Gå til hovedindhold

Få bygget brusekabiner af erfarne glarmestre

En brusekabine er en stor del af et badeværelse, og skal det shines op, kan det godt betale sig at kigge på, om man skal investere i en ny brusekabine i glas. En brusekabine skal passe godt ind i det rum, den kommer til at være i, og det kræver, at den tilpasses helt perfekt. Få en erfaren glarmester til at bygge jeres nye speciallavede brusekabine.

Glas i god kvalitet

For at få en god, funktionel brusekabine, er det vigtigt, at glasset, der omgiver den, er i høj kvalitet, så man ikke oplever, at det bliver mærket med tiden. Brusekabinerne er derfor fremstillet i hærdet eller nanobehandlet glas. Overfladen er smuds- og kalkafvisende, så I vil ikke opleve, at der kommer hvide aflejringer på glasset, selvom det bruges dagligt til bad. En brusekabine i glas er en praktisk løsning, der ikke fylder meget, og gennemsigtigheden er med til at få badeværelset til at føles større, når man træder ind i det. Det er muligt at få forskellige beslag til brusekabinerne, så uanset om man går efter et stål- eller messinglook, kan man finde noget, der passer godt ind.

Speciallavet helt efter kundens ønsker

Uanset hvordan det badeværelse, brusekabinen skal sættes op i, ser ud, er det muligt at finde en løsning, så den kommer til at passe ind. Brusekabinerne kan laves på specialmål, så den selv i små rum kan passe godt ind og være funktionel. Der er en generel anbefaling om at bruge 8 mm hærdet glas, men ud over dette kan der varieres i mange forskellige retninger, når brusekabinen skal designes. Der kan ændres både på størrelse, hængsler og glastyper, og uanset hvad der vælges, kan man regne med at få en brusekabine med lang levetid og i god kvalitet. Brusekabinerne er en alt-i-en-løsning, der både inkluderer væg og dør i kabinen, så alt passer godt sammen.