Gå til hovedindhold

3 grunde til at investere i en skabsseng og skabe mere plads i soveværelset

Har du et lille soveværelse, eller ønsker du bare at skabe et mere rummeligt udtryk i rummet? Der er mange måder at skabe mere plads i rummet på. Har du for eksempel overvejet at investere i en ny seng? Skabssenge er et smart møbel, der tillader dig at udnytte kvadratmeterne og få mere plads i rummet, når du ikke benytter sengen. Læs med videre og få 3 gode grunde til at investere i en skabsseng.

 

Udnyt pladsen på effektiv og flot vis

Når du skal indrette et lille rum eller ønsker at skabe et rummeligt udtryk, så er det vigtigt, at du udnytter al den plads, du har til rådighed, herunder også højden. En skabsseng, også kaldet en vægseng, er en genial måde at udnytte pladsen i rummet på.

 

Hvorfor vælge en skabsseng til at skabe mere plads?

 

  • Du kan slå sengen op og dermed undgå, at den stjæler plads på gulvet.
  • Det er et simpelt og elegant møbel.
  • Giver rummeligt udtryk ved at udnytte væggen.

 

Sæt sengen op selv eller få hjælp af håndværkere

En skabsseng kan være ret så tung at få ind i soveværelset. Ser du det som en hindring for at investere i en skabsseng? Der er altid hjælp at hente hos håndværkere, der kan være behjælpelige til at fragte og montere sengen på sikker vis. Dermed undgår du også at blive øm i kroppen fra at fragte sengen.

 

En god seng er vigtig for nattesøvnen

Når du kigger efter ny seng, så er det vigtigt, at du ikke går på kompromis med komforten. Der findes rigtig mange senge på markedet, herunder også skabssenge, hvor komforten er i højsædet. Det er utrolig vigtigt for din nattesøvn, og du kan altså se investeringen af sengen som en investering i dig selv og dit velvære.