Gå til hovedindhold

Har du et fysisk krævende job? 3 tips til at passe bedre på din krop, når du arbejder

Har du et job, der er fysisk krævende, så er det i særdeleshed vigtigt, at du husker at passe godt på din krop. Jo bedre vi passer og plejer vores krop, jo længere vil vi også kunne holde til at arbejde. I denne guide kan du læse meget mere om, hvad du kan gøre for at passe godt på din krop under arbejde, så du kan have glæde af din krop i mange år endnu.

 

Aflast din krop med et exoskelet, når du arbejder

Har du et fysisk hårdt job såsom mekaniker og håndværker eller har du immobilitetsproblemer, der besværliggør fysisk hårdt arbejde? Så kan et exoskeleton være løsningen.

 

Der er mange fordele ved et exoskelet, herunder:

 

  • Skelettet reducerer nedslidning af muskler og led.
  • Øger arbejdsglæden og motivationen.
  • Skaber bedre ergonomi ved fysisk hårdt arbejde.
  • Aflaster kroppen.

 

Har din krop brug for aflastning i løbet af arbejdsdagen, så er det derudover også vigtigt, at du husker at holde de nødvendige pauser. Det vil give din krop et velfortjent afbræk og give dig fornyet energi til arbejdsdagen.

 

Hold dig i god form

Har du et job, der kræver mange kræfter, så er det en god idé at bruge fritiden på at dyrke motion for at vedligeholde formen. Det vil hjælpe dig med at opbygge muskler og forbedre din kondition, hvilket i den grad vil gavne dig i løbet af arbejdsdagen. De forskellige arbejdsopgaver vil blive lettere at udføre, og det vil mindske risikoen for overbelastning.

 

Beskyt dig selv med sikkerhedsudstyr

Arbejder du som eksempelvis håndværker, så ved du, hvor vigtigt det er at iføre sig eksempelvis sikkerhedssko, hjelm og lignende sikkerhedsudstyr. Det er vigtigt, at du ikke glemmer det, da det kan hjælpe dig med at undgå arbejdsulykker eller skader.