BYG OG BOLIGHAANDTERING ApS

BYG OG BOLIGHAANDTERING ApS

Dronningensgade 12, 4100 Ringsted
Telefon: 41 60 22 XX41 60 22 23
Driftsstatus: Normal
Etableret i: 2006
Virksomhedsform: Anpartsselskab
CVR nummer: 29405565
Momsregistreret: JA
Antal ansatte: 1-1 ansatte, 3. kvartal/2019
Del med andre: 
Ring til mig på 41602223 eller skriv en besked
CAPTCHA
Dette spørgsmål tester hvorvidt du er et menneske, og for at forhindre automatisk indsendelse af spam.
ÅRETS HÅNDVÆRKER™
2019
Finalist
Rådgiver
2019
Medlem af Anmeld Håndværker
2017
2018
2019
2020
Ring til mig på 41602223 eller skriv en besked
CAPTCHA
Dette spørgsmål tester hvorvidt du er et menneske, og for at forhindre automatisk indsendelse af spam.
Et godt byggeri starter med en god idé-skitse og vi sætter gerne vores kreativitet på prøve

Byggesagkyndig rådgivning

Byg og Bolighåndtering ApS har samarbejde med flere advokater og banker, der henviser købere mig for at få kyndig byggesagkyndig vejledning og rådgivning. 

Eksisterende bolig

Uanset om opgaven drejer sig om gennemgang af en eksisterende ejendom, med tilstandsrapport, så har køber god gavn af, at få egen byggesagkyndige rådgiver til at kigge ejendommen efter inden bindende købsaftale skrives under. Jeg gennemgår ejendommen med fokus på fugtregistrering og knytter kommentarer til den foreliggende tilstandsrapport, samt registrerer evt. yderligere fejl og mangler. Der er ikke tale om en ny tilstandsrapport, men en gennemgang der ender op med en konkret rapport med billeder og beskrivelse af de udbedringer ejendommen bør undelægges, samt overslagspriser, som kan bruges til forhandling og budgetlægning. 

Bygherrerådgivning ved køb af nyt Typehus 

Byg og Bolighåndtering ApS, har udviklet en særlig Bygherrerådgiver Pakke, som skal medvirke til at kvalitetssikre huset. Der udføres en række (6 - 10) uanmeldte kontrol og tilsyn af alle husets bygningedele fra fundament til tag. Jeg har erfaringer med bygherrerådgivning ved opførelsen af typehuse fra  stort set alle større typehusfirmaer og ingen firmaer bygger fejlfrit. Omkostninger til bygherrerådgivning afhænger af størrelse og komplexitet af byggeriet, samt vurdering af behov for ekstra kontrol, men standard pakken ligger fra ca. kr. 20.000,- ex. moms og op efter. Opgaver udføres typisk på Sjælland, men mod tillæg for kørsel, kan der indgås individuelle aftaler. 

 

Tilbygninger

Tilbygninger skal tænkes som helhedsløsninger

Når vi taler om tilbygninger kan der være flere faldgruber og det er derfor vigtigt at hele huset er tænkt ind i løsningen. Det er relativt dyre kvadratmeter, idet en væsentlig del af opgaven ligger i sammenbygningen og de bærende konstruktioner. Det er en kunst at tilbygge så få m2 som muligt og samtidig få skabt adgang til tilbygningen uden at ødelægge de eksisterende kvadratmeter inde i huset.

Ombygninger

Når vi taler om ombygning er det ofte ældre nedslidte vinduer, badeværelser eller køkkener som sætter processen igang. Med en ombygning kan man med moderne virkemidler som ovenlys og ændrede facadepartier skabe meget bedre rammer for livet inde i selve boligen og således optimerer de eksisterende kvadratmeter i boligen.

Tagetage eller tagrenovering

Med de nye regler for gennemførelse af rentable energibesparelser i forbindelsen med b.la. tagrenoveringer, skal man være ekstra opmærksom på at der ofte følger større omkostninger end selve tagudskiftningen med. Med de nye regler for efterisolering, kan det være en fordel at tænke flere boligkvadratmeter ind i løsningen. Vi kan udføre de nødvendige beregninger og skitser.

Valg af tagmateriale, tagrender og nedløb, samt ny gavlbeklædninger kan ændre udtrykket på et hus fuldstændigt. Krydret med nye ovenlys er der endnu flere muligheder.

Erhvervsejendomme

Når vi også arbejder med ombygning og istandsættelse af erhvervsejendomme, er det fordi der ligger mange ejendomme, som er uhensigtsmæssigt indrettet eller udnyttet. Vi kigger på den enkelte virksomheds behov og afdækker disse. Vores store netværk af håndværkere inden for alle faggrupper giver os samtidig muligheden for at bygge hurtigt og effektivt. Vi holder formøde med kommunen for afdækning af hvilken krav der stilles til pågældende virksomhed og udfører dokumentation i form af tekniske redegørelser,  herunder arbejdsmiljø m.v.

Arkitektprojekter

Mange private boligejere spørge ofte;  hvad koster det at bygge?

Svaret er : at oplyser jeg en pris, uden at have forberedelserne i orden og uden at have set den eksisterende bebyggelse, vil jeg højst sandsynligt snyde kunden eller mig selv? og jeg ønsker ingen af delene.

Alle opgaver starter med en gratis besigtigelse af ejendommen, idet omgivelser og bygningens placering på grunden m.v. er afgørende for de løsningsmodeller der kan præsenteres. På mødet vendes muligheder og herefter skal der indgås en aftale om skitseforslag.

Omkostningerne til ovennævnte afhænger af byggeriets omfang og kompleksitet, men det er meget billigere end de fleste tror. Jeg indgår altid aftaler om fast honorar for mit arbejde på tegnestuen, således kommer der ikke nogen overraskelser.

I et skitseforslag indgår de tegninger med beskrivelse, der kan danne grundlag for endelig prisfastsættelse, samt grundlag for ansøgning om byggetilladelse. Skitseforslaget kan anvendes til opnåelse af kreditforeningslån samt teknisk og økonomisk rådgivning vedrørende byggeriet.

Skitseforslagets pris er ex. ingeniørberegninger og varmetabsberegning eller andet der kan kræves udført fra myndighedernes side. Omkostningerne til ovennævnte afhænger af byggeriets omfang og kompleksitet

Selvbyggere

Ønsker du selv at forestår byggeriet, eller lade byggeriet opføre af andet byggefirma, er dette også en mulighed, dog bliver omkostningerne til projektering så mere i harmoni med hvad andre projekterende tager for tilsvarende.

Alle vores aftaler om skitseforslag giver dig en rabat og en væsentlig besparelse på omkostningerne til projektering ved anvendelse af Byg & Bolighåndtering ApS som totalentreprenør.

Nybyggere

Hvis man overvejer at bygge nyt, så har vi naturligvis også her muligheden for at løse den opgave, dog kun såfremt der er tale om individuelt byggeri.  Vi kaster gerne alt vores erfaring ind i et byggeprojekt som tager udgangspunkt i den enkeltes families behov og krav,  for at skabe noget unikt.

Typehusfirmaerne er gode til at bygge rationelt og tænker i kasser, hvor vi modsat tænker kreativt og alternativt. Det vil nødvendigvis være dyrere pr. m2 at bygge individuelt, men det at deltage i processen og være med til at skabe noget unikt sammen er ofte pengene værd.

Arkitekt honorar for et færdigt byggeprojekt, hvor vi udfærdiger tegninger, beskrivelse, udbudsmateriale, afholder licitation og udfører entreprise og økonomistyring, samt tilsyn udgør ofte op til 5 - 10% af entreprisesummen.

Vi bygger til fast pris og på aftalt tid

Bag alle gode projekter ligger et grundigt forarbejde. Jeg udarbejder et gennemarbejdet myndighedsprojekt med alle nødvendige tegninger og detaljeret byggebeskrivelse. Det sikrer sammenhæng i byggeriet og dyre ekstraregninger undgås.

Vores entreprisekontrakt er gennemarbejdet og tilpasset individuelt byggeri. Betalingerne er opdelt i faste rater der følger byggeriet, hvilket i realiteten betyder at der aldrig er betalt for mere end der er udført. Denne model giver maksimal tryghed for dig som bygherrer.

10% af byggesummen holdes altid tilbage til gennemgang og aflevering. Således sikrer vi os at de involverede parter lever op til den aftalte standard.

Jeg samarbejder kun med dygtige og erfarne håndværkere, som jeg kan stå inde for og har tillid til.Vi har samarbejdspartnere indenfor følgende fag:

✔︎ Jord, beton og kloak

✔︎ Murerarbejde

✔︎ Tømrerarbejde

✔︎ VVS og blikkenslagerarbejde

✔︎ El-arbejde

✔︎ Brolægger

✔︎ Maler

Kontakt Byg og Bolighåndtering v/ Brian Boksa på ovennævnte kontaktoplysninger, så får du rene ord for pengene. 

 

Med venlig hilsen

Brian Boksa - Byg og Bolighaandtering ApS

Byggesagkyndig rådgivning Byg og Bolighåndtering ApS har samarbejde med flere advokater og banker, der henviser købere mig for at få kyndig byggesagkyndig vejledning og rådgivning. Eksisterende bolig Uanset om opgaven drejer sig om gennemgang af en eksisterende ejendom, med tilstandsrapport, så har køber god gavn af, at få egen byggesagkyndige rådgiver til at kigge ejendommen efter inden bindende købsaftale skrives under. Jeg gennemgår ejendommen med fokus på fugtregistrering og knytter kommentarer til den foreliggende tilstandsrapport, samt registrerer evt. yderligere fejl og mangler. Der er ikke tale om en ny tilstandsrapport, men en gennemgang der ender op med en konkret rapport

Entreprenør

Tilbygning

Totalentrepriser

Bygningsrenovering

Tagdækker

Tag

Tagbeklædning

Tagdækning

Specialist

Aluminiumfacader

Bygnings- vedligeholdelse

Rådgiver

Arkitekter

Byggeguide

Byggestyring

Bygningskonstruktører

Bygningssagkyndige

Bygningsundersøgelse

Energikonsulenter

Geoteknik

Havearkitekter

Ingeniører

Ingeniørfirmaer

Ingeniørfirmaer, projekterende og rådgivende

Køkkenindretning & bad

Rådgivende Ingeniører

Husbygger

Byggeselskaber

Bygmestre

Energimand

Isolering

Hulmursisolering

Loftisolering

Medlem af

Ingen oplysninger indtastet

Kurser/uddannelse

Ingen oplysninger indtastet

Samarbejdspartnere
19 anmeldelser af
BYG OG BOLIGHAANDTERING ApS
Kommunikation
5
Aftale
5
Pris
5
Tilfredshed
5
Oprydning
5
Samlet vurdering
5.0

5.0

Verificeret kunde

Dato:
Anmeldt af:
Byggeår:
2019
Opgaver:
Rådgivning - generelt
JA, jeg vil bruge BYG OG BOLIGHAANDTERING ApS igen

Byggeteknisk rådgivning for køber af ældre byhus

Vi brugte Brian som byggesagkyndig ifm. køb af hus. Vi er ekstremt tilfredse med den rådgivning Brian har givet os og anbefaler ham på det varmeste!

Kommunikation
5
Aftale
5
Pris
5
Tilfredshed
5
Oprydning
5
Samlet vurdering
5.0

5.0

Verificeret kunde

Dato:
Anmeldt af:
Byggeår:
2019
Opgaver:
Nyt hus, Rådgivning - generelt
JA, jeg vil bruge BYG OG BOLIGHAANDTERING ApS igen

nyt typehusbyggeri

Har kun positivt at fortælle, har ingen problemmer haft

Kommunikation
5
Aftale
5
Pris
5
Tilfredshed
5
Oprydning
5
Samlet vurdering
5.0

5.0

Verificeret kunde

Dato:
Anmeldt af:
Byggeår:
2019
Opgaver:
Udvendig, Indvendig, Rådgivning - generelt
JA, jeg vil bruge BYG OG BOLIGHAANDTERING ApS igen

Byggeteknisk rådgivning vedr. køb og salg af ejendom.

En grundig gennemgang af den udstukne opgave

Kommunikation
5
Aftale
5
Pris
5
Tilfredshed
5
Oprydning
5
Samlet vurdering
5.0

5.0

Verificeret kunde

Dato:
Anmeldt af:
Byggeår:
2019
Opgaver:
Rådgivning - generelt
JA, jeg vil bruge BYG OG BOLIGHAANDTERING ApS igen

Byggeteknisk rådgivning i forbindelse med kundes overvejelser om køb af ældre 60'er villa

God og grundig gennemgang af K3 anmærkninger i tilstandsrapport. Derudover god rådgivning ift. optimering og forbedring af bolig.

Kommunikation
5
Aftale
4
Pris
5
Tilfredshed
5
Oprydning
5
Samlet vurdering
4.8

4.8
Dato:
Anmeldt af:
Byggeår:
2019
Opgaver:
Gulve/trapper, Væg/Loft, Opvarmning, Isolering, Rådgivning - generelt
JA, jeg vil bruge BYG OG BOLIGHAANDTERING ApS igen

Delvist renovering af villa i Sorø

Renovering af stue - super resultat.

Kommunikation
5
Aftale
5
Pris
5
Tilfredshed
5
Oprydning
5
Samlet vurdering
5.0

5.0
Dato:
Anmeldt af:
Byggeår:
2019
Opgaver:
Udvendig, Indvendig, Omkring, Fag og totalentreprise
JA, jeg vil bruge BYG OG BOLIGHAANDTERING ApS igen

Nybygget hus

Vi har brugt Brian Boksa fra Byg og Bolighåndtering gennem hele processen, da vi fik bygget nyt hus i Sorø.

Brian har kompetent og grundigt fulgt alle byggeriets faser og dokumenteret dette i rapporter til os.

Hvis der har været behov for det har Brian håndteret det i en konstruktiv dialog med os, byggefirma og håndværkere. Brian har sans for detaljerne, men er også fair og så mestrer han dialogen med håndværkerne – også selvom noget skal laves om !

Brian har sikret at vi kunne føle os trygge gennem hele processen – også selvom vi slet ikke har forstand på de byggetekniske detaljer. Brian meget behagelig at samarbejde med.

Vi kan helt klart anbefale at man tager Brian Boksa med på sidelinjen i en byggeproces.

Kommunikation
5
Aftale
4
Pris
4
Tilfredshed
5
Oprydning
5
Samlet vurdering
4.5

4.5

Verificeret kunde

Dato:
Anmeldt af:
Byggeår:
2019
Opgaver:
Rådgivning - generelt
JA, jeg vil bruge BYG OG BOLIGHAANDTERING ApS igen

Rådgivning for køber vedr. korrekt BBR og byggeteknikvurdering

Brian var super rar og god at snakke med. Han satte sig ind i sagerne og gav os gode råd og prissatte de mangler der var ved ejendommen, som vi påtænkte at købe.

Kommunikation
5
Aftale
5
Pris
5
Tilfredshed
5
Oprydning
5
Samlet vurdering
5.0

5.0

Verificeret kunde

Dato:
Anmeldt af:
Byggeår:
2018
Opgaver:
Tag, Facade/murværk, Fundament, Døre/vinduer, Rådgivning - generelt
JA, jeg vil bruge BYG OG BOLIGHAANDTERING ApS igen

Byggeteknisk rådgivning til køber i forbindelse med overvejelser om køb af ældre bolig

Jeg har brugt Byg og Bolighåndtering både i forbindelse med nybyggeri, som bygge sagkyndig, og i forbindelse med køb af bolig. hvor tilstandsrapport og bilig blev gennemgået.

I begge tilfælde har jeg fået en virkelig god og ærlig rådgiving.

Kommunikation
5
Aftale
5
Pris
5
Tilfredshed
5
Oprydning
5
Samlet vurdering
5.0

5.0

Verificeret kunde

Dato:
Anmeldt af:
Byggeår:
2018
Opgaver:
Rådgivning - generelt
JA, jeg vil bruge BYG OG BOLIGHAANDTERING ApS igen

Byggesagkyndig rådgivning for køber af ældre landejendom

Super betjening og service

Kommunikation
5
Aftale
5
Pris
5
Tilfredshed
5
Oprydning
5
Samlet vurdering
5.0

5.0

Verificeret kunde

Dato:
Anmeldt af:
Byggeår:
2018
Opgaver:
Rådgivning - generelt
JA, jeg vil bruge BYG OG BOLIGHAANDTERING ApS igen

Bygherrerådgivning med kvalitetssikring af ny bygget Eurodan hus

Godt samarbejde og meget dygtig samt god rådgivning

Kommunikation
5
Aftale
5
Pris
5
Tilfredshed
5
Oprydning
5
Samlet vurdering
5.0

5.0

Verificeret kunde

Dato:
Anmeldt af:
Byggeår:
2018
Opgaver:
Rådgivning - generelt
JA, jeg vil bruge BYG OG BOLIGHAANDTERING ApS igen

Byggeteknisk rådgivning for køber af ældre byhus

Super imødekommende, stor og bred viden. var en super hjælp, da vi skulle have vurderet et hus om prisen var matchende til husets stand. Gav os mere end den ønskede rådgivning. Super oplevelse. Helt klart Anbefaling værdi.

Kommunikation
5
Aftale
5
Pris
5
Tilfredshed
5
Oprydning
5
Samlet vurdering
5.0

5.0

Verificeret kunde

Dato:
Anmeldt af:
Byggeår:
2018
Opgaver:
Rådgivning - generelt
JA, jeg vil bruge BYG OG BOLIGHAANDTERING ApS igen

Byggesagkyndig rådgivning og tilsyn vedrørende nyt typehusbyggeri

Overordnet set var samarbejdet med Byg og Bolighåndtering ApS /Brian Boksa helt I top.

Alt fra start til slut med byggeriet gik som det skulle med Brian på sidelinjen. Han er virkelig en fornøjelse at arbejde sammen med. Og han er en meget rar person. En som man hurtigt kommer til og føle sig godt tilpas med. Men når det er sagt er han også utrolig fair person. Både over for bygherre samt firmaet der bygger. I den forstand at det hele køre som det skal! For hvis det ikke gør så er han også hurtig til at vende pladen og køre til klingen for at få det ønskede resultat. Om der så skal arbejdes for det. Så er han virkelig en man kan regne med!

Han er super god til at vejlede og forklare de punkter man ikke selv har styr på. Så er han en der har fingeren på pulsen i den forstand at hvis det er nødvendigt at rykke på noget så bliver det også gjort. Og der bliver ikke sparret på noget som helt.

I de yderpunkter af de mange brancher der er indblandet i sådan nybyggeri. Har han styr på det. Samt hvis der er noget han var i tvivl om var han ikke bleg for at kontakte andre i de pågælende brancher hvis der er tvivl i sager som er mystiske, og svære.

Hvis vi nogen sinde skal bygge igen. Er han ihverfald ham vi skal bruge. Efter sådan en oplevelse/samarbejde vi har haft med Brian er der ingen tvivl om hvem vi ville vælge i sager han kan være behjælpelig med.

Kommunikation
5
Aftale
5
Pris
5
Tilfredshed
5
Oprydning
5
Samlet vurdering
5.0

5.0
Dato:
Anmeldt af:
Byggeår:
2018
Opgaver:
Fag og totalentreprise, Rådgivning - generelt
JA, jeg vil bruge BYG OG BOLIGHAANDTERING ApS igen

rådgivning

rådgivning ved køb af hus

Kommunikation
5
Aftale
5
Pris
5
Tilfredshed
5
Oprydning
5
Samlet vurdering
5.0

5.0

Verificeret kunde

Dato:
Anmeldt af:
Byggeår:
2018
Opgaver:
Udvendig, Indvendig
JA, jeg vil bruge BYG OG BOLIGHAANDTERING ApS igen

Byggerådgiver

I forbindelse med nybyggeri i Sorø 2017-18, valgte vi at anvende Byg og Bolighåndtering. Det er en beslutning, som vi bestemt ikke fortryder, Byg og Bolighåndtering fandt fejl og mangler ved byggeriet og sikrede at disse blev udbedret. Udover at gennemføre de tilbudte tilsyn, oplevede vi at Byg og Bolighåndtering tilbød at lave en termografi af de områder, hvor der havde været fejl i isoleringen så vi kunne være 100 % sikre på at fejler var rettet.
Vi oplevede Byg og Bolighåndtering som en professionel rådgiver, som vi gerne vil give vores varmeste anbefaling, da vi er sikre på at vi havde fået et dårligere hus, hvis vi ikke havde anvendt Byg og Bolighåndtering.

Kommunikation
5
Aftale
5
Pris
5
Tilfredshed
5
Oprydning
5
Samlet vurdering
5.0

5.0

Verificeret kunde

Dato:
Anmeldt af:
Byggeår:
2018
Opgaver:
Fag og totalentreprise, Rådgivning - generelt
JA, jeg vil bruge BYG OG BOLIGHAANDTERING ApS igen

Byggesagkyndig rådgivning ved overdragelse af nyt rækkehus

Brian Boksa var nem at komme i kontakt med, da vi skulle bruge en byggesagyndig til et nybygget hus. Hele korrespondancen og samarbejdet har forløbet gnidningsfrit og professionelt. Brian er en detaljens mand, hvilket vi sætter stor pris på. Han har holdt os godt i hånden i hele procesen og skal med til 1 års gennemsynet af huset senere,-) Tak Brian,-)

Kommunikation
5
Aftale
5
Pris
5
Tilfredshed
5
Oprydning
5
Samlet vurdering
5.0

5.0

Verificeret kunde

Dato:
Anmeldt af:
Byggeår:
2017
Opgaver:
Fag og totalentreprise, Rådgivning - generelt
JA, jeg vil bruge BYG OG BOLIGHAANDTERING ApS igen

Bygherrerådgivning for nye ejer af opført nyt typehus i Sorø

Vi har være godt tilfredse med Brians arbejde. Han er faglige dygtig.

Kommunikation
5
Aftale
5
Pris
5
Tilfredshed
5
Oprydning
5
Samlet vurdering
5.0

5.0

Verificeret kunde

Dato:
Anmeldt af:
Byggeår:
2017
Opgaver:
Fag og totalentreprise, Rådgivning - generelt
JA, jeg vil bruge BYG OG BOLIGHAANDTERING ApS igen

Byggeteknisk rådgivning udført for køber af ældre villa i Roskilde

Byg og Bolighaandtering ApS arbejder meget professionelt. De har erfaring og har styr på det de taler om, det er der ingen tvivl om. Det prioriteres at kunden ved hvad der bliver talt om, og det er meget rart. Man er konstant tryg. Service og venlighed er i højsædet. Vi er meget tilfredse.

Kommunikation
5
Aftale
4
Pris
4
Tilfredshed
5
Oprydning
5
Samlet vurdering
4.5

4.5

Verificeret kunde

Dato:
Anmeldt af:
Byggeår:
2017
Opgaver:
Gulve/trapper, Opvarmning, Isolering
JA, jeg vil bruge BYG OG BOLIGHAANDTERING ApS igen

Nyt gulv med gulvvarme i ældre parcelhus efter udgravning og komplet efterisolering.

Der blev fundet gode håndværkere og den aftalte tidsplan holdt.

Kommunikation
5
Aftale
5
Pris
5
Tilfredshed
5
Oprydning
5
Samlet vurdering
5.0

5.0

Verificeret kunde

Dato:
Anmeldt af:
Byggeår:
2017
Opgaver:
Rådgivning - generelt
JA, jeg vil bruge BYG OG BOLIGHAANDTERING ApS igen

Bygherrerådgivning ved opførelse af nyt typehus

Enestående byggekundskab og alt i alt fremdeles hæderlig og forsvarede altid min position overfor bygmester med hvem Brian Boksa havde et godt samarbejde.