Anmeldelse af TOP EL-TEKNIK ApS
Kommunikation
5
Aftale
5
Pris
5
Tilfredshed
5
Oprydning
5
Samlet vurdering
5.0

5.0

Verificeret kunde

Dato:
Anmeldt af:
Byggeår
2019
Opgaver
Indvendig, Omkring, Fag og totalentreprise
JA, jeg vil bruge TOP EL-TEKNIK ApS igen
Del med andre: 

Jordforbindelse i køkken til samtlige enheder såsom opvaskemaskine, vaskemaskine, køleskab, fryser m.m. Derudover smalede Simon de forskellige jordledninger bag afbryder og stikkontakt og trak fra tavle til samtlige 5 stikkontakter, så de alle nu har jord

Den 26. april 2019 havde jeg bestilt TOP EL-TEKNIK ApS til at udbedre de sidste fejl og mangler i min lejlighed i forbindelse med min indflytning sommeren 2018.
Nu er jeg selv fra Jylland, og noget af det første jeg bemærkede var, at Simon mindede meget om flere af mine kammerater derfra. -Han var meget nede på jorden og nem at tale med. Derudover viste han stort overblik over, hvad der skulle foretages og forklarede løbende, hvordan han udførte arbejdet.
Da han var færdig, blev jeg overrasket over, at han selv begyndte at rydde op efter sig, selvom det ikke var nødvendigt, da jeg nok selv skulle gøre det. Simon have i øvrigt en ung medhjælper med, og det virkede til, at de arbejdede rigtig godt sammen.
Så det er ikke svært at anbefale TOP EL-TEKNIK ApS til andre. Simon og hans medarbejder er begge meget serviceminded og utrolig dygtige til sit fag.
Simons empatiske facon gjorde faktisk, at jeg besluttede mig for at spørge ham, om han kunne hjælpe med at få installeret flere stikkontakter i min stue og i mit soveværelse. Så vi aftalte, at vi ville tales ved om et nyt møde.
Jeg ønsker TOP EL-TEKNIK al mulig god vind fremover.

Mvh. Christian Frei