Gå til hovedindhold

Sådan gør du dit arbejde lettere som håndværker

Håndværkere laver mange forskellige ting og ikke blot det fysiske arbejde. De skal blandt andet også stå for at lave tilbuddene til kunderne og ud og se omfanget af arbejdet an inden jobbet rigtig begynder.

Står du som håndværkere og er træt af at skulle tilbage til kontoret efter et besøg hos en kunde, inden du har mulighed for at give det et tilbud på arbejdet. Så er det hjælp at hente med Corbis tilbudsgivning, som henvender sig til VVS- og el-branchen. På denne måde kan du hurtigt og nemt give tilbud på VVS- og el-opgaver med Corbis et tilbudsgivningssoftware til tablets.

Hvad er Corbis?

Corbis tilbudsgivning er en fordel og en hjælp, da det er et program, som du blot har med på en tablet, når du besøger kunden. I appen Corbis har du mulighed for at vælge hvilken slags job, der tale om, om det er en ny vandhane eller pumpe, der skal ordnes. Dertil indeholder appen et fuldt varesortiment fra de førende leverandører inden for branchen. Ved hver enkelt vare for eksempel en vandhane, har du mulighed for at få oplysninger om priser, montering og billeder, så både du og kunden kan se det udvalg, de har til rådighed. Sammen kan I så finde den løsning, som passer bedst til denne kunde. Desuden beregner Corbis også selv prisen for jobbet, så snart der er valgt en løsning. En pris som også inkluderer monteringen. Tilbuddet sendes derefter både til kunden selv og tilbage til kontoret, så du altid har et samlet overblik over alle de tilbud, du har givet.

På den måde giver Corbis mulighed for at få flere ordre i løbet af en dag, da du ikke længere behøver at bruge tid tilbage på kontoret med at ordne papirarbejdet omkring udregning af nye tilbud, og er derfor også med til at øge din indtjening.