Gå til hovedindhold

Sikr din virksomhed mod indbrud

Der sker hvert år rigtig mange indbrud i Danmark, men faktisk var tallet for anmeldelser om indbrud rekordlavt i 2019. Der blev nemlig anmeld det mindste antal indbrud i 35 år. På trods af den rigtig positive udvikling, er Danmark stadigvæk et land med rigtig mange indbrud. Dette skyldes blandt andet, at rigtig mange byggepladser stadig oplever indbrud.

 

Undgå at din byggeplads bliver den næste

Der er rigtig mange håndværkere, der oplever, at materialer og værktøj bliver stjålet fra deres byggeplads. Det er træls, fordi det hele skal erstattes, men ikke mindst så forsinker det hele arbejdet. Der er som regel en deadline, der skal nås, så det er på alle mulige måder træls, når alting bliver stjålet.

 

Alarmer og hegn

Det er selvfølgelig vigtigt at sikre byggepladsen med alarmer og hegn. Men faktisk kan du gøre forskellige ting, for at gøre sikkerheden endnu bedre. F.eks. kan du have alarmer på containere, så de begynder, når nogle rører ved dem. Det samme kan du gøre ved hegnet. Hvis nogle klipper i hegnet eller rykker det, kan du sætte en alarm til at larme.

Få hjælp til bedre sikring af din byggeplads hos Bagger Låse & Alarm A/S.

 

Lys stedet op

Det er altid mere tiltalende for indbrudstyven, hvis der er helt mørkt. Derfor skal du forsøge at lyse byggepladsen så godt op som muligt. Du kan have høje lamper til at stå tændt hele tiden, men du kan også få dem til først at tænde, hvis en alarm går. Det gode ved at have lys er også, at overvågningen bedre kan få billeder af tyven.

 

Gør det besværligt for tyven

Der kan godt være nogle sikkerhedsløsninger, der gør det lidt sværere at begå sig på byggepladsen, men det betyder også, at det er sværere for tyven. Derfor er det bedre at leve med den slags end at gå på kompromis med sikkerheden.