Gå til hovedindhold
4.9
Baseret på
89 anmeldelser

ARDEX Danmark A/S

Provider logo
Hovedkontor
Marielundvej 4
2730 Herlev
CVR nr: 
11709214

Om ARDEX Danmark A/S

Selskabets formål er fremstilling og salg af kemiske produkter og hjælpestoffer til byggeindustriern i Skandinavien.Selskabet er berettiget til at udøve alle hermed forbundne forretningsmæssige funktioner, det være sig også etablering af yderligere selskaber og delagtighed i andre selskaber.

Nedenstående anmeldelser er anmeldelser, hvor der i byggeopgaven er anvendt produkter af ARDEX Danmark A/S.
Bemærk! En negativ anmeldelse er ikke nødvendigvis et udtryk for en negativt produkt anvendelse.

5.0

Verificeret kunde

Dato:
Anmeldt af:
Byggeår:
2023
Opgaver:
Facade/murværk, Døre/vinduer, Køkken, Gulve/trapper, Væg/Loft, Opvarmning, Hvidevarer, El-arbejde - generelt, Malearbejde - generelt, VVS-arbejde - generelt, Murerarbejde - generelt, Tømrerarbejde - generelt, Rådgivning - generelt, Fugning - generelt, Andet
JA, jeg vil bruge E.O Tømrer & Entreprise A/S igen

Total renovering af køkken

Vi kan kun anbefale önder, hans håndværkere og samarbejdspartnere.

De har stået for renoveringen af vores køkken. Vi har hele vejen igennem projektet været rigtig tilfredse med alt fra planlægningen til udførelsen.

De har fulgt tidsplanen hele vejen igennem - faktisk har de været foran tidsplanen.

Vi har oplevet, at de er meget kvalitetsbevidste og altid sørger for, at alting er i orden!


5.0

Verificeret kunde

Dato:
Anmeldt af:
Byggeår:
2023
Opgaver:
Badeværelse, El-arbejde - generelt, Malearbejde - generelt, VVS-arbejde - generelt, Murerarbejde - generelt, Tømrerarbejde - generelt, Rådgivning - generelt, Fugning - generelt
JA, jeg vil bruge E.O Tømrer & Entreprise A/S igen

Total renovering af badeværelse

Vi har fået lavet det smukkeste badeværelse af Onder og hans håndværkere.
Badeværelset er udført på dygtigste vis.
Alle håndværkerne - både Onders egne og de håndværkere som hyres ind - har været meget dygtige, arbejdet med stor akkuratesse, og de har sat en stor ære i at udføre godt håndværk. Deres faglige stolthed har været tydelig.
De er detaljeorienterede og perfektionistiske. Det er vi også - så det har været det perfekte match!
Vi vidste præcis, hvordan vi ville have det, og vi har fået det præcist som vi ønskede det. På visse punkter har Onder endda lige kunnet optimere på en af vores ideer, ud fra hans faglige viden, æstetiske sans og finger på pulsen af, hvad der er ‘hot’
Vi fik en tidsplan og detaljerede planer flere uger før arbejdet skulle påbegyndes. Da arbejdet så blev sat i gang, blev oversigterne hængt op på væggen i badeværelset.
Jeg er lærer. En sådan tidsplan (som endda overholdes) var en fryd for mit eget planlægger- og kontrolgen ☺️
Det har været fascinerende at følge med i det hele fra sidelinjen, mens arbejdet skred frem.
Udover den faglige ekspertise, har alle håndværkere været super behagelige at have i huset. De har været rare og behagelige at have ‘på besøg’.
Sidst men ikke mindst har vi, når vi tidligere har haft håndværkere, været frustreret over mangel på koordinering og kommunikation og mangel på svar og forholden sig til vores spørgsmål. Denne gang har vi ikke haft denne frustration. Med Onder og Co er kommunikationen forløbet uproblematisk og også med masser af god humor og glade smil og god stemning.
Vi vil til enhver tid hyre E.O igen


5.0

Verificeret kunde

Dato:
Anmeldt af:
Byggeår:
2023
Opgaver:
Badeværelse, Gulve/trapper, Væg/Loft, Ventilation, Nedrivning, El-arbejde - generelt, Malearbejde - generelt, VVS-arbejde - generelt, Murerarbejde - generelt, Tømrerarbejde - generelt, Rådgivning - generelt, Fugning - generelt
JA, jeg vil bruge Murerfirmaet Eriksen igen

Totalrenovering af badeværelse, og anden renovering i lejlighed.

Dette er en anbefaling til Patricks arbejde med renoveringen af vores badeværelse, og et renoveringsprojekt der strakte sig over hele lejligheden.

Patrick er en fremragende murmester og projektleder, hans dygtighed og opmærksomhed på detaljer er uden sidestykke. Vi har nu nok det flotteste badeværelse i landet. 
Men grunden til, at vi endte med at vælge Patrick til projektet, er hans fantastiske kommunikationsevner. Patrick var ved vores side under hele 2 måneders projekt, han forklarede hvert trin, han kommunikerede med alle sammen fagfolk og vores naboer, og efterlod os med både et smukt badeværelse og lejlighed, men også en meget positiv følelse.

Projektet blev udført meget rettidigt, hvert trin foregik nøjagtigt efter planen, og projektet afsluttedes på den nøjagtige dato, der blev aftalt.

Vi kan varmt anbefale Patrick til ethvert projekt man har brug for derhjemme, og jeg håber, vi kommer til at bruge hans tjenester i fremtiden igen.


5.0

Verificeret kunde

Dato:
Anmeldt af:
Byggeår:
2023
Opgaver:
Udvendig
JA, jeg vil bruge CARRASCO ApS igen

Har fået facade isoleret og pudset huset

Jeg kan kun anbefale med fem stjerner da der ikke er mulighed for at give mere. øv
Martin er fra start til slut en der overholder sine aftaler og priser. Martins folk er behaglige at ha gående og er rigtig gode til at videregive besked hvis , der skulle opstå noget. Der tilgang til tingene er positiv. og der færdige resultat er ud over det normale man ellers ser, Det ser supper godt ud, Det gælder også deres oprydning .
Jeg kan varmt anbefale dem og vil helt sikker bruge dem igen og igen


5.0

Verificeret kunde

Dato:
Anmeldt af:
Byggeår:
2023
Opgaver:
Tag, Døre/vinduer, Badeværelse, Gulve/trapper, Væg/Loft, Isolering, Ventilation, Hvidevarer, El-arbejde - generelt, Malearbejde - generelt, VVS-arbejde - generelt, Murerarbejde - generelt, Tømrerarbejde - generelt, Rådgivning - generelt, Fugning - generelt
JA, jeg vil bruge E.O Tømrer & Entreprise A/S igen

Total renovering inkl. nyt tag

Önder, Jesper og co. har været en fornøjelse at samarbejde med igennem hele vores renoveringsprojekt. Alle aftaler om tid og pris er overholdt til punkt og prikke, og arbejdet er flot og veludført. Önder og hans folk sætter en ære i, at tingene skal se ordentligt ud, når de er færdige, og vi er ovenud tilfredse med med resultatet. Vi har igennem hele processen (cirka fire måneder) haft en positiv og konstruktiv dialog med både Önder selv, og de folk der har gået i huset, som alle har været venlige og imødekommende, og selv naboerne har kun haft positive ting at sige. Vi kan meget varmt anbefale E.O. Tømrer og Entreprise A/S.