En hjælpende hånd - ungdommens røde kors

Håndværkere gi’r en hjælpende hånd til udsatte børn og unge

anmeld-haandvaerker.dk opfordrer lige nu alle vores medlemmer og håndværkere i Danmark til at give en hjælpende hånd til udsatte børn og unge i Danmark.

Vi bidrager til Ungdommens Røde Kors’ kampagne En Hjælpende Hånd og udlodder i den forbindelse 4 billetter til ÅRETS HÅNDVÆRKER™ i Cirkusbygningen til lodtrækning blandt alle deltagende håndværkere.

Hver dag oplever mange børn og unge Danmark at være uden for – de vokser op i fattigdom, ensomhed eller med vold og misbrug inde på livet. Ungdommens Røde Kors og Anmeld Håndværker beder derfor nu landets håndværkere om støtte til aktiviteter for udsatte børn og unge i Danmark.

Der er en lang tradition for, at håndværkere giver en hjælpende hånd til unge i deres lokalområde. Ungdommens Røde Kors og Anmeld Håndværker opfordrer nu til, at endnu flere giver en håndsrækning ved at bede håndværkerne om at støtte en fælles sag.

De indsamlede midler fra kampagnen bliver i år brugt på klubaktiviteter og mentorordninger. Det er aktiviteter, som bliver drevet lokalt af Ungdommens Røde Kors frivillige og de penge, du støtter med, går til aktiviteter i dit eget nærområde.

For hver 2.500 kr. giver du et barn et helt år i en af Ungdommens Røde Kors’ lokale aktiviteter eller er med til at sørge for en mentorordning til en udsat ung. Her bliver de en del af et positivt fællesskab, skaber venskaber og får støtte til en bedre fremtid. Meld dig allerede nu, og gør en forskel.

Se mere på www.giv1hånd.dk