Murer i Odense

Søg blandt murere i Odense og se anmeldelser af deres udførte arbejde - find en håndværker, du kan stole på!

Find en lokal murer
Find en lokal murer
murerfirma Odense

Find en dygtig murer i Odense

Er du på udkig efter en dygtig murer i Odense, så har vi gjort det nemt og overskueligt for dig at finde en erfaren murermester i Odense, som har haft glade og tilfredse kunder. På denne måde er det let for dig at finde et murerfirma i Odense, der kan påtage sig den opgave, du har brug for hjælp til. Håndværkerne, som er medlem af anmeld-haandvaerker.dk, er markeret med smileys og en score fra 1 til 5. Den højeste vurdering er en Elite Smiley, som angiver, at virksomheden har fået en samlet score på minimum 4. Derudover skal virksomheden have mere end 25 anmeldelser, hvoraf de tre seneste maksimalt må være 6 måneder gamle.  

 

En af landets største portaler til at finde murerfirma Odense

Som en af landets største portaler, som formidler professionelt murerarbejde, finder du et stort udvalg af murerfirmaer, så det bliver nemt at finde en murer i Odense, som har udført murerarbejde, som kunderne har været tilfredse med. På siden fremgår det også, om murerfirmaet er medlem af en brancheforening, som omfatter en garantiordning, så du som kunde er sikret i tilfælde af fejl og mangler. Ved at bruge oversigten har du her mulighed for at søge på opgavetyper og firmanavne. Du kan dermed nemt finde et murerfirma, som har løst opgaver tilfredsstillende, og som ligner dem, du ønsker hjælp til. 

 

Disse opgaver kan en murermester i Odense hjælpe med

På portalen anmeld-haandvaerker.dk kan du finde en murer i Odense, som har erfaring med fx:

  • pudsning af indervægge og ydervægge
  • opmuring af væg, mur eller skorsten
  • installering af badeværelse
  • udskiftning af mursten
  • støbning af gulve
  • flisemontering
  • facaderenovering
  • sandblæsning
  • lægning af tagsten
  • vandskuring af facade 

 

Indhent et tilbud fra en murer i Odense

Når du har fundet en murer i Odense, som du ønsker at modtage et tilbud fra, så kan virksomheden nemt kontaktes via virksomhedens profil, hvor du kan indhente et murertilbud på din opgave. 

 

Find en murermester i Odense med gode referencer

Titlen som murer er ikke beskyttet, og derfor kan det være en god ide at se sig for, når man skal hyre en håndværker til opgaven. På portalen her kan du se, hvilken erfaring den enkelte murer i Odense har. Det er også nemt at se, om det enkelte murerfirma i Odense er medlem af en brancheforening, som tilbyder en garantiordning, som sikrer kunderne, hvis der opstår fejl og skader i forbindelse med udførslen af murerarbejdet.

 

Få et tilbud fra en murer Odense

Når man som kunde skal finde den rette håndværker, kan det ofte betale sig at undersøge markedet og murerfirmaets erfaring og kundetilfredshed. Find et murerfirma i Odense her på portalen, som har fået gode anbefalinger og vælg den håndværker, der har erfaring med at løse din mureropgave. En billig håndværker kan nemt resultere i dårligt udført murerarbejde, som ikke er holdbart i længden, og som kan medføre ekstra omkostninger, hvis arbejdet skal laves om, eller hvis det ikke er udført korrekt. Brugernes erfaringer og anmeldelser kan hjælpe dig yderligere som kunde, når du skal finde en murer, der kan udføre din mureropgave i en god og tilfredsstillende kvalitet. 

 

Attraktioner og seværdigheder i Odense

Odense Domkirke

Midt i Odense Centrum finder du Domkirken, Skt. Knuds Kirke, som stammer helt tilbage fra 1300-tallet. Den gotiske katedral er navngivet efter den danske konge, Knud den Hellige, som blev myrdet i 1086 og er stedt til hvile i kirkens krypt. Domkirkens tårn er med sine 63 meter blandt Odenses højeste bygningsværker. Kirken ligger i forlængelse af parken, Eventyrhaven (H.C. Andersen Haven), som Odense Å løber igennem. 

 

H.C. Andersens Museum

I Odense ligger H.C. Andersens Museum, som fortæller historien om den odenseanske eventyrdigter. Museet har udstillinger med digterens eventyrlige papirklip, og samlingen rummer flere end 30.000 genstande og værker om hans liv. Derudover rummer museet Børnekulturhuset Fyrtøjet, som har forskellige aktiviteter for børn.

 

Fruens Bøge

Skovområdet Fruens Bøge består af lystskoven Fruens Bøge, Skovsøen og Engen og er et populært udflugtsmål for familier om sommeren. Om sommeren danner Engen rammen for Odense Sommer Revy. I Fruens Bøge findes også Frilandsmuseet, Den Fynske Landsby, med fynske huse fra 1800-tallet.

 

Odins Odense

På Frilandsmuseet Jernalderlandsbyen, Odins Odense, kan man se jernalderhuse, som de tog sig ud for ca. 2000 år siden. Det kulturhistoriske museum ligger i det nordlige Odense ved Stavis Åen, som har udløb i Odense Å. På museet undervises skoleklasser om i livet i jernaldertiden og vikingetiden, og hvert forår holdes et årligt jernaldermarked med udstillinger og events, som tiltrækker turister fra hele verden. 

 

 

Andre håndværkere i Odense

Tømrer Maler