Maler i Odense

Find din lokale malermester i Odense og se anmeldelser af deres arbejde. Vi hjælper dig finde en maler i Odense, du kan regne med!

Find en maler i Odense
Find en maler i Odense
malerfirma Odense

Find den bedste maler i Odense 

Er du på udkig efter et professionelt malerfirma og en dygtig malermester i Odense? Her på siden har vi samlet en oversigt over lokale malerfirmaer. Dermed kan du let finde et malerfirma i Odense, der har udført samme malerarbejde, du ønsker hjælp til, og som har haft glade og tilfredse kunder gennem tiden. Du kan dermed nemt og bekvemt vælge den maler i Odense, der har erfaring med at udføre netop den maleropgave, du står og mangler malerhjælp til. 

 

Blandt de største håndværkerportaler 

Anmeld Håndværker er blandt landets største portaler inden for professionelt malerarbejde, når du mangler en malermester Odense. Portalen viser en oversigt over malermestre, en beskrivelse af, hvad de udfører, og hvad kunderne har givet af feedback. Du kan nemt søge på både by, firmanavn og opgavetype. Malerne, som er medlem af anmeld-haandvaerker.dk, er markeret med en smileyscore på mellem 1-5. En Elite Smiley udgør den højeste udmærkelse og angiver, at det pågældende malerfirma i Odense har mere end 25 anmeldelser. Heraf er de 3 seneste ikke ældre end 6 måneder, og maleren opnår en samlet smileyscore på minimum 4.  

 

Få hjælp af en maler

Det kan ofte være svært at vurdere, hvornår det er nødvendigt at bruge en professionel maler til opgaven. Ofte vil man selv have prøvet at male på en væg i hjemmet. Men hvis der er tale om et større projekt, eller det drejer sig om en ejendom med mange udbedringsopgaver, så kan det være oplagt at vælge en professionel maler i Odense til opgaven. Resultatet vil ofte være både pænere og mere holdbart i længden. 

Et professionelt malerfirma Odense vil også kunne udføre arbejdet langt hurtigere og mere effektivt, da en uddannet maler har en bedre rutine og teknikken på plads. Det vil derfor afspejles i det færdige malerresultat, når du vælger at bruge en rutineret maler i Odense. Samtidig er du sikret et korrekt håndværksmæssigt resultat, som har en høj kvalitet og kan holde i mange år. 

 

Indhent tilbud fra din malermester Odense

Her på siden har du mulighed for at finde en maler i Odense, som har erfaring med netop de opgavetyper, du har brug for hjælp til, fx:

  • Tapetsering
  • Spartling
  • Slibning  
  • Pudsning
  • Filstning
  • Vinduesmaling
  • Vægmaling
  • Loftmaling

Så snart du har fundet den maler i Odense, du ønsker at få et tilbud fra, så kan du kontakte firmaet via profilsiden og få et konkret tilbud på opgaven. På malerens profilside har du også mulighed for at se, om virksomheden er medlem af brancheforeningen Danske Malermestre, og om malerarbejdet er dækket af en garantiordning.

 

Få hjælp til effektivt malerarbejde og spar tid

Når du vælger at få udført malerarbejde af et professionelt malerfirma, så behøver du ikke at anskaffe dig en masse malerudstyr og redskaber. En professionel maler sikrer dig et korrekt og langtidsholdbart malerresultat, som er langt hurtigere for en fagmand at udføre end for en ikke uddannet maler. Hvis forarbejdet og selve malerudførslen ikke er udført grundigt eller korrekt, vil det afspejle sig i det endelige resultat. Foruden selve malerudførslen, så kan malerarbejdet også omfatte opgaver som fx rengøring af vægge, overfladebehandling af træværk og udbedring af vægge eller murværk. Malerarbejdet kan også indebære opsætning af væv og tapet. 

 

Find en malermester i Odense med gode referencer

Når man skal finde en maler i Odense, er der et stort udvalg af håndværkere at vælge mellem. Har man en kort deadline, kan det være tillokkende at vælge den første og billigste maler, man falder over. Men ønsker man et holdbart og kvalitetsmæssigt godt resultat, kan det være værd at undersøge referencer og udtalelser fra tidligere kunder. Du har mulighed for at finde en maler i Odense her på portalen med gode anbefalinger og vælge netop den maler, der har erfaring med at løse din maleropgave.  

 

Kendte steder i Odense

H.C. Andersens Hus og fødehjem

I Odense ligger den danske digters fødehjem, som siden 1908 har været åbent for besøgende, som gerne vil se og opleve den verdensberømte eventyrforfatters fødested. Det gule hjørnestenshus i Odense er blandt de ældste museer i verden. H.C. Andersens fødested er indrettet som et lille museum, der udstiller genstande og værker fra den odenseanske digters liv. 

 

Den Fynske Landsby

I Odense er der mulighed for at opleve gårde og huse på Fyn fra 1800-tallet i Den Fynske Landsby, som er et frilandsmuseum med 25 bygninger fra Fyn. Frilandsmuseet ligger langs skovene, Fruens Bøge, som er blandt Odenses ældste skove. 

 

Brandts Klædefabrik i Odense

I Odense bymidte er Brandts Klædefabrik centrum for byens kulturliv og byder på flere museer, spillesteder og kulturelle aktiviteter. Stedet rummer biograf, specialforretninger, caféer og spisesteder. Området huser bl.a. Studenterhuset, spillestedet Magasinet og Kulturmaskinen samt et væld af kreative værksteder. Om sommeren arrangeres der udendørs film, koncerter og kulturarrangementer på Amfiscenen. 

Andre håndværkere i Odense

Tømrer Murer