H & C ApS

Tømrermester
Christopher Hansen & Martin Christiansen
4.9
Baseret på
99 anmeldelser

H & C ApS

c/o Christopher Hansen, Porsborgvej 10, 9530 Støvring
Telefon: 28 56 35 XX28 56 35 84
Juridisknavn: Hansen & Christiansen ApS
Driftsstatus: Normal
Etableret i: 2017
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Reklamebeskyttet
CVR nummer: 38303104
Momsregistreret: JA
Antal ansatte: 2-4 ansatte, 3. kvartal/2019
Arbejdsmiljø: 29-12-2019. Status: Efterkommet
Del med andre: 
Ring til mig på 28563584 eller skriv en besked
CAPTCHA
Dette spørgsmål tester hvorvidt du er et menneske, og for at forhindre automatisk indsendelse af spam.
ÅRETS HÅNDVÆRKER™
2018
Finalist
Tømrer (0-4 ansatte)
2018
Medlem af Anmeld Håndværker
2017
2018
2019
2020
Ring til mig på 28563584 eller skriv en besked
CAPTCHA
Dette spørgsmål tester hvorvidt du er et menneske, og for at forhindre automatisk indsendelse af spam.
Hansen & Christiansen ApS Tømrerfirma

Tømrer med fokus på kvalitet

Vi er et mindre tømrerfirma i Aalborg, der udfører alle former for almindeligt tømrerarbejde. Kvalitet er et nøgleord, og vi er perfektionister, når det kommer til vores arbejde – uanset om der er tale om et helt nyt tag eller udskiftning af et vindue.

Vi tilbyder blandt andet…

 • Udskiftning og reparation af vinduer og døre
 • Nybyggeri
 • Lægning af gulve
 • Tagkonstruktion
 • Renovering
 • Beklædning af facader
 • Terrasser
 • Bevaringsværdige bygninger

Skræddersyet terrasse

Hvis du vil have mest ud af de solrige timer, så hjælper vi dig med at få bygget en terrasse. Vi har mange års erfaring inden for byggeri af terrasser uanset farve og form. Vi får den skræddersyet, så den passer lige præcis til dine behov. Hvis i er i tvivl  om hvilken terrasse, der passer til dit hjem, så hjælper vi gerne med rådgivning og vejledning.

Pæne facader

En pæn facade kan gøre underværker for et hus. Vi udfører facadebeklædning og kan beklæde dit hus i alt fra eternit (Her er vi med i "Cembrit Mester) til træbeklædning. Vores facadebeklædninger er gennemtestede og har en lang holdbarhed, der stiller få krav til vedligeholdelsen, om som derfor er en økonomisk løsning – desuden kan du være med til at øge husets værdi.

Byggeri til tiden

Uanset hvad du skal have hjælp med, sætter vi en stor ære i at overholde alle tidsplaner, så dit projekt bliver lige, som du ønsker det – og til den aftalte tid. Hvis vi undervejs ser, at projektet kommer til at tage længere tid end planlagt, oplyser vi selvfølgelig om dette i god tid, så du altid er opdateret på, hvor vi befinder os i processen.

Grundig rådgivning

En stor del af tømrerarbejdet går ud på at rådgive og vejlede om, hvordan du træffer de bedste beslutninger med henblik på at realisere dit byggeprojekt. Vi har et godt netværk og et tæt samarbejde med vores leverandører og samarbejdspartnere. Det betyder, at vi kan komme med kompetent rådgivning og løsninger til lige netop dine ønsker og idéer.  

Ungt tømrerfirma

Vi er to kammerater i midten af 20’erne, som til sammen har mere end 15 års erfaring. Vi brænder for vores fag, er fulde af gå-på-mod og arbejder hårdt for at leve op til vores gode ry. Vi er innovative og ikke bange for at tænke ud af boksen, når det handler om at få realiseret dit byggeprojekt.

Når du skal have nyt tag

Har du købt et hus med et tag, der trænger til at blive udskiftet, eller har dit eget tag blot set meget bedre tider? Du kan hæve dit hus’ værdi betragteligt med et flot og velvedligeholdt tag. Hvis du er i tvivl om, hvorvidt det bedst kan betale sig at renovere eller i stedet få lagt et helt nyt tag, så kan vi hjælpe dig med kompetent rådgivning og vejledning.

Vi kan hjælpe med…

 • Efterisolering
 • Lægning af nyt tag
 • Tagkonstruktion
 • Gennemrenovering

Skræddersyet løsning

Ligesom alle huse og bygninger er unikke, er tag og tagkonstruktioner også helt forskellige. Når vi arbejder på dit tag, går vi meget op i at tilbyde dig den optimale og skræddersyede løsning, der passer lige præcis til dit tag. Derfor vurderer vi hver opgave i samarbejde med dig inden påbegyndelse, og sammen vælger vi en løsning, der stemmer bedst overens med dit tags tilstand og dine drømme og visioner.

Vi sørger for det hele

Hvad enten det drejer sig om et helt nyt tag eller en tagrenovering, kan du trygt lægge dit tag i vores hænder. Vi råder over alt nødvendigt udstyr som stillads og lift, og vi kan derfor varetage opgaven fra ende til anden, så du ikke behøver at spekulere på noget.

Kontakt os

Tøv ikke med at ringe eller skrive til os, hvis du overvejer at få renoveret eller skiftet dit tag. Vi klarer stort set alle tagkonstruktioner – fra parcelhuse og villaer til de mindre sommerhuse. Ring til os på 28 56 35 84 eller 21 34 40 54, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud.

De større tømreprojekter

Hos Hansen & Christiansen ApS kan vi tilbyde at varetage hele tømrerarbejdet på dit nybyggeri eller din ombygning og tilbygning. Vi har et bredt og godt netværk bestående af en række leverandører og samarbejdspartnere, så vi altid kan tilbyde en god pris på et helhedsorienteret stykke arbejde.

 

Nybyggeri

Hvis du har købt en grund og drømmer om at bygge dit helt eget hus, kan vi hjælpe med at gøre drømmen til virkelighed. Du behøver ikke selv have noget kendskab til, hvordan bygger et hus – vi hjælper dig med projektet med fra idé til byggeriet står færdigt, hvad enten det drejer sig om et helårshus, fritidshus eller sommerhus – eller måske bare en carport. Vi har det nødvendige netværk af samarbejdspartnere samt det udstyr, det kræver.

Ombygning

Har du et hus, der trænger til at blive ombygget, så kan vi hjælpe. Mange huse af ældre dato er ikke indrettet på den måde, som vi foretrækker at indrette vores huse på i dag. Vi kan åbne det lille køkken op ind til stuen, så du får et stort køkken-alrum, og vi kan sætte skillevægge op og rive dem ned igen, hvis det er behovet. Uanset dit behov kan vi levere både rådgivning, vejledning samt udføre arbejdet, så din vision for dit hus bliver til virkelighed.

Tilbygning

Bliver familien større, eller ønsker du blot mere plads i dit hjem? Så kan en tilbygning være en mulighed. For os er det vigtigt, at din nye tilbygning harmonerer med resten af bygningen, så det hele passer sammen i størrelse, form og arkitektur, og vi ved, hvordan man opnår lige præcis det resultat. En anden bonus ved en tilbygning er, at den øger værdien på dit hus betragteligt.

Nyt liv til dit hjem

At investere i nye vinduer til dit hjem kan gøre alverden for dit hjem. Vinduerne betyder utrolig meget for din boligs arkitektur, og helt nye og flotte vinduer kan øge helhedsindtrykket betragteligt. Desuden øger de lysindfaldet og giver dig dermed også øget livskvalitet i hverdagen.

Nye vinduer giver dig…

 • Mindre træk og kulde
 • Bedre isoleringsevne og indeklima
 • Bedre varmeudnyttelse
 • Energibesparelser
 • Pænere helhedsindtryk af din bolig
 • En stigning af din boligs værdi
 • Bedre sikring mod indbrud

Spar på varmen

Hvis du gerne vil spare på varmeregningen og samtidig gøre noget godt for miljøet, så er en udskiftning af dine vinduer en god idé. I ældre huser viser beregninger, at 30 procent af energien forsvinder gennem vinduerne – også selvom de er lukkede. En udskiftning af dine vinduer kan på den måde hurtigt være tjent hjem.

Øg værdien på dit hus

Du kan øge værdien på dit hus betragteligt med en udskiftning af dine døre eller vinduer. Energieffektive og pæne vinduer, der understreger og komplimenterer din boligs arkitektur, er efterspurgte på købers marked, så hvis du har svært ved at komme af med dit hus eller blot vil øge din friværdi en smule, kan vinduer være en god investering.

Kontakt os

Tøv ikke med at ringe eller skrive til os, hvis du overvejer at få udskiftet dine døre og vinduer. Vi tager altid gerne en snak om dine behov, og hvad du efterspørger. Ring til os på 28 56 35 84 eller 21 34 40 54, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud.

Alt inden for gulv og loft

Hvis du ønsker at få lagt et nyt gulv eller sat nye lofter, så kan vi hjælpe dig. Vi rådgiver dig om hele processen og de forskellige muligheder og materialer, du kan vælge mellem, så du er sikret lige præcis det resultat, du forestillede dig.

Vi kan lægge følgende gulve…

 • Trægulv
 • Plankegulv
 • Parketgulv
 • Laminatgulv
 • Og mange andre

Mange muligheder

Når du vælger at få lagt et nyt gulv eller nyt loft, er der et hav af muligheder, du skal vælge mellem. Heldigvis har vi erfaring med at arbejde med alle forskellige slags materialer, og vi kan rådgive dig om hvilken type materiale, der passer bedst til dig og dine behov.

Vedligeholdelse af gulve

Gulve er nok den del af din bolig, som bliver brugt allermest – og ligesom alt andet skal gulve også holdes ved lige. Vi kender alle typer gulve og ved, hvordan de skal repareres, hvis der er opstået en skade.

Kontakt os

Tøv ikke med at ringe eller skrive til os, hvis du har brug for reparation af din gulve eller overvejer at få anlagt et helt nyt gulv eller loft. Vi tager altid gerne en snak om dine behov, og hvad du efterspørger. Ring til os på 28 56 35 84 eller 21 34 40 54, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud.

 

Tømrer med fokus på kvalitet Vi er et mindre tømrerfirma i Aalborg, der udfører alle former for almindeligt tømrerarbejde. Kvalitet er et nøgleord, og vi er perfektionister, når det kommer til vores arbejde – uanset om der er tale om et helt nyt tag eller udskiftning af et vindue. Vi tilbyder blandt andet… Udskiftning og reparation af vinduer og døre Nybyggeri Lægning af gulve Tagkonstruktion Renovering Beklædning af facader Terrasser Bevaringsværdige bygninger Skræddersyet terrasse Hvis du vil have mest ud af de solrige timer, så hjælper vi dig med at få bygget en terrasse. Vi har mange års erfaring inden

Tømrer

Entreprenør

Tilbygning

Totalentrepriser

Bygningsrenovering

Grundvandssænkning

Grus

Nedbrydningsforretninger og -materialer

Stilladser & forskalling

Tag

Trægulve

Gulvbelægninger

Byggestyring

Bygningsundersøgelse

Glas

Medlem af
Kurser/uddannelse

Ingen oplysninger indtastet

99 anmeldelser af
H & C ApS
Kommunikation
5
Aftale
5
Pris
5
Tilfredshed
5
Oprydning
5
Samlet vurdering
5.0

5.0

Verificeret kunde

Dato:
Anmeldt af:
Byggeår:
2019
Opgaver:
Udvendig, Døre/vinduer, Tømrerarbejde - generelt, Rådgivning - generelt, Fugning - generelt
JA, jeg vil bruge Hansen & Christiansen ApS igen

Udskiftning af vinduer

Udskiftning af vinduer samt en altandør. Hele arbejdet blev klaret hurtigt uden ventetid efter vinduerne var blevet leveret.

Kommunikation
5
Aftale
5
Pris
5
Tilfredshed
5
Oprydning
5
Samlet vurdering
5.0

5.0
Dato:
Anmeldt af:
Byggeår:
2019
Opgaver:
Udvendig, Tag, Facade/murværk, Døre/vinduer, Tagrender, Solceller, Indvendig, Køkken, Badeværelse, Gulve/trapper, Væg/Loft, Isolering, Omkring, Træterrasse, Fag og totalentreprise, Nyt hus, Malearbejde - generelt, Murerarbejde - generelt, Tømrerarbejde - generelt, Rådgivning - generelt, Fugning - generelt
JA, jeg vil bruge Hansen & Christiansen ApS igen

Nyt sommerhus med pool

Min kone og jeg havde længe gået med byggetanker og små tegnet på et 120kvm sommerhus beliggende på en grund vi havde købt i 2016 direkte ud til Limfjorden, i samråd med en arkitekt.

Efter mange forgæves forsøg på at finde en total entreprenør, da vores ønsker ikke harmonere med typehus firmaer, besluttede vi os for selv at stå for nogle af nøgleentrepriserne så som EL, VVS og Fundament og begyndte at lede efter et tømre firma som kunne varetage resten.

Vores første møde med Hansen & Christiansen var i april 2017 var med selskabets ejere, begge et par år yngre end os selv og uden de store referencer at bryste sig af i deres relativt nystartede anpartsselskab hvilket naturligvis var lidt bekymrende.

Som selvstændig iværksætter ved jeg om nogen hvor vanskelig det er at starte noget op og få succes, hvorfor jeg lod tvivlen komme dem til gode og da de nævnte at begge var udlært hos et af de tømre firmaer jeg allerede var ved at indhente tilbud på, kunne jeg ”af bagvejen” spørge ind til deres kompetencer og fik af deres tidligere mester at vide, at han var ked af at have mistet dem da de begge var dygtige hvilket styrkede vores tro på at de kunne løfte opgaven.
Prismæssigt var Hansen & Christiansen på niveau med konkurrenterne, men hovedet på sømmet blev at de så løsninger og kom med forslag hvor andre så problemer og udfordringer i forhold til vores tegninger og ideer.

Som i så mange byggeprojekter gik alt ikke helt efter planen. Blandt andet løb vi ind i problemer med lokalplanen som forsinkede vores byggeprojekt fra ca. juli 2017 til december 2018 og en pejseleverandør som forhalede sin entreprise i 3 måneder hvilket betød at tømreren og andre håndværkere i vores entrepriser gik i stå.

Med hensyn til fejl i byggeriets faser (fra H&C’s side) er der ikke meget at påtale.
Den største fejl var to vægge i badeværelset der ikke var lavet ordentligt i vatter fra H&C side, hvilket betød at deres flise murer lavede et dårligt stykke arbejde efterfølgende og ligeledes var en væg i køkkenet ude af vatter som gav nogle udfordringer for køkkenmontøren.
Det var måske gået lidt for hurtigt i byggeprocessen med disse tre vægge, men heldigvis blev disse ting rettet efter påtale uden dramatik og jeg anser slutresultatet som værende tilfredsstillende.

Et ”kritikpunkt” er at jeg godt kunne have tænkt mig at de havde anvendt en fugemester i stedet for at lave fugerne selv da mange af disse, i min optik, ikke er så flot lavet som jeg havde ønsket mig.

Det være sagt har H & C indfriet vores ønsker, de har leveret løsninger hvor andre så problemer, de var dygtige til at bidrage med forslag og generelt leverede de et godt solidt stykke arbejde som jeg gerne vil anbefale og uden tøven vil jeg anvende dem fremadrettet.

Kommunikation
5
Aftale
5
Pris
5
Tilfredshed
5
Oprydning
5
Samlet vurdering
5.0

5.0

Verificeret kunde

Dato:
Anmeldt af:
Byggeår:
2019
Opgaver:
Udvendig, Døre/vinduer, Fugning - generelt
JA, jeg vil bruge Hansen & Christiansen ApS igen

Nye fuger ved vinduer

God kommunikation, overholdte aftalen og super godt håndværk. Fuld tilfreds!

Kommunikation
5
Aftale
5
Pris
5
Tilfredshed
5
Oprydning
5
Samlet vurdering
5.0

5.0

Verificeret kunde

Dato:
Anmeldt af:
Byggeår:
2019
Opgaver:
Døre/vinduer, Indvendig, Gulve/trapper, Tømrerarbejde - generelt
JA, jeg vil bruge Hansen & Christiansen ApS igen

Renovering af overetage med nye Velux vinduer

Fået lavet gulv på 1. sal, isat nye velux vinduer og diverse andet tømrer arbejde. H & C laver et pænt arbejde og holder hvad de lover. Kort sagt - ordentligt og pålideligt arbejde.

Kommunikation
5
Aftale
5
Pris
5
Tilfredshed
5
Oprydning
5
Samlet vurdering
5.0

5.0

Verificeret kunde

Dato:
Anmeldt af:
Byggeår:
2019
Opgaver:
Udvendig, Tag, Tømrerarbejde - generelt, Rådgivning - generelt
JA, jeg vil bruge Hansen & Christiansen ApS igen

Nyt tag Toscana og eternit på gavle

Flot stykke arbejde

Kommunikation
5
Aftale
5
Pris
5
Tilfredshed
5
Oprydning
5
Samlet vurdering
5.0

5.0

Verificeret kunde

Dato:
Anmeldt af:
Byggeår:
2019
Opgaver:
Indvendig, Gulve/trapper, Væg/Loft, Tømrerarbejde - generelt, Rådgivning - generelt, Fugning - generelt
JA, jeg vil bruge Hansen & Christiansen ApS igen

Nyt microcement gulv på gl klinker

Alt er forløbet efter den plan der blev lagt af håndværkeren selv. Og da de var færdige var det ikke til at se de havde været der. Bortset fra arbejdet der er blevet udført selvfølgelig :-). De kan klart anbefales. Vil ikke tøve med at bruge dem igen.

Kommunikation
4
Aftale
5
Pris
4
Tilfredshed
4
Oprydning
4
Samlet vurdering
4.2

4.2

Verificeret kunde

Dato:
Anmeldt af:
Byggeår:
2019
Opgaver:
Indvendig, Gulve/trapper
JA, jeg vil bruge Hansen & Christiansen ApS igen

Nyt gulv i stue

De er kommet som aftalt. Fint arbejde. Stille mellem kollegaerne, efter min mening gerne lidt mere humør på.

Kommunikation
4
Aftale
4
Pris
5
Tilfredshed
5
Oprydning
5
Samlet vurdering
4.6

4.6

Verificeret kunde

Dato:
Anmeldt af:
Byggeår:
2019
Opgaver:
Indvendig, Væg/Loft
JA, jeg vil bruge Hansen & Christiansen ApS igen

Opbygning af vægge til nyt værelse

Rigtig fint arbejde udført, som jeg er meget tilfreds med.

Kommunikation
5
Aftale
5
Pris
5
Tilfredshed
5
Oprydning
5
Samlet vurdering
5.0

5.0

Verificeret kunde

Dato:
Anmeldt af:
Byggeår:
2019
Opgaver:
Udvendig, Tømrerarbejde - generelt
JA, jeg vil bruge Hansen & Christiansen ApS igen

Udskiftning af stern til Cembrit Solid Sort

Professionelle fra top til tå, har overholdt alle aftaler og der har været en god, løbende dialog. Kan varmt anbefales!

Kommunikation
5
Aftale
5
Pris
5
Tilfredshed
5
Oprydning
5
Samlet vurdering
5.0

5.0

Verificeret kunde

Dato:
Anmeldt af:
Byggeår:
2019
Opgaver:
Døre/vinduer, Fugning - generelt
JA, jeg vil bruge Hansen & Christiansen ApS igen

Udskiftning af vinduer og døre mm.

Vi er ovenud tilfredse med Martin, Christoffer og en enkelt gang lærlingen Christian. Alle 3 er dygtige og behagelige unge mennesker

Kommunikation
5
Aftale
5
Pris
5
Tilfredshed
5
Oprydning
5
Samlet vurdering
5.0

5.0

Verificeret kunde

Dato:
Anmeldt af:
Byggeår:
2019
Opgaver:
Indvendig, Gulve/trapper, Tømrerarbejde - generelt, Rådgivning - generelt
JA, jeg vil bruge Hansen & Christiansen ApS igen

Microcement gulv i stue/køkken alrum og entre

Det har været godt fra start til slut.
Alle aftaler blev overholdt.
Vi har undervejs kunne snakke og finde en løsning, om alt hvad der lige kunne komme frem af sager som ikke var med i starten. Eller ekstra som vi gerne ville have lavet alligevel.
Har kunne få fat i dem når jeg havde et spørgsmål, og fået svar hver gang.

1
Kommunikation
5
Aftale
5
Pris
5
Tilfredshed
5
Oprydning
5
Samlet vurdering
5.0

5.0

Verificeret kunde

Dato:
Anmeldt af:
Byggeår:
2019
Opgaver:
Indvendig, Tømrerarbejde - generelt, Rådgivning - generelt, Fugning - generelt
JA, jeg vil bruge Hansen & Christiansen ApS igen

Små opgaver stueplan og 1. Sal

Vi har været meget tilfredse med de udførte opgaver. Meget omhyggelig med udførelsen af arbejdet og til en fair pris.
Overholder aftaler og nem at kommunikere med.

Kommunikation
5
Aftale
5
Pris
5
Tilfredshed
5
Oprydning
5
Samlet vurdering
5.0

5.0

Verificeret kunde

Dato:
Anmeldt af:
Byggeår:
2019
Opgaver:
Indvendig, Væg/Loft, Tømrerarbejde - generelt, Rådgivning - generelt
JA, jeg vil bruge Hansen & Christiansen ApS igen

Understøtning af overetage

Helt ligetil, kommer til aftalt tid og udfører et flot stykke arbejde, til aftalt pris.

Kommunikation
5
Aftale
5
Pris
5
Tilfredshed
5
Oprydning
5
Samlet vurdering
5.0

5.0

Verificeret kunde

Dato:
Anmeldt af:
Byggeår:
2019
Opgaver:
Udvendig, Tømrerarbejde - generelt
JA, jeg vil bruge Hansen & Christiansen ApS igen

Espalie og montering af lister

Super dygtig og overholdt alle aftaler, vi er meget tilfredse.

Kommunikation
5
Aftale
5
Pris
5
Tilfredshed
5
Oprydning
5
Samlet vurdering
5.0

5.0

Verificeret kunde

Dato:
Anmeldt af:
Byggeår:
2019
Opgaver:
Udvendig, Carport/Garage, Tømrerarbejde - generelt, Rådgivning - generelt
JA, jeg vil bruge Hansen & Christiansen ApS igen

Udbedring af bund på beklædning

God oplevelse arbejde udført tilfredsstillende, vil bruge samme håndværker igen.

Kommunikation
5
Aftale
5
Pris
5
Tilfredshed
5
Oprydning
5
Samlet vurdering
5.0

5.0

Verificeret kunde

Dato:
Anmeldt af:
Byggeår:
2019
Opgaver:
Udvendig, Tag, Døre/vinduer, Tagrender, Gulve/trapper, Væg/Loft, El-arbejde - generelt, Tømrerarbejde - generelt, Rådgivning - generelt, Fugning - generelt
JA, jeg vil bruge Hansen & Christiansen ApS igen

Renovering af hus ude og inde

Vi skulle have renoveret gulv, loft og døre indvendigt samt tagrender. Før projektet gik i gang havde vi en god og konstruktiv gennemgang opgaven. Da Hansen & Christiansen Aps begyndte på opgaven kunne vi se at den oprindelige plan ikke helt ville holde. Det kvalitetsarbejde de udførte fik os til at udvide opgaven, og her kom Hansen & Christiansen Aps med løsningsforslag og et fornuftigt prisoverslag på ekstra arbejdet. Når man renoverer et ældre hus, kommer der altid overraskelser frem i lyset. Igen her var Hansen & Christiansen Aps hurtig til at komme med løsningsforslag og prisoverslag på det uforudsete og rekvirerer den nødvendige ekstra hjælp. Vi følte igennem hele processen at vi blev rigtig godt vejledt, informeret og hørt. Vi er rigtig meget glade og tilfreds med det færdige resultat og vil helt sikkert bruge Hansen & Christiansen Aps i fremtidige projekter

Kommunikation
3
Aftale
3
Pris
3
Tilfredshed
3
Oprydning
1
Samlet vurdering
2.9

2.9

Verificeret kunde

Dato:
Anmeldt af:
Byggeår:
2019
Opgaver:
Døre/vinduer, Indvendig, Gulve/trapper, Tømrerarbejde - generelt, Rådgivning - generelt, Fugning - generelt
NEJ, jeg vil ikke bruge Hansen & Christiansen ApS igen

Nyt gulv og dører

Er som sådan tilfreds med håndværket, der er flere sav mærker i gulv, 5 nye døre sat i, dog kunne 3 af dem ikke lukke.
Fejl er håndværker gjort bekendt med og de fleste fej er rettet.
Rengøring var ikke eksisterende, gulv plader savet indenfor og hele huset skulle rengøres.

Kommunikation
5
Aftale
5
Pris
1
Tilfredshed
5
Oprydning
5
Samlet vurdering
4.1

4.1

Verificeret kunde

Dato:
Anmeldt af:
Byggeår:
2019
Opgaver:
Tag, Tagrender, Tømrerarbejde - generelt, Rådgivning - generelt
JA, jeg vil bruge Hansen & Christiansen ApS igen

Nyt tag B7 palder sort

Det har været en super god oplevelse er meget glad for resultatet af deres arbejde rare og høflige

Kommunikation
5
Aftale
5
Pris
5
Tilfredshed
5
Oprydning
5
Samlet vurdering
5.0

5.0

Verificeret kunde

Dato:
Anmeldt af:
Byggeår:
2019
Opgaver:
Indvendig, Køkken, Tømrerarbejde - generelt
JA, jeg vil bruge Hansen & Christiansen ApS igen

Mont. af køkken samt hjemmelavet udtræksskab

Vi havde et ønske om et udtræks-skab i vores nye køkken. Det ønske om udtræk fandtes ikke i sortimentet hos de køkkenfirmaer vi havde besøgt. Efter en snak med Martin om hvilke ønsker vi havde, og hvad skabet skulle bruges til. satte han leverandør igang med at finde udtræk der var stærke nok, til at kunne bære det noget tunge skab. Skabet er blevet helt som ønsket og lever virkelig op til mit ønske om plads til megen opbevaring, selv om der ingen overskabe er.
Opsætningen af køkkenet havde en del udfordringer, da bla. bordpladen ikke helt passede, på trods af det var køkkenfirmaet der havde foretaget opmålingen. Martin fik rettet bordpladen til så den passede. Alt i alt en rigtig fin oplevelse, giver de bedste anbefalinger

Kommunikation
5
Aftale
5
Pris
5
Tilfredshed
5
Oprydning
5
Samlet vurdering
5.0

5.0

Verificeret kunde

Dato:
Anmeldt af:
Byggeår:
2019
Opgaver:
Udvendig, Tag, Døre/vinduer, Fag og totalentreprise, VVS-arbejde - generelt, Tømrerarbejde - generelt, Rådgivning - generelt, Fugning - generelt
JA, jeg vil bruge Hansen & Christiansen ApS igen

Udskiftning af Velux til brandudgang

Aftalt arbejde udført inden for tidshorisonten. fagligheden iorden. Kan anbefales