Gå til hovedindhold
5.0
Baseret på
21 anmeldelser

PLASTMO A/S

plastmo@plastmo.dk
Hovedkontor
Odinsvej 11
4100 Ringsted
CVR nr: 
33051662

Om PLASTMO A/S

Selskabets formål er at drive fabrikation og handel med tagrender, tagplader og ovenlysvinder samt med andre produkter, som er nødvendige for at sikre komplet produktudvalg, samt at engagere sig i anden virksomhed i Danmark og udlandet, som efter bestyrelsens skøn fremmer selskabets udvikling. Selskabet markedsfører produkter i Danmark og i udlandet. 2.2Selskabet anvender bl.a. varemærkerne Plastmo og ACO i forbindelse med markedsføring af sine produkter.

Nedenstående anmeldelser er anmeldelser, hvor der i byggeopgaven er anvendt produkter af PLASTMO A/S.
Bemærk! En negativ anmeldelse er ikke nødvendigvis et udtryk for en negativt produkt anvendelse.

5.0

Verificeret kunde

Dato:
Anmeldt af:
Byggeår:
2023
Opgaver:
Udvendig, Tag, Skorsten, Tagrender
JA, jeg vil bruge Jesper Thorsens Tagservice ApS igen

Nyt tag på sommerhus og terrass

Har tidligere brugt Jesper Thorsens Tagservice, og da jeg havde brug for et råd kontaktede jeg Jesper der kom og kiggede. Dette viste sig at være en rigtig god ide, for Jesper opdagede samtidig, at taget på sommerhus var revnet og det gerne skulle udføres inden vinter, for at undgå vandskader indendørs. Heldigvis kunne Jesper og hans folk lægge nyt tag på hele huset og samtidig også på terrassen, så alt var klart til vinteren. Alle aftaler blev overholdt og må sige at de arbejder super effektivt, rydder op efter sig, skal jeg have udført noget arbejde igen vil jeg helt klart kontakte Jesper, bruge ham og hans folk, det er arbejde til ug.
Havde Jesper ikke lige taget et kig på taget, havde der været mange vandskader, og det var noget Jesper blot gjorde, han er en meget dygtig kompetent håndværker.,


5.0

Verificeret kunde

Dato:
Anmeldt af:
Byggeår:
2023
Opgaver:
Udvendig
JA, jeg vil bruge Jesper Thorsens Tagservice ApS igen

udskiftning af tag m.m.

Jesper Thorsen og hans drenge er det jeg vil kalde for RIGTIGE MÆND. De knokler i alt slags vejr og vi har været ovenud tilfredse med det arbejde de har lavet.
Der var små ting efter de var færdige, som vi ikke var helt tilfredse med og dagen efter stod de hos os, rettede de enkelte ting i silende regn.
Kommunikationen med Jesper har været helt i top hele vejen igennem.


5.0

Verificeret kunde

Dato:
Anmeldt af:
Byggeår:
2023
Opgaver:
Udvendig
JA, jeg vil bruge Jesper Thorsens Tagservice ApS igen

Nyt tag

Fået fjernet gammelt tag og indvendige tagrender samt isoleret en hems.
Nyt tag og lægter, sternbrædder og tagrender.
Specielle krav til nedtagning og genopsætning af markise, blev udført perfekt.
Vi fik mårsikring og udluftning som aftalt.
Vejret drillede med sne og regn, men vi blev hele tiden opdateret i forhold til om der kom håndværkere.
Super fin kommunikation.


5.0

Verificeret kunde

Dato:
Anmeldt af:
Byggeår:
2023
Opgaver:
Udvendig, Tag, Døre/vinduer, Skorsten, Tagrender, Indvendig, Væg/Loft, Isolering, Ventilation, Fag og totalentreprise, Tømrerarbejde - generelt, Rådgivning - generelt
JA, jeg vil bruge Klyverbyg ApS igen

Nyt tag, isolering og ovenllys

Nyt tag, isolering og ovenlysvinduer - et meget vellykket projekt - dygtigt ledet og styret fra start til slut - super flot resultat og af højeste håndværksmæssige kvalitet - alt leveret til tiden og til den aftalte pris. Vi giver Klyverbyg den bedste anbefaling - og vil vil helt sikkert række ud til Anders til vores næste projekt.


4.8

Verificeret kunde

Dato:
Anmeldt af:
Byggeår:
2023
Opgaver:
Udvendig
JA, jeg vil bruge LIND & BIRKEDAL ApS igen

Ny facadebeklædning

Der kan være langt mellem snapsene, når man skal finde gode håndværker, der overholder deres aftaler, informerer og laver et ordentligt stykke arbejde. Det må jeg sige, at Lind og Birkedal gør. De var de eneste, der var ærlige omkring vores facades beskaffenhed, og hvad der skulle til for at gøre den i orden. Samtidig var de nemme at få fat i, høflige at snakke med og arbejdet er godt udført. Der er altid lidt bump på vejen, men de blev løst så fint, og vi er glade for resultatet og samarbejdet!