Erik Larsen & Co. ApS

Erik Larsen & Co. ApS

Nørrebrogade 60 st, 2200 København N
Telefon: 35 36 00 XX35 36 00 85
Driftsstatus: Selskabet er i normal drift.
Etableret i: 1976
Virksomhedsform: Anpartsselskab
CVR nummer: 59101013
Del med andre: 
Ring til mig på 35360085 eller skriv en besked
ÅRETS HÅNDVÆRKER™
2013
Finalist
VVS (0-4 ansatte)
2013
2014
Finalist
VVS (0-4 ansatte)
2014
2015
Finalist
VVS (0-4 ansatte)
2015
2016
Vinder
VVS (0-4 ansatte)
2016
2017
Finalist
VVS (0-4 ansatte)
2017
2018
Finalist
VVS (5+ ansatte)
2018
Medlem af Anmeld Håndværker
2012
2013
2014
2015
2016
2017
2018

Badeværelses specialist.

Skal du have nyt badeværelse?Erik Larsen & Co. VVS kører i hele København, Skal du have lavet nyt badeværelse eller renoveret det gamle, så kontakt Erik Larsen & Co. VVS, hvis du vil være sikker på et resultat i topkvalitet. Vi kommer gerne hjem til dig og ser på mulighederne for dit badeværelse, så vi kan gennemgå ønskerne for drømmebadeværelset samt give dig et uforpligtende tilbud på det. Vi tager gerne totalentreprisen Hos Erik Larsen & Co. VVS har vi mange års erfaring med renovering og nybyg af badeværelser. Vi har altid tre-fire mand, som udelukkende laver badeværelser, og derfor ved vi præcis, hvordan man forener funktionalitet og æstetik. Vi tager gerne totalentreprisen på dit badeværelsesprojekt, og da vi selv råder over murer, maler, tømrer og selvfølgelig VVS’er samt har en elektriker som fast samarbejdspartner, kan vi let koordinere arbejdet og dermed holde byggetiden nede. Skulle du selv ønske at stå for en del af arbejdet, kan dette naturligvis også lade sig gøre. Badeværelser i høj kvalitet Det er vigtigt at bruge uddannede fagfolk, når badeværelset skal bygges, og det gælder ikke mindst i forbindelse med VVS-arbejdet. Der findes regler omkring afløb og rør, som skal indtænkes i byggeriet, og her skal der autoriserede VVS-folk til. Dem har vi hos Erik Larsen & Co. VVS, og derfor er du sikker på, at alle er udført efter alle myndighedskrav, når vi bygger dit badeværelse.

Badeværelses specialist.

Murer

Mørtel

Beton

Cement

Betonelementer

Betonreparation

Betonvarer

Badeværelser

Armering

Facadebehandling

Murerearbejde

Sandblæsning

Skorstene

VVS

Vandskade

Blikkenslagere

Fjernvarme

Fyringsanlæg

Gasfyringsanlæg

Klimaanlæg

Naturgas

Olie

Olie- og gasfyrsservice

Oliefyringsanlæg

Radiatorer og gulvvarme

Spa- og boblebade

Varme- og energimålere

Varme- og ventilationsanlæg

Varmepumper

Vedvarende energi

Ventilations- & luft-konditioneringsanlæg

Ventilationsrensning

Ventilatorer

VVS- & smedearbejde

Entreprenør

Tilbygning

Totalentrepriser

Bygningsrenovering

Grundvandssænkning

Grus

Nedbrydningsforretninger og -materialer

Kloakmestre

TV-inspektion

Boring & jordprøvetagning

Brøndboring

Kloakarbejde

Kloakrensning

Medlem af
Kurser/uddannelse
2013
Energivejlederen
Samarbejdspartnere
127 anmeldelser af
Erik Larsen & Co. ApS
Kommunikation
5
Aftale
5
Pris
5
Tilfredshed
5
Oprydning
5
Samlet vurdering
5.0

5.0

Verificeret kunde

Dato:
Anmeldt af:
Byggeår:
2018
Opgaver:
Badeværelse, Nedrivning, Tilbygning/1. sal, El-arbejde - generelt, Malearbejde - generelt, VVS-arbejde - generelt, Murerarbejde - generelt, Tømrerarbejde - generelt, Rådgivning - generelt, Fugning - generelt
JA, jeg vil bruge Erik Larsen & Co. ApS igen

Skønt badeværelse på meget små m2

Vi er super tilfredse med hele forløbet, hvor Erik Larsen VVS har bygget vores drømmebadeværelse på trods af en udfordring med få og ”svære” kvadratmeter. Arbejdet er udført til perfektion og vi er så glade for resultatet.
Hele vejen igennem har kommunikationen (mest direkte med Allan, der har viderekommunikeret med håndværkerne) været nem og hurtig, hvilket har skabt enormt meget tryghed for os, i sådan et omfattende projekt.
Alle håndværkere, der har været ind over projektet har udvist et højt fagligt niveau, stabilitet og fleksibilitet ift. vores ønsker. Samtidig har vi oplevet en stor imødekommenhed ift. løbende opståede opgaver eller tilpasninger efter vores ønsker.
Vi har haft fuld tillid til håndværkerne gennem hele forløbet, og på intet tidspunkt følt os utrygge, på trods af at vi selv var fraflyttet lejligheden i perioden hvor ombygningen stod på.
Alt i alt vil vi varmt anbefale Erik Larsen VVS på baggrund af vores super gode oplevelse med firmaet!

Kommunikation
1
Aftale
1
Pris
2
Tilfredshed
1
Oprydning
3
Samlet vurdering
1.4

1.4
Dato:
Anmeldt af:
Byggeår:
2018
Opgaver:
Indvendig
NEJ, jeg vil ikke bruge Erik Larsen & Co. ApS igen

Køkken

OPDATERET 22.04.2018
Jeg har igennem denne hjemmeside fundet Erik Larsen VVS, hvilket helt igennem var en dårlig oplevelse. Har fået en VVSer ud to gange. Første gang gik det fint, men anden gang får vi den samme mand ud, der opdager store fejl og mangler han burde have opdaget først.

OPRETTET 14.04.2018
Jeg vil hellere spille russisk roulette med 6 patroner, end jeg vil benytte mig af Erik Larsen VVS igen.

Kommentarer til anmeldelsen

Svar: 08-05-2018, Erik Larsen & Co. ApS

Erik Larsen & co. aps har valgt at dele dialogen fra kunden med læseren, denne dialog er sendt efter kundes første anmeldelse, hvorpå kunde ligeledes har vurderet prisen på arbejdet, trods at der ikke var oprettet en faktura på det udførte arbejde endnu.

  • 1. At I aflyser lige pludseligt, fordi I finder ud af at der ikke (alligevel) er nogen på arbejde den dag. 

Vi aflyser 1 hel uge i forvejen hvis det ikke var acceptabelt skulle i da have aflyst aftalen i stedet for ?????

  • 2. At jeres VVS-mand står uden for min dør på en dag hvor vi alligvel har aflyst.

Vi havde oprindeligt booket 2 datoer men havde kun slettet den ene vores fejl, men kan ikke se problemet ved dette, vi køre jo bare igen  ??????

  • 3. At han ikke sætter noget på til at stoppe afløbet, hvilket resulterer i, at mit skab bliver delvist ødelagt.

Rigtig ærgeligt med jeres skab, lige meget hvis skyld det er. 

Der var lagt aviser under og plastik for afløbs hullet men i havde jo ikke oplyst os om at faldstamme er stoppet og måske nok heller ikke vidst det,  dette er en fejl på faldstammen som ikke kan forudses.

  • 4. At han på andet besøg opdager fejler og mangler, som han burde have set først (bl.a. at slangen til opvaskemaskinen er for kort).

I ville selv levere maskine og slange, så han kan først se hvad der manglede, da han ankommer - vi køber ikke ind til noget, vi måske vil mangler (dertil er vvs faget alt for bredet)

  • 5. Hans generelle attitude over det arbejde vores tømrer har udført.

Jeg har ingen mulighed for at kommentere på dette da det er en personlig opfattelse.

  • 6. Hans mangel på det mest basale udstyr (da han konstant nævner at han skal ud og køre efter det og at det "kan blive dyrt")

VVS branchen indeholder næsten 40.000 forskellige vare numre,  Selv en rigtig godt pakket service bil kan måske indeholde 500 vare numre så det vil generelt være forventeligt vi skal hente noget. 

  • 7. Værst af alt. Hans komplette mangel på service (som implicit burde være en del af prisen). F.eks. at han nægter at fragte min vaskemaskine fra soveværelset til køkkenet. Han ville endda lade min 62-årige mor bakse vaskemaskinen ind i køkkenet ALENE!! Det var et held at jeg kom hjem kort før at hun skulle gøre det. Jeg kan forstå, at han ikke ønsker at være ansvarlig for at risse mit nye køkken, men det er fandme ikke meget ansvar der bliver taget. 

Hvis vi skal rykke rundt på maskiner, skal der bestilles 2 mand da risikoen for vi ødelægger noget er alt for stor for os, og bare en lille ridse kan koste hele den fortjenste, der gerne skulle være ved at komme på arbejde . 

Det betyder ikke at han ikke skal være høflig. m.m 

Jeg håber du også kan se det fra vores side

og du måske kunne rette din anmeldelse så den svarer til hvad der reelt er sket 

 

Kommunikation
5
Aftale
5
Pris
5
Tilfredshed
5
Oprydning
5
Samlet vurdering
5.0

5.0

Verificeret kunde

Dato:
Anmeldt af:
Byggeår:
2018
Opgaver:
Badeværelse, Nedrivning, El-arbejde - generelt, Malearbejde - generelt, VVS-arbejde - generelt, Murerarbejde - generelt, Tømrerarbejde - generelt, Rådgivning - generelt, Fugning - generelt
JA, jeg vil bruge Erik Larsen & Co. ApS igen

Optimeret plads i lille badeværelse.

Jeg havde i et år forsøgt at få en aftale i hus med et VVS firma der ville have opgaven med badeværelset. Men blev flere gange skuffet og holdt hen. Da jeg endte hos Erik Larsen VVS var jeg med det samme sikker på at jeg var endt det rigtige sted. Man kan stole på dem og de arbejder effektivt og med høj standart. Alt er udført professionelt og sirligt. Jeg kunne ikke have haft en bedre oplevelse!

Kommentarer til anmeldelsen

Svar: 05-04-2018, Erik Larsen & Co. ApS

Hej mette, tak for mail.

Vi er glade for at have kunne hjælpe dig med dit længe ventet projekt.

Det er virkelig et rum der har forandret sig og som er blivet pladsoptimeret.

Vi håber i vil nyde resultatet mange år frem.

Bedste hilsner

Allan Andersen 

Kommunikation
5
Aftale
4
Pris
5
Tilfredshed
5
Oprydning
5
Samlet vurdering
4.8

4.8

Verificeret kunde

Dato:
Anmeldt af:
Byggeår:
2018
Opgaver:
Badeværelse, Nedrivning, El-arbejde - generelt, Malearbejde - generelt, VVS-arbejde - generelt, Murerarbejde - generelt, Tømrerarbejde - generelt, Rådgivning - generelt, Fugning - generelt
JA, jeg vil bruge Erik Larsen & Co. ApS igen

Lyst og lækkert nyt badeværelse - med indbygget solskin

Håndværkerne har i hele forløbet været meget venlige, effektive, stabile og arbejdsomme og blev således også færdige før aftalt tid. Vi har haft fuld tillid til at kunne lægge nøglen under måtten, så håndværkerne selv kunne gå ind. Vi oplever vores murer som meget dygtig, og vi er yderst tilfredse med al hans flisearbejde! Vi har fået flot afsluttede vinkler og kanter, som giver et smukt helhedsindtryk. Firmaet har givet os rigtig god service hele vejen igennem, både når vi har haft spørgsmål samt rent praktisk som opsætning af midlertidigt badeforhæng, så vi kunne komme til at bruge badet inden glaslågen var færdiglavet - betænksomt og dejligt!
Når vi ikke har kunnet lave aftaler med håndværkerne selv undervejs, har Allan stået til rådighed nærmest både dag og nat. Vi har ikke prøvet at lave badeværelse før, men vi føler os taget alvorligt med vores spørgsmål og henvendelser, og der er gennem hele forløbet blevet taget meget hurtigt affære fra Allan`s side for at få løst de ting, der har været - der er i den grad udvist tålmodighed overfor vores usikkerheder. Vi kunne ind imellem selv opleve at halte lidt bagefter mht vores beslutninger om forskellige detaljer, så måske en overordnet beskrivelse af forløbet her kunne have hjulpet os undervejs. Vi er meget glade for vores nye badeværelse, hvor vi har fået vores ønske opfyldt med, at det mærkes som om, at solen altid skinner.

Kommentarer til anmeldelsen

Svar: 05-04-2018, Erik Larsen & Co. ApS

Hej Gitte, tak for den flotte anmeldelse.

Vi håber i nyder det flotte badeværelse og ønsker jer stort tillykke med det.

Store hilsner

Allan Andersen

Kommunikation
5
Aftale
5
Pris
5
Tilfredshed
4
Oprydning
4
Samlet vurdering
4.6

4.6

Verificeret kunde

Dato:
Anmeldt af:
Byggeår:
2018
Opgaver:
Badeværelse, Nedrivning, El-arbejde - generelt, Malearbejde - generelt, VVS-arbejde - generelt, Murerarbejde - generelt, Tømrerarbejde - generelt, Rådgivning - generelt, Fugning - generelt
JA, jeg vil bruge Erik Larsen & Co. ApS igen

Flot lille badeværelse med vaskesøjle

Super godt firma, med styr på tingene. Der var så ting hen under vejen, hvor tingene ikke var som de skulle være, men der blev rettet op på dem med det samme. Super fedt og giver et godt indtryk som kunde af at de har en høj standard.

Kommentarer til anmeldelsen

Svar: 05-04-2018, Erik Larsen & Co. ApS

Hej mette, tak for anmeldelsen.

Vi har nyd at bygge for jer, og håber i fremtiden at kunne hjælpe jer med opgaver.

held og lykke med badeværelset.

Bedste hilsner 

Allan Andersen

Kommunikation
4
Aftale
5
Pris
5
Tilfredshed
5
Oprydning
5
Samlet vurdering
4.8

4.8

Verificeret kunde

Dato:
Anmeldt af:
Byggeår:
2017
Opgaver:
Badeværelse, El-arbejde - generelt, Malearbejde - generelt, VVS-arbejde - generelt, Murerarbejde - generelt, Tømrerarbejde - generelt, Rådgivning - generelt, Fugning - generelt
JA, jeg vil bruge Erik Larsen & Co. ApS igen

Arkitekt tegnet detalje badeværelse.

Fin dialog fra start til slut. Takler udfordringer undervejs til vores fulde tilfredshed. Resultatet er blevet som aftalt. Vi er alt i alt vældig godt tilfreds med den samlede oplevelse og vil klart anbefale firmaet til andre.

Kommentarer til anmeldelsen

Svar: 31-01-2018, Erik Larsen & Co. ApS

Hej Michael & Marianne, vi takker for jeres anmeldelse af vores arbejde udført hos jer.

Det har været en udfordrende opgave, at få alle de unikke detaljer, til at gå 110% op, men jeg syntes at resultatet taler for sig selv.

Det er virkeligt et lækkert rum i har fået jer og vi håber, at i vil nydet det mange år frem.

De bedste hilser 

Erik Larsen teamet.

Kommunikation
5
Aftale
5
Pris
4
Tilfredshed
5
Oprydning
5
Samlet vurdering
4.8

4.8

Verificeret kunde

Dato:
Anmeldt af:
Byggeår:
2017
Opgaver:
Badeværelse, Nedrivning, El-arbejde - generelt, Malearbejde - generelt, VVS-arbejde - generelt, Murerarbejde - generelt, Tømrerarbejde - generelt, Rådgivning - generelt, Fugning - generelt
JA, jeg vil bruge Erik Larsen & Co. ApS igen

Lille badeværelse med store detaljer.

Hvor mange har prøvet at håndværkere var færdige før tid.
Det var vi her. Og samtidig spiller det hele.

Kommentarer til anmeldelsen

Svar: 31-01-2018, Erik Larsen & Co. ApS

Igen en fornøjelse at bygge jeres badeværelse, det er os en fornøjelse.

Vi håber at vi kan hjælpe jer igen med andre opgaver.

tak for nu.

Bedste Hilsner 

Allan Andersen

Kommunikation
5
Aftale
5
Pris
5
Tilfredshed
5
Oprydning
4
Samlet vurdering
4.9

4.9

Verificeret kunde

Dato:
Anmeldt af:
Byggeår:
2017
Opgaver:
Badeværelse, Nedrivning, El-arbejde - generelt, Malearbejde - generelt, VVS-arbejde - generelt, Murerarbejde - generelt, Tømrerarbejde - generelt, Rådgivning - generelt, Fugning - generelt
JA, jeg vil bruge Erik Larsen & Co. ApS igen

Nyt badeværelse

Vi fik foretaget en gennemgribende modernisering af vores badeværelse af Erik Larsen. Der var tale om et gammelt badeværelse, hvor det meste skulle skiftes, der samtidig lå i en ældre etageejendom, hvilket medførte et par naturlige udfordringer.

På trods af opgavens kompleksitet, har Erik Larsen leveret et yderst tilfredsstillende produkt, der fuldt ud lever op til vores forventninger. Fra starten af processen har der været en god kommunikation, og de har overholdt alle aftaler og deadlines. Planlægning og koordinering af arbejdet bærer præg af en stor erfaring, fleksibilitet og ikke mindst en god evne til at se muligheder frem for begrænsninger.

Fagligheden er der heller ikke en finger at sætte på, og man føler sig tryg ved at alle installationer, både synlige og skjulte, er udført korrekt og lovligt. Jeg kan i høj grad anbefale Erik Larsen.

Mvh
Lív og Jacob

Kommentarer til anmeldelsen

Svar: 02-01-2018, Erik Larsen & Co. ApS

Hej Jacob og Lív.

Tak for den fine anmeldelse, vi glæder os meget over resultatet det fine badeværelse, det er utroligt som det har ændret flowet i jeres lejlighed med et "rigtigt" stort flot åbent badeværelse.

Vi håber i må få stor glæde af det mange år frem.

Vi håber at kunne hjælpe jer en anden gang.

Bedste hilsner 

Allan andersen

Kommunikation
5
Aftale
5
Pris
5
Tilfredshed
5
Oprydning
5
Samlet vurdering
5.0

5.0

Verificeret kunde

Dato:
Anmeldt af:
Byggeår:
2017
Opgaver:
Badeværelse, Nedrivning, El-arbejde - generelt, Malearbejde - generelt, VVS-arbejde - generelt, Murerarbejde - generelt, Tømrerarbejde - generelt, Rådgivning - generelt, Fugning - generelt
JA, jeg vil bruge Erik Larsen & Co. ApS igen

Lækker nyt smalt badeværelse med flotte detaljer.

Jeg har fået et superflot, funktionelt og lækkert badeværelse. Arbejdet blev udført på den aftalte tid (det var faktisk klar før det aftalte), og der blev holdt pænt orden undervejs i forløbet. Jeg fik rigtigt gode råd til, hvordan man bedst får plads til det hele på lidt under to kvadratmeter (klassisk Nørrebrobadeværelse).
Arbejdet blev fulgt helt til dørs, og servicen var helt i top. Jeg vil på det varmeste anbefale firmaet til andre!

Kommentarer til anmeldelsen

Svar: 19-12-2017, Erik Larsen & Co. ApS

Mange tak for den fine anmeldelse, det er os en fornøjelse at du er glad for det færdige resultat.

Vi håber at kunne hjælpe dig en anden gang.

Rigtig god jul samt lykke bringende nytår ønskes du og din familie herfra.

Bedste hilsner

Allan Andersen

Kommunikation
5
Aftale
5
Pris
5
Tilfredshed
5
Oprydning
5
Samlet vurdering
5.0

5.0

Verificeret kunde

Dato:
Anmeldt af:
Byggeår:
2017
Opgaver:
Indvendig, Badeværelse, Fag og totalentreprise, Nedrivning, El-arbejde - generelt, Malearbejde - generelt, VVS-arbejde - generelt, Murerarbejde - generelt, Tømrerarbejde - generelt, Rådgivning - generelt, Fugning - generelt
JA, jeg vil bruge Erik Larsen & Co. ApS igen

Flot opdateret badeværelse med bruseniche.

Det har været en positiv fornøjelse at benytte Erik Larsen & Co. Aps, lige fra gennemgang og tilbud i april, opstart primo oktober og afslutning primo november 2017.
Alle aftaler, herunder den aftalte pris, er blevet overholdt.
Der har været en rigtig god kommunikation og rådgivning (Allan Andersen) om stort og småt gennem hele forløbet.
Vi er meget tilfredse med kvaliteten af det udførte arbejde, som vi synes er udført meget professionelt af dygtige håndværkere.
Vi kan derfor kun anbefale at benytte Erik Larsen & Co.

Kommentarer til anmeldelsen

Svar: 31-01-2018, Erik Larsen & Co. ApS

Hej Michael, tak for den flotte anmeldelse, det har været en super behagelig oplyvelse at bygge for jer.

Vi håber at kunne tjene jer igen en dag.

Stort tillykke med jer flotte badeværelse.

Bedste hilsner 

Erik larsen teamet.

Kommunikation
5
Aftale
4
Pris
5
Tilfredshed
5
Oprydning
5
Samlet vurdering
4.8

4.8

Verificeret kunde

Dato:
Anmeldt af:
Byggeår:
2017
Opgaver:
Badeværelse, Nedrivning, El-arbejde - generelt, Malearbejde - generelt, VVS-arbejde - generelt, Murerarbejde - generelt, Tømrerarbejde - generelt, Rådgivning - generelt, Fugning - generelt
JA, jeg vil bruge Erik Larsen & Co. ApS igen

Lille badeværelse på under 2-m2

Flot udført arbejde, meget fleksible. Dygtige til at imødekomme kundens behov og ønsker.

Kommentarer til anmeldelsen

Svar: 28-11-2017, Erik Larsen & Co. ApS

Hej Amalie, tak for din anmeldese.

Vi håber at du vil nyde dit lille badeværelse i mange år frem og vi glæder os til at hjælpe dig igen i fremtiden.

 

Bedste hilsner

Allan Andersen

Kommunikation
5
Aftale
5
Pris
5
Tilfredshed
5
Oprydning
5
Samlet vurdering
5.0

5.0

Verificeret kunde

Dato:
Anmeldt af:
Byggeår:
2017
Opgaver:
Badeværelse, Nedrivning, Nyt hus, Tilbygning/1. sal, El-arbejde - generelt, Malearbejde - generelt, VVS-arbejde - generelt, Murerarbejde - generelt, Tømrerarbejde - generelt, Rådgivning - generelt, Fugning - generelt
JA, jeg vil bruge Erik Larsen & Co. ApS igen

Flot wellness badeværelse.

På mange måder beskriver dag 1 hele vores oplevelse af at bruge dette firma. 10 minutter før tid stod hele holdet klar og efter kort tid var alle igang. Herefter blev alle aftale overholdt, tiden holdt, økonomien holdt.
Særligt var vi glade for deres rigtig gode oprydning dag for dag. Var der udfordringer blev de i fællesskab løst. Den endelige resultat står fuldstændig som vi havde håbet/forventet.
Kommunikationen var altid god, nemme at få fat i, ringede altid tilbage hvis det var nødvendigt. Vi kan bestemt anbefale dette Erik Larsen & CO hvis man skal have nyt badeværelse.

Kommentarer til anmeldelsen

Svar: 01-11-2017, Erik Larsen & Co. ApS

Hej med jer, tak for den fine anmeldelse af vores arbejder udført hos jer.

Stort tillykke med det flotte resultat, det har været os en fornøjelse at bygge for jer.

Bedste hilsner 

Allan Andersen

Kommunikation
5
Aftale
5
Pris
5
Tilfredshed
5
Oprydning
5
Samlet vurdering
5.0

5.0

Verificeret kunde

Dato:
Anmeldt af:
Byggeår:
2017
Opgaver:
Badeværelse, Nedrivning, El-arbejde - generelt, Malearbejde - generelt, VVS-arbejde - generelt, Murerarbejde - generelt, Tømrerarbejde - generelt, Rådgivning - generelt, Fugning - generelt
JA, jeg vil bruge Erik Larsen & Co. ApS igen

Lækkert ny badeværelse

Den polske tømrer var dygtig og omhyggelig. VVS-arbejdet var OK og professionelt. Elektrikerarbejdet var i orden men lidt flagrende, måske fordi der var tale om en vikar. Men da den rigtige kom til var det helt fint.

Kommentarer til anmeldelsen

Svar: 02-01-2018, Erik Larsen & Co. ApS

Hej Poul og Anne, tak for den fine anmeldelse.

Det har været os en fornøjelse at bygge for jer, og sikke dog et lækkert badeværelse i har fået jer.

Beklager at der var forviring omkring elekrikeren men ferie/afløseren var vist noget forviret den dag.

Men resultatet taler jo helt for sig... vi håber vi vil nyde det mange år frem.

Bedste hilsner 

Allan Andersen

Kommunikation
5
Aftale
5
Pris
5
Tilfredshed
5
Oprydning
5
Samlet vurdering
5.0

5.0

Verificeret kunde

Dato:
Anmeldt af:
Byggeår:
2017
Opgaver:
Badeværelse, Nedrivning, El-arbejde - generelt, Malearbejde - generelt, VVS-arbejde - generelt, Murerarbejde - generelt, Tømrerarbejde - generelt, Rådgivning - generelt, Fugning - generelt
JA, jeg vil bruge Erik Larsen & Co. ApS igen

Renoveret samt plads optimeret badeværelse.

Vi har haft en rigtig fin oplevelse med Erik & Larsen VVS. Deres PR mand Allan var nemt at få fat i og at snakke med. Deres håndværkere har udført en høj kvalitets arbejde. Især, deres murer var meget dygtig, flittig, flink og sjov, selvom det var lidt svært at kommunikere med ham, enten på engelsk eller dansk sprog :-) Vi klarede det helt fint med ham alligevel :-) Vi har også været på fereien en del af arbjede, men vi følte tryg ved dem for at klare arbejdet.

Kommentarer til anmeldelsen

Svar: 31-01-2018, Erik Larsen & Co. ApS

Hej Ameya, tak for den fine anmeldelse af arbejdet.

Jeg håber i vil fremadrettet nyde det flotte badeværelse samt dush toilet og alle den unikke detaljer.

vi ønsker jer alt det bedst fra erik larsen teamet

Bedste hilsner 

Allan Andersen

Kommunikation
5
Aftale
5
Pris
5
Tilfredshed
5
Oprydning
5
Samlet vurdering
5.0

5.0

Verificeret kunde

Dato:
Anmeldt af:
Byggeår:
2017
Opgaver:
Badeværelse, Tilbygning/1. sal, El-arbejde - generelt, Malearbejde - generelt, VVS-arbejde - generelt, Murerarbejde - generelt, Tømrerarbejde - generelt, Rådgivning - generelt, Fugning - generelt
JA, jeg vil bruge Erik Larsen & Co. ApS igen

Lækkert nyt badeværelse i moderne retro stil.

Rigtig dygtige folk på alle poster.
Overholder alle aftaler. Super kvalitet med flot flot finish.
Gode til at rådgive omkring div. emner: sanitet, belysning, fliser, glasvæg etc.
Rigtig fornuftig pris.
Kan varmt anbefales.

Kommentarer til anmeldelsen

Svar: 31-01-2018, Erik Larsen & Co. ApS

Hej Bo og familien.

Tak for den flotte anmeldelse.

Det er simpelt blevet så fint jeres "wellness rum"

jeg syntes, at rummet virklig passer så fint ind i husets stil.

Vi ønsker jer stort tillykke med badeværelset og håber i må nyde det mange år frem i tiden.

Håber at kunne tjene jer en anden gang.

Bedste hilsner

Allan Andersen

Kommunikation
5
Aftale
5
Pris
5
Tilfredshed
5
Oprydning
4
Samlet vurdering
4.9

4.9

Verificeret kunde

Dato:
Anmeldt af:
Byggeår:
2017
Opgaver:
Døre/vinduer, Badeværelse, Flisebelægning, Nedrivning, El-arbejde - generelt, Malearbejde - generelt, VVS-arbejde - generelt, Murerarbejde - generelt, Tømrerarbejde - generelt, Rådgivning - generelt, Fugning - generelt
JA, jeg vil bruge Erik Larsen & Co. ApS igen

Stort wellness badeværelse samt toilet rum.

Vi har en gang før brugt firmaet til at lave totalentreprisen på et lille badeværelse på Nørrebro og da vi var meget tilfredse med det udførte arbejde spurgte vi dem om de ville køre til Humlebæk for at lave vores badeværelse og toilet rum der. Det ville de gerne og vi har igen været meget tilfredse med hele forløbet. Under forløbet fik vi dem også til at udskifte alle indvendige døre og karme i hele huset. Vi har nu fået 2 super dejlige rum og nye pæne indvendige døre i hele huset.
Der var som næsten altid nogle små ting ved afleveringen men de blev udbedret hurtigt og effektivt.
Grunden til at de ikke fik 5 smileys på oprydning var at der stadigvæk var en del støv efter deres oprydning.
Vi kan kun anbefale dem til andre.

Kommentarer til anmeldelsen

Svar: 31-01-2018, Erik Larsen & Co. ApS

Hej Henrik, vi takker for jeres vurdering af det udførte arbejder.

Det var en ordenlig omgang, men sikke et flot resultat både i badeværelset med ligeledes jeres toilet rum.

Det har været os en fornøjelse at bygge jeres bad og toiletrum, vi håber i må nyde det mange år frem.

De fineste hilsner her fra Erik larsen teamet.

Kommunikation
4
Aftale
4
Pris
5
Tilfredshed
5
Oprydning
4
Samlet vurdering
4.5

4.5

Verificeret kunde

Dato:
Anmeldt af:
Byggeår:
2017
Opgaver:
Indvendig, Badeværelse, Nedrivning, Tilbygning/1. sal, El-arbejde - generelt, Malearbejde - generelt, VVS-arbejde - generelt, Murerarbejde - generelt, Tømrerarbejde - generelt, Rådgivning - generelt, Fugning - generelt
JA, jeg vil bruge Erik Larsen & Co. ApS igen

Lækkert lille badeværelse på 1,2 m2

Jeg fik udvidet mit meget lille WC til et -lidt større- toilet/baderum med en lille håndvask og bruser. Allan fra Erik Larsen VVS gav mig god vejledning inden projektet, om de muligheder han så for byggeriet, og jeg følte mig meget tryg ved hans om vurderinger om hvad, der kunne lade sig gøre og hvad han ville fraråde. Byggeriet blev udført til den aftale tid og pris. Jeg havde en fin kontakt med Erik Larsen VVS undervejs om evt ændringer og spørgsmål. Mit nye badeværelse er blevet super godt! Generelt er jeg meget tilfreds.

Kommentarer til anmeldelsen

Svar: 31-01-2018, Erik Larsen & Co. ApS

Hej sofie, tak for din anmeldelse.

stort tillykke med det flotte badeværelse.

bedste hilsner 

Allan Andersen

Kommunikation
5
Aftale
5
Pris
5
Tilfredshed
5
Oprydning
5
Samlet vurdering
5.0

5.0

Verificeret kunde

Dato:
Anmeldt af:
Byggeår:
2017
Opgaver:
Døre/vinduer, Badeværelse, Væg/Loft, Nedrivning, Tilbygning/1. sal, El-arbejde - generelt, Malearbejde - generelt, VVS-arbejde - generelt, Murerarbejde - generelt, Tømrerarbejde - generelt, Rådgivning - generelt, Fugning - generelt
JA, jeg vil bruge Erik Larsen & Co. ApS igen

Flot nyt badeværelse med badekar.

Søde og venlige. Hurtige. Hjælpsomme.

Kommentarer til anmeldelsen

Svar: 04-04-2017, Erik Larsen & Co. ApS

Hej Marianne, stort tillykke med dit flotte badeværelse, det er blevet så flot.

Vi håber du/i vil nyde det de næste kommende mange år frem.

Tak for et godt og hyggelig sammenarbejde.

De bedste hilsner

Allan Andersen

 

Svar: 18-04-2017, Erik Larsen & Co. ApS

Hej Marianne, vi er super glade for at have julpet dig igennem alle dine projekter.

Det er blevet så fint, stort tillykke med huset.

Bedste hilsner 

Allan Andersen

Kommunikation
5
Aftale
5
Pris
5
Tilfredshed
5
Oprydning
4
Samlet vurdering
4.9

4.9

Verificeret kunde

Dato:
Anmeldt af:
Byggeår:
2017
Opgaver:
Badeværelse, Nedrivning, Tilbygning/1. sal, El-arbejde - generelt, Malearbejde - generelt, VVS-arbejde - generelt, Murerarbejde - generelt, Tømrerarbejde - generelt, Rådgivning - generelt, Fugning - generelt
JA, jeg vil bruge Erik Larsen & Co. ApS igen

Flot udvidet badeværelse med stor bruseniche.

Erik Larsen og Co har gennem hele forløbet givet god vejledning og altid været til at få fat på. Derudover, har de virkelig været gode til at overholde tidsrammer, og man er meget tryg ved at overlade renoveringen til dem pga. deres høje faglighed.

Kommentarer til anmeldelsen

Svar: 03-04-2017, Erik Larsen & Co. ApS

Hej Sabrina, tak for din anmeldelse.

Stort tillykke med dit flotte badeværelse, det er en dejlig niche du har fået bygget.

Vi håber du må få stor glæde at dit badeværelse mange år frem...... vi håber at kunne hjælpe dig igen.

Kommunikation
5
Aftale
5
Pris
5
Tilfredshed
5
Oprydning
5
Samlet vurdering
5.0

5.0

Verificeret kunde

Dato:
Anmeldt af:
Byggeår:
2017
Opgaver:
Indvendig, Badeværelse, Gulve/trapper, Væg/Loft, Ventilation, Hvidevarer, Nedrivning, El-arbejde - generelt, Malearbejde - generelt, VVS-arbejde - generelt, Murerarbejde - generelt, Tømrerarbejde - generelt, Rådgivning - generelt, Fugning - generelt
JA, jeg vil bruge Erik Larsen & Co. ApS igen

Flot lyst badeværelse.

At jeg valgte Erik Larsen og co skyldtes, at de har speciale i små badeværelser.
Jeg fik en meget overskuelig og nøje udspecificeret skrivelse af, hvad deres arbejdstilbud indebar. Jeg var ikke i tvivl om, hvad jeg ville få, eller om jeg ville få en ekstra regning oveni.
De var gode til at komme råd og input til, hvad der ville virke bedst i mit badeværelse. Jeg havde tillid til, at jeg ville få et godt resultat, hvilket jeg gjorde.
Det lettede mig meget, og sparede mig for tid og energi, at jeg kunne gå ned i deres butik, med et bredt udvalg af interiør, og vælge, hvilket jeg ville have, så jeg ikke selv skulle finde det rundt omkring i byen.
Håndværkerne var alle behagelige, omgængelige og venlige, og de tilpassede deres arbejde efter som mine ønsker ændrede sig i løbet af processen.
Jeg er fuldt ud tilfreds med det arbejde, der er blevet lavet i mit hjem, og jeg kan kun varmt anbefale Erik Larsen og co.

Kommentarer til anmeldelsen

Svar: 16-03-2017, Erik Larsen & Co. ApS

Hej Christina, vi takker mange gange for at du har skrevet kort om din oplevelse af vores arbejder udført hos dig.

Det har været os en fornøjelse at bygge for dig, vi ønsker dig stort tillykke med dit fine nye badeværelse.

Håber at kunne hjælpe dig en anden gang......

Bedste Hilsner 

Allan Andersen