Gå til hovedindhold

Sådan øger du dine medarbejderes arbejdsglæde hvis I dagligt færdes på en byggeplads

En byggeplads kan være stor og til tider hektisk, og der arbejder typisk også et utal af forskellige mennesker. Derfor er det også vigtigt at du som leder for et hold på en byggeplads, sørger for at alle ansatte føler sig set og er glade, du er ansvarlig for deres arbejdsglæde. Denne arbejdsglæde er kan du øge på mange forskellige måder.

 

Anskaf firmaet en række skurvogne 

Ikke nok med at en byggeplads er en arbejdsplads, er det også en udendørs arbejdsplads. Det vil sige at dine medarbejdere ikke i samme grad har muligheden for at gå indenfor og få varmen, de er nødt til at være ude at arbejde i regn og slud. Derfor kan det være en rigtigt god ide for dig at anskaffe en række skurvogne til din virksomhed. Disse kan især bruges af mandskabet i pauserne, hvor de har muligheden for at gå indenfor, hvor de kan få varmen og nyde deres mad i ly af vind og vejr. Dette vil især i det kolde vintermåneder gøre det langt mere attraktivt for dine medarbejdere at møde ind om morgenen, så gør dagen på byggepladsen bekvem for dine medarbejder med skurvogne i høj kvalitet.

                                                                                         

Sørg for at anerkende godt arbejde samt at give målrettet feedback

En anden måde at øge dine medarbejdere eller ansattes arbejdsglæde, er ved at huske at anerkende når dine medarbejdere yder en god indsats og har lavet et godt stykke arbejde. På en stor byggeplads, kan en god stabil medarbejder hurtigt blive overset, og det er vigtigt at du som leder sørger for at give lige netop disse medarbejdere et anerkendende klap på skulderen i ny og næ. Herudover bør du også være opmærksom på eventuelle ting som kan forbedres, og formidle dette til din ansatte gennem målrettet feedback.