Gå til hovedindhold

Nye efterårsprojekter

 

Efteråret i Danmark har for alvor meldt sin ankomst. Derfor er det slut med sommerlige haveprojekter, så det er tid til nye efterårsprojekter. Hvis du også er typen, der kan lide og gå at have noget at arbejde på i ny og næ, når der er tid og overskud til det, er det bare i gang med et nyt efterårsprojekt. Men hvad skal dit næste projekt være?

 

Ordn din husfacade

 

Noget vi hurtigt kan komme til at overse og glemme lidt, er vores husfacade. Den passer jo lidt sig selv, men til sidst kommer den altså til at se virkelig øv ud. Derfor er det måske på tide at give den en kærlig hånd. Du kan f.eks. investere i en algebehandling til din carport, murene eller dit tag. Når først du har set, hvad en algebehandling kan skabe af forandringer, vil du blive forundret over, at du ikke har gjort det noget før.

 

Tagrenovering

 

Er der noget ved dit tag, du længe har tænkt på at få ordnet, men aldrig fået gjort? Så er tiden inde til det nu. Kontakt f.eks. Søften Tagrenovering, så de kan hjælpe dig med det, du har gået og bøvlet med så længe nu.

 

Oprydning og sortering

 

Er du mere til et indendørsprojekt, kan du sætte dig for at få ryddet op i alle de skabe, du ikke har turde kigge i længe, fordi de flyder med ting og sager. Det kan være alt fra dit klædeskab til skabet med dine gamle bøger. Nu hvor det ikke længere er vejr til at rende rundt i haven, kan du passende bruge tiden på at rydde op i dine ting, sortere dem og sætte dem flot på plads. Efterfølgende vil det give dig et kæmpe overskud, og det vil være en rigtig stor lettelse, for det er sådan noget, du aldrig får gjort.