være den helt rigtige løsning for os.

Vi startede med byggerådgiver Casper hammer (Aalborg afdelingen) han har under hele opstarten været super dygtig til at vejlede samt få lavet et budget der var realistisk.

Under selve byggeriet havde vi Jacob fisker, Jacob kom kom først ind vores byggeri efter ca 2 måneder, da tidligere byggeleder valgte at søge nye græs gange. Det løste han UG, selvom det nok ikke var nemt og overtage efter en anden.

Vi havde et stort ønske om og få lavet belægning/have inden indflytning og det lykkedes også og få koordineret i samarbejde med Jacob uden for deres arbejdstid, til gengæld lovede vi at rydde lidt op i deres byggematerialer, samt få det stillet på paller osv. Så tror at det var en aftale begge parter var glade for, det var ihvertfald lækkert at flytte ind i et hus der var helt færdig nu når man har 2 børn.

Der har selvfølgelig været nogen bump på vejen, Men alt i alt de bump der var blev løst. Vi har indtryk af at HC går rigtig meget op i og have tilfredse kunder.

Vi mangler dags dato og få ny fordør samt lidt maller finish, det skulle blive udbedret i nærmeste fremtid.

HC og især Casper Hammer og Jacob fisker får vores varmeste anbefalinger.

Trine og Michael Stenildhøjdalen 163

Kommunikation
5
Aftale
5
Pris
5
Tilfredshed
5
Oprydning
5
Samlet vurdering
5.0

5.0
Dato:
Anmeldt af:
Byggeår:
2017
Opgaver:
Fag og totalentreprise
JA, jeg vil bruge Huscompagniet A/S igen

Nybygget længehus

Vi er super glade og vil anbefale til alle vi kender.!

En kold januar eftermiddag møder vi byggerådgiver Kristian Riis, som holder åbent hus i deres udstillingshuse. Han inviterer indenfor i de 4 huse der var bygget i Herning, så vi kunne se muligheder og indretninger i forhold til et måske kommende hus.

Vi vidste at området var rigtigt i forhold til mange af vores private udfordringer og et af husene kunne sagtens være noget for os.
Det tog ikke længe før vi havde reserveret et hus og inden for få måneder havde vi solgt vores eget og Kristian hjalp os igennem købsprocessen og overtagelse af det nye udstillingshus i sommeren 2017. Stor tak til Kristian for hans væremåde og hjælpsomhed.

Ved overdragelse af huset deltog Kristian og Servicechef Thorbjørn Egedal, hvor Thorbjørn gav os en super gennemgang af huset og dets detaljer. Efter vi overtog huset, er det dejligt at opleve at man ikke er "glemt", for Thorbjørn har udvist stor professionalisme da han følger op på, om vi som køber er tilfredse med alle detaljer, og de par småting der har været er blevet løst hurtigt og uden diskussioner. Det gør at vi som glade ejere af et nyt hus føler os meget trygge og i sikre hænder af en yderst professionel virksomhed. For os således det helt rigtige valg og vil stærkt anbefale Huscompagniet til alle vi kender.

En fantastisk oplevelse og vi ser frem til rigtig mange gode år i vores skønne hus.!

Kommunikation
5
Aftale
5
Pris
5
Tilfredshed
5
Oprydning
5
Samlet vurdering
5.0

5.0
Dato:
Anmeldt af:
Byggeår:
2017
Opgaver:
Fag og totalentreprise, Nyt hus
JA, jeg vil bruge Huscompagniet A/S igen

197 m2 villa

Vi har nu boet i vores nye hus i 2½ måned og er utroligt glade og tilfredse med resultatet. Vore byggeleder, Jonas Rye Tranberg, gjorde et fantastisk job og alle aftaler og deadlines blev overholdt til punkt og prikke. HusCompagniet får derfor vores varmeste anbefalinger.

Kommunikation
5
Aftale
5
Pris
5
Tilfredshed
5
Oprydning
5
Samlet vurdering
5.0

5.0
Dato:
Anmeldt af:
Byggeår:
2017
Opgaver:
Udvendig, Indvendig, Omkring, Fag og totalentreprise
JA, jeg vil bruge Huscompagniet A/S igen

Stenildhøjdalen 39, 9600 Aars - Nybygget villa og efterfølgende nye lofter

Vi byggede hus med Huscompagniet i 2013/2014 og var MEGET tilfredse med hele forløbet. De er utrolig kompetente og man føler sig i trygge hænder gennem hele forløbet. Alt forløb som aftalt og uden problemer.
Efter nogle år blev vores trælofter meget grimme og skjoldede. Det viste sig, at de havde fået for meget lud fra fabrikken. Det var således ikke noget Huscompagniet var skyld i. Alligevel har vi netop fået skiftet lofterne uden beregning. Det må siges at være KANON service. Huscompagniet sendte endda 3 håndværkere ud til opgaven, så det kunne laves hurtigt, da vi skulle bo i huset med 3 små børn samtidigt! Så alt i alt.. kæmpe ros til Huscompagniet. Hvis vi skulle bygge nyt hus igen, vil vi helt sikkert vælge Huscompagniet!

Kommunikation
5
Aftale
5
Pris
5
Tilfredshed
5
Oprydning
5
Samlet vurdering
5.0

5.0
Dato:
Anmeldt af:
Byggeår:
2017
Opgaver:
Fag og totalentreprise
JA, jeg vil bruge Huscompagniet A/S igen

Nybygget hus med efterfølgende god serivce

Vi byggede hus med Huscompagniet i sommeren 2014 og var allerede den gang fuldt tilfreds med forløbet

Her 2 1\2 år efter vi overtog huset har vi haft kontakt med Huscompagniets serviceafdeling 2 gange ifb. med 2 små fejl der var opstået med tiden ...
Begge gange har været håndteret ovenud tilfredsstillende, herunder lige en kort beskrivelse af det sidste forløb:
- Sender en mail til byggelederen Patrik Sloth - som svarer med det samme at servicechefen havde ferie, men ville kontakte mig om 14 dage
- Præcis som aftalt skriver Thorbjørn Egedal til mig, 14 dage senere, at han havde sendt sagen til håndværkeren, uden videre spørgsmål
- 2 arbejdsdage senere kommer maleren og udbedrer skaden.

Derfor en klar anbefaling af Huscompagniet, som ikke bare klarer byggeprojektet til UG - men også hvad der evt måtte komme af små ting efterfølgende :)
Vi er ihvertfald ikke i tvivl om hvem der skal bygge vores næste hus

Kommunikation
5
Aftale
5
Pris
5
Tilfredshed
5
Oprydning
5
Samlet vurdering
5.0

5.0
Dato:
Anmeldt af:
Byggeår:
2017
Opgaver:
Udvendig, Indvendig, Fag og totalentreprise
JA, jeg vil bruge Huscompagniet A/S igen

210 m2 hus

Vi vil klart anbefale HusCompagniet til alle vi kender - de har bygget vores drømmehus!

Lige fra starten af har vi fået god service. HusCompagniets byggerådgivere har stået til rådighed næsten 24/7 og har været os behjælpelig med vores spørgsmål med kort responstid. Dette er virkelig rart og giver en ro i maven!

Vi har været meget tilfredse med hele byggeprocessen, og vi er særdeles meget tilfredse med, at HusCompagniet holdte byggepladsen pæn og ryddelig hele vejen igennem. Dette er også er plus point fra vores nye naboers side.

Tænk, at HusCompagniet formåede at bygge vores 210 m2 på blot fire måneder. Det har været imponerende at følge med i denne proces.

Det er dog ikke forløbet uden småfejl, som vi har konstateret i løbet af byggeprocessen.
Dette er dog hurtigt blevet ordnet via. en fantastisk dialog mellem os og vores byggeleder.

Alt i alt en fantastisk oplevelse!

\\ Louise & Christopher

Kommunikation
5
Aftale
5
Pris
5
Tilfredshed
5
Oprydning
5
Samlet vurdering
5.0

5.0
Dato:
Anmeldt af:
Byggeår:
2017
Opgaver:
Fag og totalentreprise
JA, jeg vil bruge Huscompagniet A/S igen

Opført nyt hus med Huscompagniet på Amager

Vi fik opført et nyt hus af huscompagniet som vi købte af Mimi Andersen.
Vi har haft Emil Sauer som byggeleder som gjorde et fantastiks stykke arbejde,
han holdt os løbende underrettet gennem hele processen.
Meget små ubetydelige mangler ved for aflevering blev konstateret.

Kommunikation
5
Aftale
5
Pris
5
Tilfredshed
5
Oprydning
5
Samlet vurdering
5.0

5.0
Dato:
Anmeldt af:
Byggeår:
2017
Opgaver:
Fag og totalentreprise, Nyt hus
JA, jeg vil bruge Huscompagniet A/S igen

Nyt hus

Vi kan HELT klart anbefale HusCompagniet!
Super professionelle, styr på aftaler og er tilgængelige på alle måder :-)
Har bygget hus før så kendte processen og er rigtigt godt inde i byggeri og vidste hvad vi ville have.
Vi skrev kontrakt med Martin Gärtner fra Ringsted afd. som vi havde super kontakt med indtil byggeleder Jan Friis overtog og byggeriet gik i gang. Vi fik udleveret en detaljeret tidsplan for byggeriet og er sindsyg imponeret over at den bare blev fulgt til punkt og prikke... VILDT FLOT!!!
Vores samarbejde med Jan byggeleder har været gnidningsfrit og vi har været MEGET tilfredse med hans arbejde !
Vores hus blev færdigt før tid og vi er sååå
glade for det!!!

Kommunikation
5
Aftale
5
Pris
5
Tilfredshed
5
Oprydning
5
Samlet vurdering
5.0

5.0
Dato:
Anmeldt af:
Byggeår:
2017
Opgaver:
Fag og totalentreprise, Nyt hus
JA, jeg vil bruge Huscompagniet A/S igen

Proffesionel husbyggeri

Ved vores køb af hus fik vi behagelig, troværdig og god information fra Huskompagniets salgskonsulent Lars Kvist Hele forløbet har stort set været tilfredsstillende og de få fejl og mangler der har været, er blevet rettet uden diskussion med vores byggeleder Thorbjørn. Pga. ferietid overtog Martin opgaven som byggeleder efter Thorbjørn, og begge har været reelle og sympatiske at arbejde sammen med. Vi kan kun anbefale Huskompagniet som leverandør til husbyggeri.

Kommunikation
4
Aftale
4
Pris
5
Tilfredshed
5
Oprydning
4
Samlet vurdering
4.5

4.5

Verificeret kunde

Dato:
Anmeldt af:
Byggeår:
2017
Opgaver:
Udvendig, Tag, Facade/murværk, Døre/vinduer, Tagrender, Solceller, Indvendig, Køkken, Badeværelse, Gulve/trapper, Væg/Loft, Opvarmning, Isolering, Ventilation, Hvidevarer, Omkring, Dræn/Kloak, Fag og totalentreprise, Nyt hus, El-arbejde - generelt, Malearbejde - generelt, VVS-arbejde - generelt, Murerarbejde - generelt, Tømrerarbejde - generelt, Rådgivning - generelt, Fugning - generelt
JA, jeg vil bruge Huscompagniet A/S igen

Drømmehuset blev til.

Vi brugte meget lang tid på, at finde den helt rigtige tegning til vores drømmehus, vi havde “en masse” elementer vi gerne ville have med, vi endte med at vælge en grundtegning fra Eurodan, som vi så rettede en masse i. Vores oplevelse med sælgeren (Carsten S.) var noget bedre hos Huscompagniet, i forhold til Eurodan - økonomisk set var det mere eller mindre det samme, det var i al fald ikke det der fik bægret til, at tippe i den ene eller den anden retning. HC kunne uden problemer bygge huset på trods af det ikke var et af deres typehuse.

Selve forløbet gik relativt godt, vi havde en masse udfordringer med byggeriet da kommunen havde “glemt” at byggemodne vores grund, dette blev dog løbende løst og kostede en del frem og tilbage med diverse personer, dette ville have været rart HC havde taget sig af, dog er det ikke forventeligt da de jo sætter nogle rammer op, hvilket er forståeligt, men kostede en del stress fra vores side.

Det eneste “negative” jeg kan sige om forløbet har været lidt manglende/ikke god nok kommunikation, et par uventede regninger (som ikke havde været et problem, havde vi blot været orienteret en smule bedre om dem)
Deres underleverandør Uggerlys kommunikation var under al kritik og vi blev nærmest truet af dem, da et strømkabel de havde “lånt os” var “blevet væk” det viste sig dog, vores egen elektriker havde lagt det ind i huset og de formentligt selv havde taget det med retur. Det var lidt en øv oplevelse, dog sendte jeg korrespondancen videre til vores byggeleder (Jan F.) og bad ham håndtere det inden der blev for meget mudderkastning og så blev det hele løst derfra - en stor ros skal lyde til vores byggeleder som har været meget lige til og på trods af stress grundet diverse uforskyldte situationer assisterede og guidede os i forløbet.

Vi har nu boet i huset i lidt over en måned, det vi efterfølgende har oplevet var et utæt badekar som umiddelbart skyldtes “dårlige” dele fra leverandøren, samt nogle korrespondance kontakter der ikke helt fungerede - dog blev dette løst uden noget bøvl hurtigt, igen med stor ros til vores byggeleder.

Ville jeg bygge med HC igen - bestemt & meget gerne anbefale dem til andre også.

Hilsen et meget tilfreds par med vores drømmehus.

Kommunikation
5
Aftale
5
Pris
5
Tilfredshed
5
Oprydning
5
Samlet vurdering
5.0

5.0
Dato:
Anmeldt af:
Byggeår:
2017
Opgaver:
Udvendig, Indvendig, Omkring, Fag og totalentreprise
JA, jeg vil bruge Huscompagniet A/S igen

198 kvm vinkelhus

Jubii - Så kom dagen hvor vi skulle overtage vores nye hus, som HusCompagniet's Herningafdeling har stået for at opføre.
Først møde med Huscompagniet, gik igennem vores byggerådgiver Zoran Bican, han er en yderst behagelig fyr, som forstår at tage hånd om sine kunder, så de føler sig trygge. Sådan har det været igennem hele processen med Zoran. Han har nærmest stået til rådighed 24-7 - han har ydet en meget større service end man overhovedet kan forvente.
Han var rigtigt god, selvfølgelig i samarbejdet med hans kollegaer især Patrik Sloth (Teknik Chef), Lennart Würtz og Søren Romby (bygningskonstruktører) - de har alle ydet en stor indsats og der skal lyde en stor tak herfra.
Da alle tegninger mv. var godkendt og der blev trykket på startknappen, så tog Byggeleder Stefan Hansen Køhler over. Stefan har styret processen til UG, han har samlet alle trådene og har løst opgaven 200% tilfredsstillede.
Dette team kan vi på det varmeste anbefale til andre som går i byggetanker og som har brug for kompetente folk som kan tage hånd om en - så er de klart de rette til opgaven.

Kommunikation
5
Aftale
5
Pris
5
Tilfredshed
5
Oprydning
5
Samlet vurdering
5.0

5.0

Verificeret kunde

Dato:
Anmeldt af:
Byggeår:
2017
Opgaver:
Fag og totalentreprise
JA, jeg vil bruge Huscompagniet A/S igen

Et plans vinkel hus på 180m2

Vores byggeleder har fra første møde været meget venlig og meget imødekommende. Det som en start, har virket godt for vi har følt os trygge i processen. Derudover har han holdt os orienteret med hver eneste fremskridt på huset, og har taget telefonen med det samme når vi har haft spørgsmål. Han har haft konstruktive løsninger til vores udfordringer, og vi har simpelthen følt os hørt og sikre hele vejen igennem. Samtlige deadlines er overholdt, og da vi havde vores mangelgennemgang af huset inden vi skulle overtage, var der nærmest ikke noget at sætte en finger på. Alt i alt en virkelig positiv oplevelse for os, og vi er helt vildt glade for resultatet!

Kommunikation
5
Aftale
5
Pris
5
Tilfredshed
5
Oprydning
5
Samlet vurdering
5.0

5.0
Dato:
Anmeldt af:
Byggeår:
2017
Opgaver:
Udvendig, Indvendig, Omkring, Fag og totalentreprise
JA, jeg vil bruge Huscompagniet A/S igen

Hus

Vi er nybyggere i Gørløse. Vi valgte fra starten af at have en byggesagskyndig med på siden, vi har ikke så meget forstand på byggeri, så at have en professionel med på siden, gjorde vi kunne have ro i maven. Vi fik byggenøgle til huset da der var sat døre og vinduer i, så vi kunne komme ind når håndværkerne var gået, dels for ikke at forstyrre deres arbejde, men vi kunne så tage op til huset i weekenderne.
Vi har bygget et 181 kvm H hus, men 58 kvm integreret garange. Vi har ikke haft en finger at sætte på forløbet. Fra start til slut er vi blevet taget godt hånd om. Vi besøgte mange udstillings huse, inden projekt start, og fik også mange gode fif og erfaringer fra sælger Henrik (Ringsted afdeling), da vi kom videre til tegnestue var Nanna (Hillerød afdeling), en kæmpe hjælp. Hun kom med gode alternativer og råd, og tegnede vores ønsker ind. Vi fik fra start en rigtig god kontakt og kemi med vores byggeleder Jan (Hillerød afdeling), var der det mindste fixede Jan det hurtigt med håndværkerne, så disse kunne udbedres hurtigt undervejs.
Jan har sørget for vi har kunne have ro i maverne, når man ikke har kunne være ved huset hele tiden, samt ham og byggesagkyndig har haft god kontakt med hinanden. Han har løbende haft kontaktet os, med andre muligheder på bla. fugen på mursten. Han har været meget professionel, og gjort at vi er kommet trygt i hus 19/5 2017, hvor vores overtagelse var, og tidsfristen blev overholdt trods små forsinkelser blandt forskellige håndværkere.
Huscompagniet har udbedret fejl/mangler som skulle tjekkes op på, udover de ting der skal tjekkes til 1 års syn.

Det eneste negative vi har og sætte en finger på, er HTH. Deres priser på den corion bordplade vi skulle have kostede 150.000. Derfor undersøgte vi andre muligheder, og valgte at finde et andet firma, som lavede præcist samme bordplade med flere muligheder til det halve af prisen. Ligeledes valgte vi selv at købe og montere indretning til walk in samt skydeskabe og enkelte hvidevare for at få en større besparelse.
Ligeledes valgte vi også et andet firma end Huscompagniet til at lave vores ekstra fundering, samt bortkørsel af jord, da dette også var alt for dyrt.

Men alt i alt har vi været MEGET tilfredse med Huscompagniet og deres arbejde. De har gjort at vi har fået vores drømme opfyldt med vores helt eget drømmehus. De har gjort at vi er kommet trygt i hus.
Vi kan helt klart anbefale dem til andre, der går byggetanker.

Kommunikation
5
Aftale
5
Pris
5
Tilfredshed
5
Oprydning
4
Samlet vurdering
4.9

4.9
Dato:
Anmeldt af:
Byggeår:
2017
Opgaver:
Udvendig, Indvendig, Fag og totalentreprise
JA, jeg vil bruge Huscompagniet A/S igen

151 m2 vinkelvilla i Odense

Vi har haft en særdeles positiv oplevelse fra den første kontakt med sælger Søren Lethan til byggeriets gennemførelse/afslutning med byggeleder Miki Ibsen. Der har i hele forløbet været seriøs og konstruktiv dialog og evt. udfordringer er blevet løst hurtigt.
Tidsplanen, kontrakten og økonomien er blevet overholdt til vores fulde tilfredsstillelse.

Kommunikation
4
Aftale
4
Pris
5
Tilfredshed
4
Oprydning
4
Samlet vurdering
4.2

4.2
Dato:
Anmeldt af:
Byggeår:
2017
Opgaver:
Fag og totalentreprise
JA, jeg vil bruge Huscompagniet A/S igen

Nybyggeri på 136 m2 + 40 m2 garage.

Generelt positiv oplevelse af byggeprocessen med overholdelse af tid, økonomi og kvalitet.

Kommunikation
5
Aftale
5
Pris
5
Tilfredshed
5
Oprydning
5
Samlet vurdering
5.0

5.0
Dato:
Anmeldt af:
Byggeår:
2017
Opgaver:
Udvendig, Indvendig, Fag og totalentreprise
JA, jeg vil bruge Huscompagniet A/S igen

Hus

Opførsel af 250m2 villa med HusCompagniet. Super professionel og kyndig byggeleder. Næsten altid til at træffe, og ellers hurtig til at vende tilbage! Alle små ting der opstod undervejs blev altid øjeblikkeligt ordnet/udbedret! Alle aftaler og deadlines blev overholdt nøje! Hele processen virkede super velorganiseret, samtidig med at der blev brugt tid på at forklare og vejlede undervejs. Det gav det hele et personligt præg også! Færdig til indflytning 1 uge før deadline.