Gå til hovedindhold

Hvad skal du være opmærksom på, inden du bestiller en tagdækker?

Skal du have lagt nyt tag på dit sommerhus eller tagpap på din garage? Og er du på jagt efter en dygtig tagdækker i Aalborg

 

En tagdækker er ekspert i at lægge de fleste former for tag. Er du i tvivl om, hvorvidt du skal få lagt tagpap på, eller om du skal vælge en anden form for tagbelægning? Så er der professionel hjælp at hente hos den lokale tagdækker.

 

Inden du tager kontakt til en tagdækker, er der dog en række overvejelser, du gør klogt i at gøre dig. Vi har samlet alt det, du skal tænke over, før du kaster dig ud i projekt nyt tag lige her. 

Vil du gerne have et klimavenligt tag?

Der findes mange forskellige former for tag. Er det et kolonihavehus eller et sommerhus, du skal have lagt ny tagbelægning på, vil et af de moderne sedumtage måske passe godt ind? 

 

Sedumtage har den store fordel, at de er klimavenlige, og at de kan optage halvdelen af alt det regnvand, der i gennemsnit falder.

 

Sedumtage er grønne tage, der har planter som belægning. De kan lægges på huse eller garager, der har et fladt tag eller en lav hældning på taget. Sedumtage bliver mere og mere gængse herhjemme, og deres popularitet er stigende.

Hvad må dit nye tag koste?

Prisen på dit nye tag afhænger af hvilket tag, du vælger at få lagt. Inden du tager kontakt til en tagdækker, gør du klogt i at få lagt et tagbudget. Hvor meget må dit nye tag koste, og hvor ligger smertegrænsen for, hvor meget det allerhøjest må løbe op i?

 

Når du har styr på budgettet for dit nye tag, er du bedre rustet til at tage snakken med en tagdækker i forhold til, hvilket tag det er realistisk for dig at få på huset. 

Hvilket tag vil passe bedst til dit sommerhus eller din bolig? 

Taget udgør en stor del af udtrykket på ethvert hus. Når du skal have lagt nyt tag, bør du ikke alene tage i betragtning, hvilket tag der vil være mest holdbart, og hvilken tagtype du kan finde penge til. Du bør også i høj grad overveje, hvilket tag der vil passe bedst til dit hus eller dit sommerhus. 

 

Måske vil det give bedst mening at fortsætte med den tagtype, der allerede er lagt på dit hus, men som skal skiftes ud? Vil du over i en anden boldgade, kan det også sagtens lade sig gøre.

 

Et godt råd herfra er blot, at du skal huske at tænke over, hvordan det vil passe til udtrykket på huset, hvis du eksempelvis skifter over til et af de populære sedumtage.