TØMRERMESTER MADS HYLLEHØJ ApS

Mads Krogholm Hyllehøj
Seneste anmeldelser

Ingen anmeldelser endnu.

TØMRERMESTER MADS HYLLEHØJ ApS

Industrivej 37, 4000 Roskilde
Telefon: 21 60 24 XX21 60 24 68
Driftsstatus: Normal
Etableret i: 2010
Virksomhedsform: Anpartsselskab
CVR nummer: 33247176
Del med andre: 
Ring til mig på 21602468 eller skriv en besked
CAPTCHA
Dette spørgsmål tester hvorvidt du er et menneske, og for at forhindre automatisk indsendelse af spam.
Medlem af Anmeld Håndværker
2016
2017
2018
2019
Ring til mig på 21602468 eller skriv en besked
CAPTCHA
Dette spørgsmål tester hvorvidt du er et menneske, og for at forhindre automatisk indsendelse af spam.
Kundetilfredsheden er den bærende succesfaktor i alle vore entrepriser

Hos os arbejder vi med kundetilfredsheden som den bærende succesfaktor i alle vore entrepriser. Vi udfører alt tømrerarbejde, af mindre eller større format, ud fra en grundlæggende model hvor kundens krav skal høres og efterleves, således at den færdige leverance lever op til kundebehovet både nu og i fremtiden.

Uanset om du skal bygge et helt nyt hus eller du skal i gang med en ombygning af dit nuværende hus, så kan vi klare hele opgaven som en samlet entreprise. Vi giver dig en pris på det hele - og sørger selv for at at styre og holde kontakten til andre håndværkere. Vi samarbejder med en lang række VVS'ere, murere og elektrikere - og står selvfølgelig inde for deres kvalitet. Du får både en samlet pris og garanti.

Er dit tag ved at være slidt?

Det kan det være på rigtig mange måder, afhængig af tagtypen. Mange tagtyper holder 30-50 år - nogle endda meget længere. Men begynder de første tegn på utætheder at melde sig, så gælder det om at gøre noget ved det, inden skaderne breder sig til den øvrige konstruktion. Vi er eksperter i montage af alle typer nye tage. Vi sørger selvfølgelig for, at du får et flot tag - men vi sørger samtidig for, at alt det, du ikke kan se, er i orden. Konstruktionen skal kunne holde til det tag, vi sætter på, inddækning og isolering skal være i orden, så taget både står imod kulde og varme. Der skal være udluftning - uden risiko for, at regn og sne kommer indenfor. Vi har erfaring både inden for tage på almindelige parcelhusvillaer eller store boligblokkke. Vi klarer også specialløsninger - fx huse med karnapper og specielle kviste. Vores mest specielle opgave har været taget på Sct. Lukas Kirken i København, men har igennem årene lagt rigtig mange tage på ældre murermestervillaer. Vi klarer også tag på udestuer, carporte, skure og lignende. Og er også klar, hvis der er brug for en forstærkning eller reparation af dit nuværende tag.

Mange fordele ved udskiftning af døre og vinduer

Vi kan levere mange typer af døre og vinduer - og har stor erfaring med at sætte dem i. En udskiftning er der rigtig mange fordele i: Energi: Kravene til energiruder stiger og stiger. Gammeldags termoruder isolerer ikke tilnærmelsesvis så meget som moderne energiruder. Komfort: Du slipper for træk. Nye vinduer er produceret på en helt anden måde, der forhindrer kuldebroer. Vedligeholdelse: Mange vinduer er i dag næsten vedligeholdelsesfrie - og du kan faktisk vælge materialer, der ligner træ så godt, at du ikke kan se forskellen. Sikkerhed: Nye vinduer og døre har forskellige indbrudssikringer, både i forhold til hasper, lås og håndtag, men også selve konstruktionen. De tider er forbi, hvor man bare kan slå hul med en hammer, stikke en hånd ind og åbne.

Service og reparation

En af vores spidskompetencer er service - både i al almindelighed og i form af abonnementsordninger. Vi klarer også syn og skøn for boligselskaber.

Loftisolering betaler sig

Hvis dit loft har for lidt isolering, så er det normalt en rigtig god forretning at lægge mere på - både for økonomien og komforten i huset. 

Fordele for dig:

- Mindre varmeregning
- Bedre indeklima
- Minimerer risiko for råd og svamp
- Gør boligen mere værd

Varmere vægge og væk med træk

Isolering af hulmuren giver varmere vægge og fjerner træk. Er der en uudnyttet hulmur i dit hus, vil du opnå væsentlige forbedringer med en god isolering. 

Fordele for dig

- Bedre indeklima
- Mindre varmeregning
- Beskyttelse mod fugt, brand, råd og svamp
- Hurtig og nem isoleringsform

certificerede installatør og indblæser

Vi er certificerede installatører for to af Danmarks bedste leverandører, Isover og CBI Danmark. De leverer henholdsvis glasuld-, papiruld og flamingokugleløsninger i meget høj kvalitet.

 

Vi udfører alt indenfor:

» Nybygning, ombygning, tilbygning

» Reparationer, indbrudsskader

» Isolering

» Montering af vinduer, døre og køkken

» TotalentrepriserHos os arbejder vi med kundetilfredsheden som den bærende succesfaktor i alle vore entrepriser. Vi udfører alt tømrerarbejde, af mindre eller større format, ud fra en grundlæggende model hvor

Tømrer

Affugtning

Byggeforretninger

Bygningsvedligeholdelse

Carporte

Døre

Facadeelementer

Finéring

Foldedøre

Forsatsvinduer

Garderobeskabe

Køkkener

Loftsbeklædning

Maskinsnedkerier

Møbelsnedkere

Renovering

Skillevægge

Snedkere

Spær

Trapper

Snedker

Udestuer

Entreprenør

Bygningsrenovering

Grundvandssænkning

Grus

Nedbrydningsforretninger og -materialer

Tagdækker

Højtryksrensning

Tagbeklædning

Tagdækning

Tagmaling

Tagrensning

Energimand

Isolering

Solvarme

Solceller

Tilbygning

Totalentrepriser

Garage

Vinterhaver

Tag

Hulmursisolering

Loftisolering

Tagmaler

Medlem af

Ingen oplysninger indtastet

Kurser/uddannelse

Ingen oplysninger indtastet

Samarbejdspartnere