Gå til hovedindhold

5 uundværlige stykker værktøj du ikke kan klare dig uden

Dette indhold er sponsoreret
Visse værktøjer er vigtigere og mere uundværelige end andre. Værktøjer som du benytter i din dagligdag, og værktøjer som er nødvendige i forhold til at reparere cyklen, skille afløbet af eller starte på et gør det selv projekt i hjemmet. Visse værktøjer er derfor et ´must´ i hjemmet, hvor du bør overveje allerede nu at investere i værktøjet, hvis ikke du allerede har det. Vi har her samlet fem af de mest uundværlige stykker værktøj i artiklen herunder.

Lommeregner

De færreste tænker over det, men lommeregneren, eller regnemaskine som den også kaldes, er et af de vigtigste og mest uundværelige stykker værktøj der overhoved findes. Ikke nok med at den kan bruges når de præcise længdemål og størrelser på dit gør det selv projekt skal beregnes, så kan lommeregneren samtidig bruges i hverdagen under køb, handles og selv madlavningen når opskrifterne skal ganges op eller gøres mindre.

Målebånd

Et målebånd er et nyttigt stykke værktøj i mange situationer. Hvor ofte har du ikke stået og overvejet om målene på et billede eller et møbel nu også passer ind, eller hvad dine taljemål egentligt er til det stykke beklædning du overvejer at købe. Målebåndet er uundværligt i en lang række situationer i både værkstedet og i hverdagen, hvortil alle bør have mindst en liggende et sted, uanset hvor meget handyman de nu end er.

Boremaskine

En boremaskine kan komme dig til gavn i et væld af situationer, ikke mindst hvis du skal samle noget, hænge noget op på væggen eller bore et hul i en ting du er ved at bygge. Der findes dog mange forskellige typer af boremaskiner, som kan opfylde forskellige behov. Overvejer du at købe en boremaskine, skal du derfor være opmærksom på, hvorvidt du køber en samleboremaskine, en almindelig boremaskine eller en slagboremaskine. 

Skruetrækkersæt med bits

Der findes i dag rigtig mange forskellige hoveder på bits. Disse mange forskellige skruer og hoveder gør det både dyrt og besværligt, hvis du pludseligt skal have 40 forskellige skruetrækkere. I stedet er den nemme løsning at finde en universalskruetrækker hvor du kan skifte bitsen på skruetrækkeren, så den passer til skruen du skal skrue. Et skruetrækkersæt med bits, sparer dig dermed både for penge og plads. 

Hæftepistol

En hæftepistol er på mange måder en kraftigere udgave af en hæfteklammer, som er at finde på de fleste kontorer. Årsagen til at et hæftepistol er et uundværligt stykke værktøj i hjemmet, er at den hurtig og let kan hjælpe dig med ombetrække stoffet på både stole, sofaer og hjemmets øvrige møblement, alt imens hæftepistolen ligeledes tjener mange andre funktioner.