Gå til hovedindhold
4.8
Baseret på
14 anmeldelser

ROCKWOOL A/S

Hovedkontor
Hovedgaden 584
2640 Hedehusene
CVR nr: 
54879415

Om ROCKWOOL A/S

Selskabets formål er i ind- og udland, herunder ved investering i andre selskaber, at drive industri, handel og servicevirksomhed samt virksomhed med tilknytning hertil, samt at drive investeringsvirksomhed.

Nedenstående anmeldelser er anmeldelser, hvor der i byggeopgaven er anvendt produkter af ROCKWOOL A/S.
Bemærk! En negativ anmeldelse er ikke nødvendigvis et udtryk for en negativt produkt anvendelse.

5.0

Verificeret kunde

Dato:
Anmeldt af:
Byggeår:
2024
Opgaver:
Døre/vinduer, Badeværelse, Gulve/trapper, Væg/Loft, Opvarmning, Ventilation, El-arbejde - generelt, Malearbejde - generelt, VVS-arbejde - generelt, Murerarbejde - generelt, Tømrerarbejde - generelt, Rådgivning - generelt, Fugning - generelt
JA, jeg vil bruge E.O Tømrer & Entreprise A/S igen

Total renovering af badeværelse

Optakten til byggeriet var meget professionel og kreativt visionær i detaljering og samarbejde om løsninger. Selve opførelsen af badeværelset forløb planmæssigt iht. den meddelte tidsplan og udførelsen er af kæmpehøj kvalitet. Vi er meget tilfredse. Der er undervejs holdt en god orden og løbende støvsugning og trimning af oplag i vores spisestue, der fungerede som værksted i byggeperioden. Vi er mødt med høflighed og respekt af alle håndværkere som har været på projektet. Foruden det færdige resultat (badeværelse) var bedst er alt sparringen imellem os som bygherre og Önder Yasar samt teamet af håndværkere som medvirkede.


5.0

Verificeret kunde

Dato:
Anmeldt af:
Byggeår:
2023
Opgaver:
Gulve/trapper, Væg/Loft, Kælder, Opvarmning, Isolering, Ventilation, Nedrivning, El-arbejde - generelt, Malearbejde - generelt, VVS-arbejde - generelt, Murerarbejde - generelt, Tømrerarbejde - generelt, Rådgivning - generelt, Fugning - generelt, Diamantboring og skæring, Andet
JA, jeg vil bruge SCHIER HÅNDVÆRKER SERVICE ApS igen

Istandsættelse af hus.

Vi har haft en god proces med Dennis Schier og hans team. Vi har gennem hele forløbet oplevet glimrende faglighed, stolthed omkring arbejdets udførsel kvalitet, overholdelse af aftaler og punktlighed. Hvor Dennis benytter sig af partnere har disse med en enkelt undtagelse haft de samme kvaliteter. Meget vigtigt har vi også oplevet, at Dennis er til at få fat på og han responderer prompte på opkald, mails og beskeder. Vi har været meget tilfredse med samarbejdet såvel som resultatet.


4.7

Verificeret kunde

Dato:
Anmeldt af:
Byggeår:
2023
Opgaver:
Køkken, Væg/Loft, Opvarmning, Ventilation, Hvidevarer, Nedrivning, El-arbejde - generelt, Malearbejde - generelt, VVS-arbejde - generelt, Murerarbejde - generelt, Tømrerarbejde - generelt, Rådgivning - generelt, Fugning - generelt, Andet
JA, jeg vil bruge SCHIER HÅNDVÆRKER SERVICE ApS igen

Total modernisering af køkken

Dennis er altid god og behagelig at arbejde sammen med. Projektet var lidt ramt af sygdom, så det tog lidt længere end håbet. Men man er altid i trygge hænder. Og kvaliteten på vvs, tømrer, el og murer arbejdet er glimrende.Desværre var den afsluttende finish fra det tilknyttede malerfirma ikke helt så skarp, som det øvrige. Dennis forsikrede om, at de ikke kommer ud på opgaver igen. Derfor tøver vi ikke med at anbefale Dennis til andre.


5.0

Verificeret kunde

Dato:
Anmeldt af:
Byggeår:
2023
Opgaver:
Gulve/trapper, Væg/Loft, Nedrivning, El-arbejde - generelt, Malearbejde - generelt, Murerarbejde - generelt, Tømrerarbejde - generelt, Rådgivning - generelt, Fugning - generelt, Andet
JA, jeg vil bruge SCHIER HÅNDVÆRKER SERVICE ApS igen

Istandsættelse af entré, gang og trapperum/repos

Vi har haft en rigtig god oplevelse i forbindelse med omfattende istandsættelse af entre, gang og trapperum/repos mv.
Det var helt igennem nogle rigtig gode, venlige håndværkere som altid kom på det aftalte tidspunkt.
Igennem hele forløbet var de forskellige håndværkere rigtig gode til løbende at forklare hvilke ting de skulle udføre den pågældende dag. Ligesom at der hver dag blev ryddet fint op af de enkelte håndværkere.
Alle aftaler blev overholdt og arbejdet perfekt udført.
Vi bruger helt sikkert Schier håndværker Service en anden gang ligesom at vi kun varmt kan anbefale brugen af Schier Håndværker Service.


5.0
Dato:
Anmeldt af:
Byggeår:
2023
Opgaver:
Indvendig, Badeværelse, Gulve/trapper, Væg/Loft, Kælder, Opvarmning, Ventilation, Fag og totalentreprise, El-arbejde - generelt, Malearbejde - generelt, VVS-arbejde - generelt, Murerarbejde - generelt, Tømrerarbejde - generelt, Fugning - generelt
JA, jeg vil bruge SCHIER HÅNDVÆRKER SERVICE ApS igen

Renovering af kælder, maling af stueetage og gulvslib/lak

Vi har brugt Schier Håndværk nogle gange efterhånden og igen denne gang er vi overordentligt tilfredse med arbejdet der er udført. Dennis’ folk er dygtige og venlige. Derudover virkelig god afdækning og oprydning.
Og ikke mindst er det altid en fornøjelse at have med Dennis at gøre - Dennis er altid klar ved telefonen, på mail eller sms. Han kommer til tiden, der bliver fulgt op på ting og der bliver ageret hurtigt på spørgsmål. Det er virkelig svært at finde andre steder - for ikke at sige umuligt:-)