Gå til hovedindhold

Find den bedste varmepumpe til dit hus

Dette indhold er sponsoreret 

Er du ved at bygge nyt, eller forsøger du bare at finde en ny løsning til opvarmning af dit hjem? Varmepumper er en rigtig god løsning, som benytter sig af enten jordens eller luftens naturlige varme, til at opvarme dit hus. En varmepumpe er altså en super god løsning hvis du gerne vil være mere miljøbevidst, da den benytter sig af vedvarende energi til opvarmningen. Læs videre her for mere information og find den bedste varmepumpe.

 

Luft til luft-varmepumpe

En luft til luft-varmepumpe er en rigtig god løsning til mindre huse, eksempelvis sommerhuse, som ikke benyttes hele året rundt. Luft til luft-varmepumpen konverterer luften udefra til varme, som så blæses ind i din bolig. Den giver et rigtig godt indeklima, da den sørger for en god cirkulation af både varme og luft i dit hjem. Den er derfor også optimal til at holde fugt væk fra kældre og sommerhuse som ikke bliver brugt året rundt. Luft til luft-varmepumpen kan endda fungere som aircondition på de varme sommerdage. Den er nem at installere og hjælper til at nedsætte dit Co2-udslip med mere end halvtreds procent. 

 

Luft til vand-varmepumpe

En luft til vand-varmepumpe virker ved at omdanne den varmeenergi som findes i udeluften til både varmt brugsvand og rumvarme i dit hus. Det betyder altså, at du her får en totalløsning hvor både dit hjem og dit brugsvand varmes op, så du ikke skal tænke på flere løsninger. En luft til vand-varmepumpe er en af de billigere løsninger i forhold til investeringsomkostninger, og så kræver den ikke den store plads på din grund. Det er en super energieffektiv varmeløsning, da den leverer op til fem gange så meget varmeenergi, som den bruger. 

 

Jordvarmepumpe 

Jordvarmepumpen bruger varmen fra solen, som er oplagret i jorden, til at opvarme dit hjem. Det er typisk denne løsning, som vil give dig den største besparelse på din varmeregning. Det er dog også en løsning, som er relativt dyr at etablere, og som kræver en del plads. Til gengæld er jordvarmepumpen et lukket system, som ikke kræver nogen form for vedligeholdelse, og som har en rigtig lang levetid. Omkostningerne vil derfor hurtigt have tjent sig selv hjem igen. Med en jordvarmepumpe får du en miljø- og energivenlig løsning, som hjælper med at reducere dit Co2-udslip med op til femoghalvfjerds procent i forhold til andre mulige varmeløsninger til dit hjem.