Murerfirma Michael Bruhn ApS

Murerfirma Michael Bruhn ApS

Tranebærvej 46, 8220 Brabrand
Telefon: 41 65 60 XX41 65 60 85
Driftsstatus: Selskabet er i normal drift.
Etableret i: 2007
Virksomhedsform: Anpartsselskab
CVR nummer: 30501454
Del med andre: 
Ring til mig på 41656085 eller skriv en besked
ÅRETS HÅNDVÆRKER™
2012
Vinder
Murer (0-4 ansatte)
2012
2013
Finalist
Murer (0-4 ansatte)
2013
2014
Finalist
Murer (0-4 ansatte)
2014
2016
Finalist
Murer (0-4 ansatte)
2016
2017
Finalist
Murer (0-4 ansatte)
2017
Medlem af Anmeld Håndværker
2011
2012
2013
2014
2015
2016
2017
2018
​​Murerfirma med speciale i totalløsninger

Murerfirma Michael Bruhn ApS er et kvalitetsbevidst byggefirma, der prioriterer dine ønsker og forventninger højest, i forbindelse med enhver totalløsning eller forefindende murerarbejde.

Som dit murerfirma, med speciale i projektstyring og totalløsninger, ved vi, hvor meget der er, at holde styr på, når du skal i gang med et byggeprojekt. Vi samler derfor alle fagentrepriser for dig, så resultatet bliver præcis, som du havde ønsket det. Og med mindst mulig ressourcespild – Vi ved nemlig hvilke firmaer der overholder deres aftaler og dermed hvem vi skal samarbejde med.

Vores specialer inden for murerarbejde

✔️ Tilbygninger

- Få plads til det, du drømmer om derhjemme

- Udnyt din bolig bedre med en ny tilbygning

✔️  Ombygning af hus

- Lever dit hus ikke længere op til dine behov og har du brug for mere plads? Men har du heller ikke lyst til at flytte fra det?

✔️  Nyt badeværelse

- 1980’ernes turkise farveskala? Eller er det retrosmart i de brune og orange farver fra 1970’erne? Måske skal du bygge helt nyt bad eller have anlagt nyt badeværelsesgulv med klinker?

✔️  ​Renoveringsopgaver

- Skaller pudset på din facade? Har du haft problemer med, at vandet siver gennem murværket? Trænger fugerne på din facade til udskiftning?

- Gør huset mere attraktivt med renovering af facaden

✔️ Totalløsninger

- Vi har mange års erfaring med totalløsninger i husstande og generelt alle typer af boliger. Vi kan hjælpe med stort set alle former for entreprisearbejde.

Som murerfirma har vi udført mange opgaver inden for totalløsning i omegnen omkring Aarhus, herunder totalentrepriser, samt fagentreprise inden for murerarbejde. 

Dette betyder, at vores murermester har et bredt netværk af faste håndværkere inden for andre relevante håndværksfag. Dette er for eksempel elektrikere, tømrere og VVS’ere.

Er du stadig i tvivl, om vi skal varetage dit næste byggeprojekt? Bliv inspireret af vores tidligere kunders ​fine udtalelser ​om vores murerarbejde og totalløsninger.​

Forvent fuld tilfredshed med en renovations- eller byggeløsning fra os – Vi blev kåret som Årets Murer i 2012, samt var finalister i Årets Murer 2013, 2014 og 2016.

Kontakt os på ovenstående telefonnummer eller mail, og lad os få en god snak om jeres ønsker & drømme.

Med venlig hilsen

Murerfirma Michael Bruhn ApS

Murerfirma Michael Bruhn ApS er et kvalitetsbevidst byggefirma, der prioriterer dine ønsker og forventninger højest, i forbindelse med enhver totalløsning eller

Murer

Mørtel

Beton

Cement

Betonelementer

Betonreparation

Betonvarer

Badeværelser

Armering

Facadebehandling

Murerearbejde

Sandblæsning

Skorstene

Murerarbejde

Medlem af
Kurser/uddannelse

Ingen oplysninger indtastet

88 anmeldelser af
Murerfirma Michael Bruhn ApS
Kommunikation
5
Aftale
5
Pris
5
Tilfredshed
5
Oprydning
5
Samlet vurdering
5.0

5.0

Verificeret kunde

Dato:
Anmeldt af:
Byggeår:
2018
Opgaver:
Badeværelse, Gulve/trapper, Væg/Loft, Opvarmning, Ventilation, Fag og totalentreprise, Nedrivning, El-arbejde - generelt, Malearbejde - generelt, VVS-arbejde - generelt, Murerarbejde - generelt, Tømrerarbejde - generelt, Rådgivning - generelt, Fugning - generelt, Diamantboring og skæring
JA, jeg vil bruge Murerfirma Michael Bruhn ApS igen

nyt badeværelse

Vi har fået lavet badeværelse, hvor alt fra inderst til yderst skulle laves. Det var et stort projekt, som rakte sig over lang tid. På trods af det omfattende projekt har vi kun rosende ord at knytte til Michael og Rasmus. Hver dag var der ryddet op, så vi kunne fortsætte vores liv i huset. Rasmus hjalp hele tiden med at tænke med ift. at lave gode løsninger - også løsninger, som vi ikke selv kendte til. Og så havde vi generelt en oplevelse af, at der blev arbejdet ud fra en faglig stolthed. Ved de justeringer og problematikker, der dukkede op, mødte vi kun en konstruktiv og løsningsorienteret tilgang. Og frem for alt, har vi fået et vildt lækkert badeværelse, som vi er meget glade for.

Kommunikation
5
Aftale
5
Pris
5
Tilfredshed
5
Oprydning
5
Samlet vurdering
5.0

5.0

Verificeret kunde

Dato:
Anmeldt af:
Byggeår:
2018
Opgaver:
Fag og totalentreprise, El-arbejde - generelt, Malearbejde - generelt, VVS-arbejde - generelt, Murerarbejde - generelt, Tømrerarbejde - generelt, Rådgivning - generelt, Fugning - generelt
JA, jeg vil bruge Murerfirma Michael Bruhn ApS igen

Nyt Badeværelse i microcement

At få totalrenoveret et badeværelse på 1. sal kan være en træls og støvet affære, det tager den tid det nu engang tager, men hele forløbet igennem har det været til at leve med. Alle har været gode til løbende at bortskaffe affald ligesom trappe og gulv var tildækket under hele forløbet. Michael Bruhn har virkelig opmærksom på at vi kendte til microcement, så vi vidste hvad vi gik ind til - og meget opmærksom på at vi forstod processen. Kommunikation primært på telefon og sms, hvilket har fungeret fint, Michael har været god til at sparre med os om løsninger. Alt i alt en god oplevelse og vi står i dag med et super lækkert topmoderne badeværelse. Lige hvad vi forestillede os da vi først lærte mikrocement at kende.

Kommunikation
5
Aftale
5
Pris
5
Tilfredshed
5
Oprydning
5
Samlet vurdering
5.0

5.0

Verificeret kunde

Dato:
Anmeldt af:
Byggeår:
2018
Opgaver:
Indvendig, Badeværelse, Kælder, Murerarbejde - generelt
JA, jeg vil bruge Murerfirma Michael Bruhn ApS igen

Renovering af kælder

Det har været en fornøjelse at have Michael til at udføre arbejdet i vores kælder, og det er glædeligt at han overholder vores aftaler, som desværre ikke er tilfældet for alle håndværkere i disse tider.

Kommunikation
5
Aftale
5
Pris
5
Tilfredshed
5
Oprydning
5
Samlet vurdering
5.0

5.0

Verificeret kunde

Dato:
Anmeldt af:
Byggeår:
2018
Opgaver:
Badeværelse, Gulve/trapper, Fag og totalentreprise, Nedrivning, El-arbejde - generelt, Malearbejde - generelt, Murerarbejde - generelt, Tømrerarbejde - generelt, Rådgivning - generelt, Fugning - generelt
JA, jeg vil bruge Murerfirma Michael Bruhn ApS igen

nyt badeværelse

Badeværelset ser rigtig pænt ud, især fliserne blev flotte

Kommunikation
5
Aftale
5
Pris
5
Tilfredshed
5
Oprydning
5
Samlet vurdering
5.0

5.0

Verificeret kunde

Dato:
Anmeldt af:
Byggeår:
2018
Opgaver:
Køkken, Badeværelse, Gulve/trapper, Væg/Loft, Opvarmning, Ventilation, Fag og totalentreprise, Nedrivning, El-arbejde - generelt, Malearbejde - generelt, VVS-arbejde - generelt, Murerarbejde - generelt, Tømrerarbejde - generelt, Rådgivning - generelt
JA, jeg vil bruge Murerfirma Michael Bruhn ApS igen

Total Renovering af Lejlighed

Sommer 2017 besluttede jeg mig for at renovere min lejlighed. Jeg fik kontakt med en entreprenør, der efter 4 mdr. endnu ikke kunne komme med et tidspunkt for opstart af renovationen. Ultimo november tog jeg derfor kontakt til Michael. Medium december havde jeg fået dato for opstart af renovationen, der gik i gang uge 1.
Jeg er mere end taknemmelig for, at det er Michael, der har stået for renoveringen. Både i forhold til det samlede resultat, men også i forhold til processen - de 3 mdr. som projektet har taget.
Min oplevelse har været og er stadigt, at jeg var vigtig – at projektet var vigtigt. En overgang tror jeg faktisk, at projektet var vigtigere for Michael end for mig. Jeg har været fuldstændigt tryg ved de beslutninger han har taget.

Undervejs i projektet er der tilkommet flere udfordringerne, ingen har været for store eller for små.
Under renovationen boede jeg 2 timers kørsel fra Århus. Flere gange om ugen har jeg været i kontakt med Michael – dels fordi han lavede en opdatering, dvs. om projektet gik som det skulle, dels for at informere mig om de udfordringerne der dukkede op undervejs. På samme tid som jeg blev orienteret om ’et problem’ fik jeg et forslag til løsning. Intet problem har været for stort eller for småt.

Et projekt som mit støver. Det blev min ejerforeningen hurtigt frustrerede over - uden tøven købte Michael spand og kost, så trappen hver dag kunne vaskes. Til enhver tid har ejerforeningen haft mulighed for at kontakte Michael i forhold til hvor langt projektet var. Da det viste sig at gulvet i badeværelset var råddent, blev det nødvendigt at ’banke’ gulvet op, hvilket gik ud over loftet i kælderen – Ejerforeningen blev bekymrede, hvorfor Michael havde flere møder med bestyrelsen, hvor kælderen blev gennemgået. I den forbindelse fik bestyrelsen så megen respekt for Michaels faglighed, at det nu overvejes, om han skal lave noget for hele ejerforeningen.

Jeg har oplevet Michael som faglig stolt - selvkritisk. Selvom noget var færdigt, har det aldrig været mere færdigt, at det kunne ændres, hvis han ikke var tilfreds med det ’samlede’ billede. – fx da der kom glas i bunden af vindueskarmen, blev en hylde på badeværelset ændret til også at være i glas.
Han er kommet med ideer, som jeg aldrig selv var kommet på. Uden at jeg er blevet frataget ansvaret, er jeg hele tiden blevet spurgt om hvad jeg gerne ville, men også vejledt til, hvad der med fordel kunne gøres anderledes. Han har ikke bare accepteret mine ideer – som eksempelvis at der skulle være fliser fra gulv til loft. Han er kommet med forslag til, hvordan indretningen kunne være. Eksempelvis at gøre badeværelset større, så jeg ikke behøvede at kravler over håndvasken til badet.

Opsummerende har kommunikationen været upåklagelig – dels har jeg altid kunne få en opdatering, eller en opmuntrende samtale. Dels er jeg løbende informeret om hvad der skete og hvor langt de var kommet. Michael har talt med min ejerforeningen og imødekommet deres frustrationer på en respektfuld måde. Han har været tovholder for det køkken jeg har fået installeret. Et Køkken der er kommet i delelementer og da det blev krævet, at der var en person i lejligheden, stillede han op – nogle gange med en times varsel.

Aftaler er holdt til punkt og prikke. Prisen er holdt – de overslag jeg har fået, har været detaljerede, uden at de har været det på en måde, så jeg forstod det. Hvis det er aftalt hvad gulvet ville koste at lave, har jeg ikke fået en ekstra regning, når det viste sig, at det var et større arbejde end der umiddelbart var vurderet. Han har indhentet tilbud fra flere forskellige håndværkere og været kritisk overfor de tilbud der er kommet.

Som beskrevet har oprydningen undervejs været upåklagelig. Efter endt arbejde var lejligheden rengjort og klar til at flytte ind i.

Når man står alene med så stort et projekt kommer der til tider tidspunkter, hvor det hele bliver for overvældende – bekymringer og frustrationer – som når jeg fik henvendelser fra ejerforeningen. Jeg har altid kunnet få fat på Michael – dag, aften og weekend. Uanset om hvor ubetydelig min spørgsmål har været - eller hvor neurotisk jeg har været, har jeg siddet tilbage med en følelse af, at det nok skal gå. Og det er også gået over al forventning.

Kommunikation
5
Aftale
5
Pris
4
Tilfredshed
4
Oprydning
4
Samlet vurdering
4.4

4.4

Verificeret kunde

Dato:
Anmeldt af:
Byggeår:
2018
Opgaver:
Køkken, Væg/Loft
JA, jeg vil bruge Murerfirma Michael Bruhn ApS igen

div. Reparrationer og vandskuring af stuevæg.

Fint tilfreds med udført arbejde.

Kommunikation
5
Aftale
4
Pris
5
Tilfredshed
5
Oprydning
5
Samlet vurdering
4.8

4.8

Verificeret kunde

Dato:
Anmeldt af:
Byggeår:
2017
Opgaver:
Tag, Døre/vinduer, Køkken, Gulve/trapper, Væg/Loft, Kælder, Ventilation, Fag og totalentreprise, El-arbejde - generelt, Malearbejde - generelt, VVS-arbejde - generelt, Murerarbejde - generelt, Tømrerarbejde - generelt, Rådgivning - generelt, Fugning - generelt
JA, jeg vil bruge Murerfirma Michael Bruhn ApS igen

Renovering af Villa i Risskov

Vi har haft Michael som entreprenør ifm. renovering af ældre hus. Michael har stået får murerarbejdet og koordineringen af øvrige håndværkere. Vi har været super tilfredse og kan klart anbefale Michael, der har været super hurtig og løsningsorienteret hele vejen igennem.

Kommunikation
5
Aftale
5
Pris
4
Tilfredshed
5
Oprydning
4
Samlet vurdering
4.7

4.7

Verificeret kunde

Dato:
Anmeldt af:
Byggeår:
2017
Opgaver:
Facade/murværk, Fag og totalentreprise, Malearbejde - generelt, Murerarbejde - generelt
JA, jeg vil bruge Murerfirma Michael Bruhn ApS igen

Facade Renovering

Vi er særdeles tilfredse med med det udførte arbejde og det endelige resultat.
Undervejs har kommunikationen forløber upåklageligt

Kommunikation
5
Aftale
5
Pris
5
Tilfredshed
5
Oprydning
5
Samlet vurdering
5.0

5.0

Verificeret kunde

Dato:
Anmeldt af:
Byggeår:
2017
Opgaver:
Indvendig, Badeværelse, Murerarbejde - generelt
JA, jeg vil bruge Murerfirma Michael Bruhn ApS igen

etablering af Badeværelse i kld.

Vi har især haft kontakt med Rasmus, som er yderst imødekommende, og vi er meget tilfredse med hans arbejde, eksempelvis det flotte badeværelse. Hans overblik er stort, og han har været meget hjælpsom. Alle vores spørgsmål er blevet besvaret venligt og kompetent.
Kontakten til Michael Bruhn har primært været telefonisk, men også meget tilfredsstillende.

Kommunikation
4
Aftale
4
Pris
4
Tilfredshed
5
Oprydning
5
Samlet vurdering
4.4

4.4

Verificeret kunde

Dato:
Anmeldt af:
Byggeår:
2017
Opgaver:
Badeværelse
JA, jeg vil bruge Murerfirma Michael Bruhn ApS igen

afhjælpning af vandskade i badeværelse

Rigtig god oplevelse. Hurtig til at rykke ud og få opgaven presset ind selvom det var højsæson. Kom endda ind i ferien for at besigtige skaden. Super service.

Kommunikation
5
Aftale
5
Pris
5
Tilfredshed
5
Oprydning
5
Samlet vurdering
5.0

5.0

Verificeret kunde

Dato:
Anmeldt af:
Byggeår:
2017
Opgaver:
Indvendig, Fag og totalentreprise
JA, jeg vil bruge Murerfirma Michael Bruhn ApS igen

Total entreprise ombygning af grundplan i ældre hus.

Michael Bruhn Aps har haft total entreprisen på vores ombygning/totalrenovering af hele vores grundplan i et ældre hus.
Renoveringen bestod i at fjerne eksisterende rum , gulve og lofte, og trappe og få skabt en ny base for vores familie.
Det har været et stort projekt med mange fagmænd involveret. Michael Bruhn har styret processen rigtig godt, og der gik ikke en dag uden håndværkere i vores hus, hvilket også viser en stor planlægningsmæssig kompetence.
Vi er meget glade for resultet og står idag med et hjem, med stort køkken, ny dobbeldør til haven, ny trappe til kælderen, nye gulve og lofter og en bærende bjælke for at åbne rummene op.
Vi vil give vores varmeste anbefalinger til Michael Bruhn Aps.

Kommunikation
5
Aftale
5
Pris
5
Tilfredshed
5
Oprydning
5
Samlet vurdering
5.0

5.0

Verificeret kunde

Dato:
Anmeldt af:
Byggeår:
2017
Opgaver:
Fundament, Døre/vinduer, Isolering, Indkørsel, Fag og totalentreprise, Murerarbejde - generelt, Tømrerarbejde - generelt, Rådgivning - generelt, Fugning - generelt
JA, jeg vil bruge Murerfirma Michael Bruhn ApS igen

opretning af div. byggesjusk

Vi fik opført en mindre tilbygning af et andet byggefirma, og det viste sig efterfølgende, at dette firma havde sjusket med flere ting.
Michael Bruhn kom på banen for at udbedre disse fejl, hvilket han og hans folk gjorde hurtigt og professionelt.
Kommunikationen undervejs var god, og slutprisen holdt sig indenfor det afgivne tilbud.

Kommunikation
5
Aftale
5
Pris
5
Tilfredshed
5
Oprydning
5
Samlet vurdering
5.0

5.0

Verificeret kunde

Dato:
Anmeldt af:
Byggeår:
2017
Opgaver:
Køkken, Badeværelse, VVS-arbejde - generelt, Murerarbejde - generelt
JA, jeg vil bruge Murerfirma Michael Bruhn ApS igen

Renovering af 2 badeværelser nye klinkegulve i entre og køkken.

Vi er super tilfredse med samarbejdet, hvor der har været en god, klar og ikke mindst behagelig dialog lige fra de indledende drøftelser, under aftaleindgåelse, til arbejdets udførelse og efterfølgende. Resultatet er blevet super flot og langt bedre, end vi forestillede os takket være gode råd og input fra såvel Rasmus som Michael. Begge er iøvrigt særdeles behagelige at have i huset og efterlader det ryddeligt og pænt, hvilket vi sætter stor pris på. Og så er det håndværksmæssigt rigtig flot arbejde, som vi samt vores familie og venner beundrer. Vi kan derfor kun give vores bedste og varmeste anbefalinger af Murerfirmaet Michael Bruhn ApS.

Kommunikation
5
Aftale
5
Pris
5
Tilfredshed
5
Oprydning
3
Samlet vurdering
4.9

4.9

Verificeret kunde

Dato:
Anmeldt af:
Byggeår:
2017
Opgaver:
Badeværelse, Væg/Loft, Ventilation, Fag og totalentreprise, El-arbejde - generelt, VVS-arbejde - generelt, Murerarbejde - generelt, Tømrerarbejde - generelt, Rådgivning - generelt, Fugning - generelt
JA, jeg vil bruge Murerfirma Michael Bruhn ApS igen

Nyt Badeværelse.

Michael Bruhn supplerede i den indledende fase med gode konstruktive løsninger som forenklede det samlede projekt.
Håndværker-teamet var alle samarbejdsvillige og flinke personer.
Jeg oplever således at vi i fællelskab har fået et optimalt funktionelt og smukt resultat.

Kommunikation
4
Aftale
5
Pris
4
Tilfredshed
5
Oprydning
3
Samlet vurdering
4.5

4.5

Verificeret kunde

Dato:
Anmeldt af:
Byggeår:
2017
Opgaver:
Badeværelse
JA, jeg vil bruge Murerfirma Michael Bruhn ApS igen

reparation af bruseniche.

Kompetent og troværdigt firma.

Kommunikation
4
Aftale
5
Pris
5
Tilfredshed
5
Oprydning
5
Samlet vurdering
4.8

4.8

Verificeret kunde

Dato:
Anmeldt af:
Byggeår:
2017
Opgaver:
Indvendig, Væg/Loft, Kælder
JA, jeg vil bruge Murerfirma Michael Bruhn ApS igen

oppudsning af Kældervæg

Nn

Kommunikation
5
Aftale
4
Pris
5
Tilfredshed
5
Oprydning
5
Samlet vurdering
4.8

4.8

Verificeret kunde

Dato:
Anmeldt af:
Byggeår:
2017
Opgaver:
Indvendig, Badeværelse
JA, jeg vil bruge Murerfirma Michael Bruhn ApS igen

Udvidelse af Badeværelse

Hurtig og velkoordineret opgave med flot resultat

Kommunikation
5
Aftale
4
Pris
5
Tilfredshed
5
Oprydning
5
Samlet vurdering
4.8

4.8

Verificeret kunde

Dato:
Anmeldt af:
Byggeår:
2017
Opgaver:
Indvendig
JA, jeg vil bruge Murerfirma Michael Bruhn ApS igen

div.opmuring.

Forholdsvis simpel opgave, god rådgivning og fleksibilitet.

Kommunikation
5
Aftale
5
Pris
5
Tilfredshed
5
Oprydning
5
Samlet vurdering
5.0

5.0

Verificeret kunde

Dato:
Anmeldt af:
Byggeår:
2017
Opgaver:
Indvendig, Køkken
JA, jeg vil bruge Murerfirma Michael Bruhn ApS igen

Oppudsning af vægge m.v

Har igen haft besøg af murer fra Michael Bruhn Aps, i forbindelse med renovering af køkken. Igen en positiv oplevelse!

Kommunikation
5
Aftale
5
Pris
5
Tilfredshed
5
Oprydning
5
Samlet vurdering
5.0

5.0

Verificeret kunde

Dato:
Anmeldt af:
Byggeår:
2017
Opgaver:
Indvendig
JA, jeg vil bruge Murerfirma Michael Bruhn ApS igen

Nyt badeværelse

Jeg har fået lavet et nyt badeværelse efter brud på et fjernvarmerør i gulvet.