Gå til hovedindhold

Trænger dit hus til en kærlig hånd? Evt. isolering af gulv? Se hvad du kan gøre her

Dette indhold er sponsoreret

 

Enhver dansk husejer ved, at det ikke altid kan være ligetil at vedligeholde sin ejendom. Det er uhyre krævende at eje et hus, og sådan bliver det desværre ved med at være. Du har mange kvadratmeter, flere etager og støvede kroge, og derfor kan det til tider være uoverkommeligt at holde dit hus i flot stand. Læg dertil en eventuel frodig baghave, der heller ikke stopper med at gro, selvom det dog kunne være praktisk. Ikke desto mindre, så fortjener dit hus, at der er nogen der tager sig kærligt af det en gang imellem. Nogle simple forbedringer kan kraftigt forbedre glæden ved at tilbringe tiden derhjemme. Det er ting, du i teorien godt kan tage dig af selv. Men det er faktisk også noget, hvor du kan spare besværet og lade andre om det krævende arbejde. Her følger en lille liste over, hvordan du kan give dit hus og grund lidt mere kærlighed. Du vil næppe fortryde det.

 

Overvej gulvisolering

Du kender det måske. Det er en kold november-morgen, og dit vækkeur ringer alt for tidligt. Du trækker sløvt den lune dyne af dig og stiger ud af dit hig. Men når du sætter dine bare tæer på gulvet, møder du en kold og ubehagelig fornemmelse, fordi gulvet i dit hus er iskoldt. Mange danskere har gulve, der er for kolde til bare fødder om vinteren, og det kan også lede til feber og forkølelse. Hvis dette er tilfældet i dit hus, burde du overveje isolering af gulv. På den måde har dit gulv altid en behagelig temperatur året rundt.

 

Gå i krig med baghaven

Måske ikke den mest veloplagte opgave til vinteren, men så snart foråret og det varmere vejr melder sin ankomst, så kan det være, du skal i gang med haven? Mange danskere har baghaver, der får lov at gro til, og havearbejde er nok ikke øverst på alles prioriteringslister i en travl hverdag. Hvis dette også er tilfældet for din have, så gør dig selv en tjeneste at rode bod på det. Slå græsplænen, fjern ukrudtet, og plant lækre nye planter. Så har du en frodig og smuk have til sommer.

 

Få vinduerne pudset

Vinduer er skønne. De store, klare ruder lukker lys og liv ind i vores alles huse og lejligheder. Men vinduer bliver også snavset med tiden, fordi de tager mod vind og vejr. Desværre er vinduespudsning endnu en af de opgaver, der sjældent får opmærksomhed. Trænger dine vinduer til en omgang? Så fat spand og vand, eller hyr en professionel til arbejdet. Det vil klæde husets udtryk.