Anmeldelse af VVS CENTRUM HVIDOVRE ApS
Kommunikation
5
Aftale
5
Pris
5
Tilfredshed
5
Oprydning
5
Samlet vurdering
5.0

5.0
Dato:
Anmeldt af:
Byggeår
2017
Opgaver
Indvendig
JA, jeg vil bruge VVS CENTRUM HVIDOVRE ApS igen
Del med andre: 

Totalrenovering badeværelse

Efter at have rådført mig med utallige VVS'ere, mødte jeg Anders fra Centrum VVS. Han var ikke den billigste, men hans tilbud var gennemarbejdet i selv den mindste detalje, så der ikke senere kunne dukke ubehagelige overraskelser eller uforudsete udgifter op. Anders gav en tryghed, som vi besluttede os for, også var penge værd. Et valg vi absolut ikke fortrudte.

Forud for entreprisen fik vi udleveret en perfekt tidsplan, hvor det også fremgik, hvad vi kunne forvente af støjgener. Den kunne vi således udlevere til både under - og overbo, så vi stadigvæk var gode venner med naboerne, når arbejdet var slut.

Arbejdet forløb ufattelig smidigt. Hele det gamle badeværelse blev revet ned på kun en dag og allerede næste dag, begyndte de at lægge gulvvarme.

Anders arbejder KUN sammen med de bedste folk. Alle utroligt løsningsorienterede og positive. Det var sådan en fornøjelse at alle var så selvkorrigerende og jeg kunne bruge krudtet på de sjove beslutninger (valg af fliser osv). De mødte til tiden, overholdte tidsplanen til punkt og prikke.

Og regningen lød på nøjagtigt det aftalte - også selvom der havde været små uforudsete ekstraarbejder. Det behøvede vi ikke betale for.

Jeg vil aldrig bruge andre end Centrum VVS og anbefaler dem til alle vi kender.